@spideman3 μπράβο σου φίλε, που το κάνεις αυτό και βοηθάς πολύ κόσμο! Έχεις πάντως μια σχέση αγάπης - μίσους με το mi8! Μια το κράζεις και μια κάθεσαι με τις ώρες και τραβάς φωτογραφικό υλικό! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από papaflessas: “απλα γενικος η σταθεροποίηση στα video ειτε ois ειτε eis ειναι για κλαματα στο μαμα πρόγραμμα mi8 άπλα στα 60 fps θα ειναι ποιο έντονο το πρόβλημα μια σκεψη για εμενα ειναι καθαρα θεμα software της καμερας γιατι σε αντιθεση με την gcam η gcam τραβάει πολύ καλύτερα και σταθερο video και επισης λογικα πλεον και στην gcam θα υποστηρίζει 60fps δοκιμάστε το και πείτε μας την γνώμη σας εαν λειτουργούν τα 60 fps και στην gcam ?” Δεν λειτουργεί στη Google Camera το 4Κ 60fps. Τ…
Δοκιμάστε το 4K 60fps και ξανά μιλάμε! Έπαθα πλάκα στη σύγκριση με τα 30fps. Άλλη κάμερα.. Επαγγελματική. Δεν το περίμενα με τίποτα να έχει τόση τεράστια διαφορά! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε το πήραμε και το 4Κ 60fps...τι άλλο θέλουμε... Πείτε τώρα που έχουμε υποστήριξη! Α ρε Xiaomara δεν σ'αλλαζω με τίποτα! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από lorenzo81: “Ανδρέα σταμάτα να μιλάς κινέζικα χιχι. Εξήγησε στον λαό τι είναι το pixel bining Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χεχεχεχεχεχεχε Παλιά οι κατασκευαστές αισθητήρων είχαν να πάρουν μια σοβαρή απόφαση. Να επιλέξουν μεταξύ μεγέθους pixel και αριθμού Mpixels. Όσα περισσοτερα mpixels είναι ένας αισθητήρας τόσο μικρότερο θα είναι το μέγεθος αυτών των pixels (σκέψου εμβαδό που το χωρίζεις σε ακόμα μικρότερα κουτακια... όσο μεγαλύτερος ο…
Καλορίζικο το mi9 @sifario κι εγώ το περίμενα πιο δυνατό στο κομμάτι της κάμερας αλλά θα δείξει στην πορεία! Εάν σου είναι εύκολο κάνε μια σύγκριση stock camera vs gcam να δούμε τι κάνει το πολυβόλο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα από την παγωμένη Καβάλα. c79b1a95eae086e13030bec25a26cdb3.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρε τη Κούλα.. πολύ κ#λ@παιδο ο Κυριάκος, μ'ακους! Καλημέρα σας και καλό χειμώνα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον είναι το πρώτο που έβαλες... Και το έχει πρώτο! Δες τις ρυθμίσεις, εάν είναι ίδιες με το xml που κούμπωσες τελευταίο. Τότε δεν αλλάζει μόνο του! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η τελευταία xtrv dev σε αυτονομία... πολυ μ'αρέσει! 989e886305fa69c29b7c2f397346fcbe.jpg23aa85408065dc8914f56717e3955377.jpgc1e27c108b8e01567018e3ef251ce4f3.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανανεωμένο τεστ Mi 8 gcam ns vs night vs stock camera. Η gcam με τις ρυθμίσεις του @geoanto555 45909990085_9b8d64b4a5_c.jpg Mi8 night sight polaris zip by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE Mi8 night by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE 46099791494_9bb2a8e3f0_c.jpg Mi8 test by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk