Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 387.
-
Mi 8 ota update όλα τέλεια ευχαριστούμε για άλλη μια φορά. Καλή χρονιά σε όλους Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 8 επιτέλους ota update όλα καλά, όλα τέλεια! Καλά Χριστούγεννα σε όλους
-
Παράθεση από tiger30: “Παράθεση από tiger30: “Μια ερώτηση..... Εάν κάνω μεταβαση από global stable 10.1.1.0 σε global dev 8.12.13 θα μπορώ να ξαναεπιστρεψω σε stable μέσω updater η θα πρέπει να ξεκλειδώσω με unlock tool?” Κανείς άλλος το έχει ψάξει?” Εάν το έχει κάνει κάποιος, μπορεί να μην έχει κινητό για να σου απαντήσει! Μπρίκι μπρίκι στο τραπεζάκι. Εγώ δεν θα το τολμούσα. Μακάρι να γίνεται Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε καμιά 10αρια χρόνια μπορεί. Τώρα χαρτάκι και ουρά.. Και κάθε φορά θα βρεις κι έναν άσχετο υπάλληλο που θα του μάθεις τη δουλειά του, που να ψάξει για το δέμα. Παράθεση από Harrytzo: “Κάτι πρέπει να γίνει όμως. Ας βάλουν drones να μας το αφήνουν στο μπαλκόνι ξέρω γω.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΘα το πάρει κοντά στα Χριστούγεννα φαντάζομαι. Όπα λάθος... Σε stable του Αγίου... Βαλεντίνου Παράθεση από pasific: “Δηλαδή το δικό μας δεν πρόκειται να πάρει οχτώ;;”
-
Δεν πειράζει καθόλου Παράθεση από Maniataros: “Παιδιά την έκανα την διαδικασία αίτησης ξεκλειδωματος και μου έγραψε το mi unlock tool ότι πρέπει να περιμένω 360 ώρες. Αυτό που δεν έκανα είναι, την διαδικασία την έκανα αλλά το κινητό δεν είχε official dev , είχε την official clobal stable. Πειράζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά το fix όλα οκ στο Mi8! Ευχαριστούμε για το άμεσο fix Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα κι ευχαριστούμε για την απίστευτη δουλειά που κάνετε! Και στο Mi 8 βγάζει συνέχεια σφάλμα και δεν μπαίνει στις ρυθμίσεις. Τι κάνουμε;; d058bf3c6a08f23d50c2d765bcf43766.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “Παράθεση από lorenzo81: “Το 1.8 δεν το βρήκα Παράθεση από thodorisls: “@lorenzo81 υπάρχει στο xda στην ενότητα του mi8 ” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @lorenzo81 το1.8 είναι beta θα βγεί απο Δευτέρα, υπάρχει το 1.7” Ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα! Κατέβασα το 1.7 και το φιξ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk