Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.
-
Ξεκλειδωσα χωρις να αλλαξω ρομ,μολις ολοκληρωσα το φλασαρισμα της ελληνικης και περιμενω να ανοιξει.Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με το περασμα της twrp.Μου εμφανισε αυτο όταν ανοίγει η twrp για πρώτη φορά μου ζητάει κάποιο password (κάτι για mount αναφέρει) και ενώ δεν δίνω password, δεν με αφήνει να κάνω τα απαραίτητα wipes. Σε περίπτωση που επιλέξω επανεκκίνηση του system, κολλάει στο logo του mi . Το αντιμετωπισα με αυτο που γραφει στην 3η σελιδα α. Μπήκα σε fastboot mode β. Στο τερ…
-
Παρελαβα το τηλεφωνο και εχει περασμενη την MIUI 8 Global Beta ROM 6.7.21.Για να ξεκλειδωσω να περασω chinese dev η μπορω να προχωρησω σε ξεκλειδωμα με αυτη;An οχι ακολουθω αυτον τον οδηγο; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen) η αυτον που βαζω την chinese developer στο τηλεφωνο και μετα την φλασαρω μεσω του updater τουκινητου και προχωρω στην διαδικασια ξεκλειδωματος; Ξεκλείδωμα του Bootloader. Ζητω συγνωμη προκαταβολικα για τις πολλες ερωτησεις απλα ειναι η …
-
Καλημερα αγορασα απο διπλανο φορουμ και θα το εχω στα χερια μου το απογευμα το mi max 3/32.Το τηλεφωνο ειναι σφραγισμενο και ο πωλητης μου ειπε οτι φοραει official stable rom με play store+ota updates.Θα ειμαι ενταξει με αυτην ή εχει bugs; Αν θελησω να βαλω την ελληνικη Εχω ηδη mi account λογω του note 3 pro το οποιο ειχα παρει μεταχειρισμενο με unlocked bootloader και ειχα κανει στο λογαριασμο μου αιτηση για ξεκλειδωμα πριν 15 ημερες,η οποια και επικυρωθηκε αλλα δεν χρησιμοποιησα.Το unlock ισχυ…
-
Ακολουθησα τον οδηγο και μου δειχνει οτι ειναι unlocked Παράθεση από geoanto555: “Πριν περάσεις το update μπαίνεις σε fastboot και το ελέγχεις... Αν θες και μετά... ” Ακολουθησα τον οδηγο και μου δειχνει οτι ειναι unlocked,οποτε οταν βγει update της gtv 6.8.18 dev και την περασω στο κινητο,πως θα κανω το update;Tι wipes πρεπει να γινουν;
-
Παράθεση από pillopoulos: “Αυτό που υποψιάζομαι εγώ που τελικά κλείδωσε η συσκευή είναι ότι επειδή έφτιαξε κι ο φίλος μου Miaccount και είχα ξεκλειδωσει από τον δικό μου λογαριασμό, αυτό πρέπει να το "φρικαρε" ” Καλησπερα χαζευοντας στο φορουμ επεσα πανω σε αυτο και φοβαμαι μην αντιμετωπισω κατι παρομοιο και εγω οταν ερθει η ωρα update της gtv 6.8.18 dev που τρεχει τωρα το Redmi note 3pro μου.Το εχω αγορασει μεταχειρισμενο unlocked με τον λογαριασμο του προγουμενου κατοχου.Εγω τωρα εχω βαλει το …