Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasven: “Ανέβηκε ενημέρωση της global η 9.5.4 optimization bug fixes and performance” Πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να βάλει κανείς global ROM. Τι προσφέρει που δεν το έχουν οι άλλες; Είναι πιο ελαφριά από τις ελληνικές ή ευρωπαϊκές stable η developer αντίστοιχα; Έχουν κάτι παραπάνω για να τις προτιμήσουμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝαι το λεγόμενο ράφι με τα widgets που είναι η αριστερή οθόνη. Εκεί έχει και τον βηματομετρητη. Συγκαταλέγεται και αυτός στο mi assistant;Παράθεση από Thracia: “Αυτό δεν εννοείς; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54360/ Την αριστερή Οθόνη απο την κεντρική ;)” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@baiosss Το mi assistant είναι,αν καταφέρεις και κάνεις extract την εφαρμογή και το άλλο κινητό είναι root πιστεύω κάτι θα γίνει @demakhs Είπαμε υπομονή μέχρι τον Αύγουστο ,θα το έχω κάνει Αντιγόνη μέχρι τότε! :mrgreen:” Το mi assistant δεν είναι για να λειτουργεί σαν antivirus, καθαριστής, optimization του software κλπ. Έχει όντως σχέση και με τον βηματομετρητη; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δε μ απασχολεί τίποτα από τα συγκεκριμενα δύο. Δακτυλο δε χρησιμοποιώ, φορτιστές έχω φυτέψει παντού (ακόμα κ στον κήπο)! Αυτό που έψαχνα σ ένα κινητό κ αυτο ήταν η καμερα, το βρήκα....ευτυχώς που κάναν λάθος οι Κινέζοι κ βαλαν τόσο καλή κάμερα δε λες! Όχι ότι κ o jason δεν έχει, αλλά τόσο καλύτερη για να αλλάξω συσκευή μόνο κ μόνο για αυτό, δεν έχει!!” Με μπερδεψες με τον Jason. Εννοείς τον γνωστό δολοφόνο με την ματσέτα, το Mi Note 3 ή τον Jason του ΣΥΡΙΖΑ :p Ότι θα δεις …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ναι ναι, τη συσκευή ορόσημο...” Με το άθλιο fingerprint και την κακή αυτονομία Πολιτισμικό σοκ θα πάθεις με το Mi Note 3 :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μόλις το πάρω, τότε...” Με 5S είσαι ακόμη; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το mi find θέλει λίγο υπομονή κ ... μαστοριά!! Η ημερομηνία του κινητού σου είναι μια μέρα πίσω...” Με σάλιο και υπομονή..... :p Εγώ αυτόν τον βηματομετρητη ψάχνω να βρω που έχει στο "ράφι" στην αριστερή οθόνη στις eu ROMs, αν μπορώ να τον βάλω και σε άλλη συσκευή. Τελικά μάθαμε τίποτα σχετικά με Miui 10 για Mi Note 3; Πότε ακριβώς κυκλοφορούν οι πρώτες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Χαρντγουερ προπλεμ δεν είναι αυτό που περιγράφει ρε τανασι? Τι πυξίδες κ σκάνερ τον βάζεις τον άνθρωπο να ψάχνει?” Ρε @demakhs παντού μπροστά μας θα σε βρίσκουμε; Μια με το Mi5S τώρα με το Note 3. Ημαρτον ρε παιδάκι μου :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από baiosss: “Η μπορείς να περιμένεις μετά το καλοκαίρι να πέσει κι άλλο η τιμή του και θα είναι ακόμα πιο vfm. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακριβώς αυτό. Αν είναι μικρή η διαφορά χρωμάτων τότε μια χαρά.” Και όχι μόνο αυτό. Αν σου αρέσει και έχει πέσει και σε εκείνο η τιμή του αρκετα, πας στο κορυφαίο μοντέλο. Αν σου αρέσουν φυσικά τα notch κλπ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chris Gousias: “Με καλυπτει το Mi Note 3 σε ολα,απλα ο βασικος λογος που το προτιμησα ειναι η καμερα.Ωστοσο αν απο Κινα ερχεται σε καλη τιμη το Mi8 SE και εχει καλυτερη καμερα και sd 710 ,τοτε ναι θα το σκεφτομουν να δωσω το Mi Note 3 και δινοντας κατι ακομη να φερω εκεινο .” Η μπορείς να περιμένεις μετά το καλοκαίρι να πέσει κι άλλο η τιμή του και θα είναι ακόμα πιο vfm. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Thracia: “Το bug με το πληκτρολόγιο για το wifi ” Σε μένα δεν βγήκε και πέρασε κανονικά.Ρε μήπως στο στείλανε μισο?? ” Λες; Θα είναι απο το άλλο εργοστάσιο Στο άνοιγμα της συσκευής μετα απο εγκατάσταση ΡΟΜ. Γράφει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη,βάλτε το password του mi account ή συνδεθείτε σε Wi-Fi Στο wifi δεν βγαίνει το πληκτρολόγιο :dash:” Ναι αυτό που περιγράφεις συμβαίνει. Και εγώ έτσι έκανα την δουλειά με copy/paste. Συνήθως από…
-
RE:
ΜήνυμαΤο δοκίμασες;Παράθεση από thodorisls: “παντως εδω στο comment 1547 υπαρχει ενα .zip που λεει οτι διορθωνει καπως τον ηχο και εχει και παραδειγμα. index.php?showtopic=878111&st=1540#entry73463969” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γιώργο γιατί, τι έχει η jedai οθόνη? :huh:” Έχει πιο κιτρινωπό φωτόσπαθο :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠριν είχα ένα της τούρκικης κοινότητας twrp και δούλευε καλά. Ένα πορτοκάλι ηταν. Τις τελευταίες μέρες πριν το αλλάξω δεν δούλευε και εκεινο. Οπότε βρήκα δύο λόγους για να το αλλάξω :pΠαράθεση από geoanto555: “Χωρίς κινητό τι άκρη να βρεις... Έχω 3-4 επιλογές εκει μέσα, ολο και κάποια θα σου δουλεύει.” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από geoanto555: “Ναι γι αυτό περίμενα τόσο καιρό για το χρώμα. Αλλά ήρθε με jdi οθονη δυστυχώς.. ” Ασε κανέναν άλλο να γίνει το guinea pig για την sharp Εσυ πες μας καμία καλη rom να περάσουμε,εχω μείνει με την 8.3.15 lol” Εγώ είχα γίνει ινδικό χοιρίδιο μιας και έχω sharp οθόνη Δεν ξέρω αν έβγαλε τελικά άκρη ο @goeanto555. Στις δοκιμές μας όμως δεν δούλεψε το twrp. Εγώ τώρα έχω το κλασσικό 3.2.1.1 του codered και δουλεύει άψογα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Να μην βγαίνουμε εκτός θέματος και μας μαλώσουν εεεεεεεεεεεεε... Γενικά έχει καλές οθόνες στα καλα της μοντέλα πλέον. Σίγουρα όχι σε σειρές redmi ή φτηνά mi. To mix , mix 2 πχ θεωρω ότι έχει μια αρκετά καλή οθόνη..(οχι samsung s9 αλλά οκ) Ξέρω η σύγκριση είναι άκυρη αλλά αυτό έχω στο μυαλό μου ως... ουάου οθόνη.” Ε να ανεβάσει λίγο τα nits, να βάλει και καμιά HDR, να έχουν καλύτερες γωνίες θέασης. Είναι μερικά από αυτά που πρέπει να προσέξει ίσως. Αν και δε θα έλεγα ότι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “κίτρινη απόχρωση στο λευκό σαν να έχει αυτή η jdi. Δεν με χαλάει όμως γιατι είναι πιο ξεκούραστο το κίτρινο, ειδικά το βράδυ(για εμας που πιάνουμε το κινητό μόνο το βράδυ )” Ναι σε αυτές είχε παρατηρηθεί η κιτρινωπή απόχρωση. Ε, σιγά παίζεις λίγο με τα προφίλ και βρίσκεις αυτό που θες. Για να λέμε την αλήθεια όμως, πρέπει κάποια στιγμή να κάνει κάτι ή Xiaomi με τις οθόνες της. Να βάλει κάτι πιο ποιοτικό τουλάχιστον η πιο τελευταίας τεχνολογίας. Όχι απαραίτητα Oled, αλλά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pavlidisc: “Γιατί... δεν μας αρέσει η Jdi οθόνη;;;; ” η απάντηση είναι προς τον Θανάση που του είχα πει ότι "θέλω να έρθει με την sharp οθονη για να λύσω το θέμα με την αφη στο twrp" Σαν οθόνη δεν πιστεύω ότι έχει διαφορά.. Μια καλούλα οθόνη είναι...(όχι κάτι παραπάνω)” Σε μια από τις δύο είχε παρατηρηθεί κιτρινιλα αν δεν κάνω λάθος σε σχέση με την άλλη. Απλά δεν θυμάμαι σε ποιες. Πάντως οι δυο τους (Japan display και Sharp) συνεργάζονται από όσα είχα διαβά…