Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
παιδια πως μπορω να απενεργοποιησω εντελως τα capacitive keys στο xiaomi redmi note 3pro??εχουν τρελαθεί για τα καλα και πατιούνται συνεχεια απο μονα τους με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα!!!!
-
ολα καλα και στο mi5s δεν εχω κανενα θεμα με 3g βέβαια δεν εκανα και καθαρη εγκατασταση μονο με wipe cache ,davlic το εκανα!!! καμια αναβαθμιση στην καμερα θα κανουν αυτοι οι Κινέζοι μπα??!!εχουν τοπ σενσορα αλλα το software ειναι μαπα !!! ακουσα οτι στην nougat θα την βελτιώσουν εχετε ακουσει κατι τετοιο??
-
χρονια πολλα σε ολους παιδια!! βγήκε global stable για mi5s θα εχουμε beta 2??
-
Παράθεση από gkalen: “@Kmarkou Πώς δουλεύει τώρα ??? ” gkalen για το mi5s δεν περιμεναμε android 7 nougat??τι εγινε τελικα ακυρώθηκε?? χρονια πολλα σε ολους παιδια!!!
-
παιδια χρονια πολλα σε ολους !!για το mi5s περιμενα να βγει android 7 nougat τι εγινε και δεν βγηκε τελικα??
-
για mi5 δεν βγαζει download link αλλα αυτο!!την καινουργια twrp αν την φλασαρω μεσω twrp που εχω τωρα θα ειναι το ιδιο σαν να την εχω πέραση με adb?? 404 not found
-
παιδια υπαρχει ακομα θεμα με τα ακουστικα στο redmi note 3pro??(που δεν σε ακουγε ο αλλος!!)
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από cloudffvll: “Τα είχα όλα κλειστά (WiFi. GPS πάντα τα κλείνω!!) έχει θέμα το deep sleep μάλλον ” Εγω από αυτό που βλέπω, δεν βλέπω κανενα πρόβλημα. Ξανα ανεβασε το screenshot να δούμε πόσο % Deep Sleep εχει το Mi5 σου.. ” Δεν είναι καθόλου μια χαρά 9%σε 7 ώρες!!! Και το deep sleep της συσκευής δεν είναι καλό!!! Και η κατανάλωση της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη!!
-
Παιδιά έχω την τελευταία XTRV Beta mi5s και το βράδυ μου έχασε 9%μπαταρία που είναι πολύ!! Τα είχα όλα κλειστά (WiFi. GPS πάντα τα κλείνω!!) έχει θέμα το deep sleep μάλλον και το άλλο είναι ότι παρατηρώ ότι αποκτήσαμε και ένα ψιλό lag στης επαφές!!! Και το άλλο που παρατηρο είναι ότι η cpu δεν ανεβαίνει πάνω από 1996mhz??
-
Παράθεση από lallasgr: “Μπράβο @cloudffvll!!Το TWRP που έχω βάλει δεν δουλεύει? Το δοκίμασες? ή απλά πήγες απευθείας στο άλλο για κάποιο λόγο? ” οχι φιλε μου δεν την δοκιμασα καν !!ο λογος ηταν οταν ειχα redmi note 3pro η τελευταια twrp που ειχα βαλει ηταν του ιδιου απλα για το rd note 3pro και οτι ηταν δοκιμασμενη απο κινεζους !! τελος παντων η twrp που εβαλα δουλευει άψογα για το mi5s!! δεν ξερω αν θα δουλεψει και για το plus??νομιζω υπαρχει και για το plus!!
-
την περασα με επιτυχία την gtv στο mi5s !!ολα πηγαν καλα παιδες το μονο διφορετικο που εκανα ηταν εβαλα twrp το οποιο ηταν αυτο εδω παιδες 【ZCX-TWRP】小米 MI5S Capricorn Recovery TWRP 3.0.2-X 20161024更新_小米5s_MIUI论坛 κατα τα αλλα να κανετε οτι ακριβως λεει ο οδηγος για να μην εχετε προβληματα στην εγκατασταση!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Ξεκινάς με αυτά για drivers 1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite 3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ 4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip 5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ 6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\ 7. Re…
-
Παράθεση από Bodai: “@cloudffvll δες εδω -> [TOOL] [WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers -⦠| Android Development and Hacking ” το εχω κανει και αυτο φιλε μου τιποτα!!! τωρα θα δοκιμασω αυτα που μου εγραψε ο NasDriver
-
Παράθεση από Bodai: “@cloudffvll εχεις προβλημα με τους drivers, πρέπει πρωτα να λύσεις αυτό. Μετά το TWRP δεν θα είναι τίποτα .. ” φιλε μου εχει δυο μερες αυτο προσπαθώ να λύσω χωρις καμια επιτυχία !!εχω κανει και εγκατασταση το miphone !! δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα!!Android Won't Connect To Windows Over ADB? Fix It In Three Easy Steps αν ξερει κανεις κατι !!!??
-
Παράθεση από demakhs: “αυτό: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-Xiaomi-Mi-5S-Capricorn/ δεν ψάχνεις? ” φιλε μου εχω κατεβασμενη την ρομ ειδη !!το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να περασω twrp ωστε μετα να περασω την gtv!! δεν βλεπει σωστα το τηλεφωνο!!! μπορώ να περασω την gtv μεσω updater??
-
δεν εχει τιποτα για το mi5s φιλε μου!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από cloudffvll: “παιδια οδηγο για το mi5s πως περναμε twrp και μετα την gtv??(εχω ξεκλειδωσει το bootloader) ” Διάβασε εδώ και πρόσεξε τις προειδοποιήσεις:Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricron) (Για πρώτη φορά) - Μη δοκιμασμένος - [Μόνο για έμπειρους χρήστες δεν καταφερα να περασω twrp δεν βλεπει την συσκευη σωστα!! στη διαχείριση συσκευών --> αλλες συσκευες -->!adb interface αυτο μου βγαζει και δεν καταφερα να το διορθώσω!!ποιος εχει περασει gtv στο mi…
-
παιδια οδηγο για το mi5s πως περναμε twrp και μετα την gtv??(εχω ξεκλειδωσει το bootloader)
-
Παράθεση από shinig: “Επανερχομαι στο θεμα του αλμπουμ που πλεον συμβαινει το κουφο..αοφυ εκανα wipe dalvik cache και περασα απο πανω την ρομ μια ακομα φορα μηπως δεν ειχε κατσει κατι καλα συνεχισε να μην στελνει μεσα απο το αλπουμ,παρα μονο αν τις κανω beautify!!!Μονο ετσι στελνει!!Επισης στο messenger μου εβγαζε οτι δεν υποστιριζη το αρχειο αυτο(οι φωτο ειναι καννονικα απο το κινητο τραβηγμενες με hdr η χωρις)το διαβασα και οτι συμβαινει και στην ρομ του kate το ιδιο στο myphone.. στο δικο μου…
-
εχουμε κανενα νέο για το προβλημα που υπαρχει στα ακουστικα ??(κενζο )αν θα διορθωθεί στο επομενο update??