Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 85.
-
Παράθεση από caeser: “Στην Πιραντελλική δραματουργία δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια, παρά μόνο ένα παιχνίδι ρόλων και "η ανάγκη να εξαπατούμε αδιάκοπα τον εαυτό μας δημιουργώντας μια πραγματικότητα – μια για τον καθένα και ποτέ την ίδια για όλους - που αποδεικνύεται κάθε τόσο μάταιη και φανταστική", όπως γράφει ο ίδιος ο συγγραφέας. Ξέρετε ποιός είναι ο τίτλος του έργου? "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε..." ” Ave Caesar!
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “παίδες υπάρχουν και άλλα forum με vs δεν το χρειαζόμαστε κι εδώ υ.γ. όποιος είπε το "μα το τάδε έχει 8 πυρήνες ενώ το άλλο 2" παρακαλώ να αυτομαστιγωθεί και να μην αναφέρει τέτοια πράγματα , αυτά μόνο αν δουλεύει σε μαγαζί με κινητά και θέλει να πουλήσει σε κάποιον "άσχετο" υ.γ.2. και (αν δεν κάνω λάθος) καλό θα είναι να μην μπερδεύουμε το SOT με τον χρόνο χρήσης γιατί προφανώς κάθε λειτουργικό μετράει και διαφορετικά (κι εδώ βλέπω χρόνο χρήσης 12 ώρες και είμαι στο …
-
Παράθεση από titikos: “Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει μπαταρία για το Note 2 και να του βγήκε καλή? Αν ειναι δυνατον ας μα πει και το site Ευχαριστώ ” yeso521 και ξερό ψωμί. Ο τυπάκος πουλάει 100% γνήσια πράγματα και κυρίως μας σέβεται σαν πελάτες και σαν κοινότητα. Πες του ότι είσαι μέλος του φόρουμ και τι θέλεις και θα σου στείλει και Tracking number και φωτογραφία του πακέτου που θα σου ταχυδρομήσει.
-
Παράθεση από caeser: “-Android 7.0 Nougat (AOSP), λέει, και ...τρίχες κατσαρές! -Σαν να πήγα 10 χρόνια πίσω αιστάνθηκα με το "look" της AOSP... (Ok respect στο Android 7.0 αλλά η εμφάνιση της AOSP αισθητικά δείχνει πανάρχαια...) -MIUI και ..."ξερό ψωμί"! -Ο μόνος τρόπος να την αλλάξω είναι η επόμενη αναβάθμιση της (Miui V9)! ” Συμφωνώ, είναι πολύ λιτή και άχαρη η aosp για τα σύγχρονα τηλέφωνα.
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “Στο μαγαζί πού πήγα το τηλέφωνο μέτρησαν το vibrator motor και είδαν ότι δουλεύει ,γιατί ως πηνίο μπορείς να το μετρήσεις και να δεις αν λειτουργεί και αυτό λειτουργεί.μου φαίνεται πολύ παράξενο ένα καινούριο κινητό να έχει χαλασμένη καλώδιοταινία από το εργοστάσιό.και φαντάζομαι μήπως είναι software. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά τι έκανες με τη δόνηση; Έφτιαξε ή όχι;
-
Προσπάθησε να αλλάξεις πληκτρολόγιο (προσωρινά), μήπως και...
-
Μου αρέσει αυτό Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
"to root or not to root?"
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantis: “Σκέψου μόνο ότι τυχόν "αστάθεια" (bug) της Developer διορθώνεται μέσα σε 7 ημέρες, ενώ εάν σου τύχει το ίδιο σε stable (που πάντα συμβαίνει) πρέπει να περιμένεις 2-3 μήνες... ” Σωστός! Και επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να αλλάζεις ρομ κάθε Παρασκευή, ούτε να κάνεις υποχρωτικά feedback στο Bugtracker. Απολαμβάνεις τα προνόμια και αναβαθμίζεις όποτε θέλεις... Πάντα υπάρχουν devs που μπορείς να κάτσεις επάνω τους για μήνες ολόκληρους, επειδή είναι bug-free.
-
@caeser ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ! @koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από anorman08: “@Bodai και @caeser, τελικά δεν είναι και τόσο Nasty staff όσο λέτε το Kernel Adiutor (και όχι Auditor). Ειδικά εσείς οι δύο, που ξέρετε τι σας γίνεται, αν το βάλετε στις συσκευές σας, θα το λατρέψετε. Πιστέψε με. Δοκιμάστε το !!! ” Πας γυρεύοντας να δεις σε ποιές εφαρμογές έχω δώσει δικαιώματα root? Μα πως θα μπορούσε ποτέ να λείπει από μέσα το Kernel Adiutor? ” Εντυπωσιακή συλλογή εφαρμογών που χρειάζονται root. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα.…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “θα σου πω την προσωπική μου άποψη για κάθε μία εφαρμογή που έχεις παραθέσει στο screenshot advanced battery calibration>> δες εδώ πως μπορείς να το κάνεις χωρίς να είσαι root ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ROOT ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ battery monitor widget δεν χρειάζεται επειδή έχει ενδειξη ΗΔΗ μπαταρίας με ποσοστο στο κινητο Flashify περιττό υπαρχουν ηδη 3 οδηγοί φλασαρισματος kernel adiutor τι μπορεί να το χρειάζεται κάποιος που δεν είναι developer μονο ζημια μπορεις να πάθεις αν πειραζ…
-
Παράθεση από pskouras: “καλησπερα Σαν άσχετος θέλω να ρωτησω πως κάνω unroot το κιν. Το κιν είναι όπως το πήρα από vickmall και εγώ στην πορεία του έβαλα μέσω του update την νέα ελληνική ρομ που υπήρχε. Το τελω για να παίξει το οτετν Ευχαριστώ ” Βάλε τη Stable ρομ και δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα αν θέλεις OTE TV
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@larrydura σχετικά με το root... δεν κατάφερα ποτέ να καταλάβω τι το χρειάζεται ο μέσος χρήστης.. Δεν καταλαβα ποτέ τι το χρειάζεται το root;; Διαβάζω πολλες αναρτήσεις που το ζητούν επίμονα αλλα γιατί;; Αν δεν εισαι developer ώστε να πειράζεις συστημικά αρχεία τότε θεωρώ ότι σου είναι άχρηστο. Αν θέλεις να πειράξεις ενα αρχείο του συστήματος μπορεις ενω εισαι σε TWRP να το μεταφέρεις στο internal storage, να το επεξεργαστείς μέσα απο το miui πλεόν και μετά πάλι μετακίνηση σ…
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜ
ΜήνυμαΠαράθεση από cooper81: “καλημερα σε ολους, εχω παραγγειλει το Pro και μιλαω με τους κινεζους για να μου βαλουν την official και οχι custom, τελικα σημερα μου ειπαν οτι το κινητο θα ειχει την MIUI GLOBAL BETA ROM 6.3.18, η ερωτηση μου ειναι, ειναι DEV ROM? θε ειναι πιο ευκολο να βαλω την ελληνικη ρομ?εχω λιγο μπερδευτει για τι σε 2 μερες εχω διαβασει ολα τα σχολια για το κινητο ευχαριστω ” Ναι η BETA ειναι DEV. Δηλαδη άντε κανε αιτηση για ξεκλειδωμα και μεχρι να παραλαβεις θα ειναι ετοιμος να ξεκ…
-
Μπαταρία RedMi 2 Pro
ΜήνυμαΔες και εδω: Xiaomi Red Rice 2 Red Rice 2A Battery Original Xiaomi Battery for Xiaomi Red Rice 2 Red Rice 2A Orange Color