Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.

• Τι είναι αυτό???

anorman08 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν το έχω δει στο δικό μου.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από maddoctor: “Ερώτηση χαζή.....γιατί το Total Commander μου λέει ότι τα αρχεία της ρομ φτιάχτηκαν το 2008 (υπόψιν έτσι το βλέπω με τον ενσωματομένο unzip, δεν έχω αποσυμπιέσει την rom)!? ” Και στον υπολογιστή έτσι φαίνεται. Μάλλον το πρόγραμμα που φτιάχτηκε ή ο υπολογιστής, είχαν αυτή την ημερομηνία και ώρα εκείνη τη στιγμή.

• About Mi Note Pro...

anorman08 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Από το. Mi Note Pro .... είναι έτοιμη! ” Γιατρέ αυτό το Ελληνικό TWRP είναι μέσα στη ρομ για το Note 2, αλλά όχι για το Mi Note Pro. Εσύ που το βρήκες; Εμείς μπορούμε να το έχουμε;

• mi note pro

Μήνυμα

Να σας κάνω μια ερώτηση : Φοράω στο νέο μου Mi Note Pro την τελευταία GTV=6.3.24. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο όμως. Διάβασα οτι αν το φλασαρω με νέα κινέζικη fastboot rom, θα κλειδώσει και μετά θα πρέπει να κάνω αίτηση για να ξεκλειδώσει και να βάλω πάλι την Ελληνική που την έχω βολευτεί πολύ (απο το Redmi Note 2). Θεωρείτε ότι είναι σκόπιμο να το κάνω; Έχω να κερδίσω κάτι ή να κάτσω όπως είμαι και να συνεχίζω να το αναβαθμίζω με την GTV;

• mi note pro

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “yeso521.com Πολύ καλό και έμπιστο μαγαζίως προς τα μέλη του φόρουμ. ” Οι άνθρωποι εκεί, δεν ξέρω εάν είναι πραγματικά Κινέζοι, αλλά συμπεριφέρονται με δυτικά πρότυπα και το σέρβις είναι πολύ υψηλό και μακράν μπροστά απο τα υπόλοιπα γνωστά σέρβις που είχα τύχει μέχρι σήμερα! Έχεις πολύ δίκιο @maddoctor!

• Πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό τεστ!

• εξαιρετικό βίντεο! μπράβο!

• Προχθές παρέλαβα για τη γυναίκα μου το Note 2. Ο γλυκούλης yeso521 στέλνει τις συσκευές και με σκληρό tempered glass και με διαφανή σιλικονούχα θήκη σαν δωράκι. Καλή φάση! Συμφωνώ με τον @vipercubic για tempered glass να πας στη Nillkin με κλειστά μάτια. Για θήκη συμφωνώ με την άποψη του caeser και δεν χρησιμοποιώ.

• Παράθεση από vipercubic: “Δηλαδή πριν το double tap to wake τι κάναμε? Κάθε χρόνο τα κινητά στο Service για αλλαγή buttons? Δεν νομίζω.... Αφού είναι τόσο σημαντικό feature για σένα έπρεπε να κάνεις καλύτερη έρευνα αγοράς πριν αγοράσεις συσκευή. ” Έλα ντε... καθε χρονο θα αλλαζαμε κουμπια! Παντως αν ανοιξετε το καπακι θα δειτε οτι τα κουμπια ειναι φτιαγμενα με τετοιο τροπο που δε χαλανε ευκολα. Και αν ποτε χαλασουνε αλλαζεις καπακι με 10 δολαρια και αλλάζεις και κουμπια μαζι.

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από soulfreem: “Eναλλακτικες για ανοιγμα οθονης χωρις κουμπια χωρις μεγαλο κοστος στην μπαταρια;παιζουμε με τον σενσορα του gravity; ” Εγώ έχω βολευτεί με το Gravity Screen. Δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία αρκεί να μην ενεργοποιήσεις την επιλογή "Turn Screen ON by Motion". Εγώ έχω απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές και έχω αφήσει ανοιχτό μόνο το "Turn Screen ON by Proximity". Μόλις βγάλεις το κινητό από την τσέπη ανοίγει μόνη της η οθόνη, αλλιώς περνάς το χέρι πάνω α…

• faaaAAAstboot ΔΩΡΟ!

Μήνυμα

Και τωρα γρηγορα κατεβαινει! Ευχαριστουμε!

• Piston 3 Earphone Black

anorman08 - - Hands on - Review

Μήνυμα

Δεν φαίνονται όλες οι φωτογραφίες... Κάτι δεν πηγε καλά στο upload σου. π'ΑΝΤΩς πολυ ομορφο review. μπραβο σου!

• Παράθεση από perpetas: “Όλα πήγαν τέλεια! Κρατάω την αντιμετώπιση του Κινέζου, θα αγοράσω ξανά και μάλιστα θα του γράψω σε e-mail ότι παρέθεσα όλη την εμπειρία στην κοινότητα μας. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές! ” πολυ ευχαριστη εξελιξη! Δηλαδή στο τελικό κόστος που πληρωσες για τη ζυγαριά ηταν και το κοστος της DHL μεσα... Τελικά πιό συμφερον ηταν ετσι, απο οτι να πληρωσες πιο φθηνα τη ζυγαρια, αλλά μετά αλλα 30-40€ για μεταφορικα, κυριως λογω βαρους!

• ΣΥΝΕΧΕΣ ROOT

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική και τεκμηριωμένη απάντηση! Φυσικά θα επέλεγα Root Manager by XIAOMI...

• ΣΥΝΕΧΕΣ ROOT

Μήνυμα

Θα ηθελα να ρωτήσω εαν γίνεται να είναι συνέχεια ανοιχτό το root στο τηλέφωνο και να μη χρειάζεται να πηγαίνω εγώ να το ανοίγω καθε φορά που βαζω μια εφαρμογη που θελει ρουτ. Γίνεται αυτό;

• Επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ Tι ακριβώς αγοράσατε: Pistons 3 Ημερομηνία αγοράς: 07/10/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8 ( O yeso521 μου εστειλε Tracking number την επομενη μερα, αλλά η PostNL καθυστερησε αρκετά) Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες με PostNL με free shipping Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μου εσ…

• Θα το γραψω. Ευχαριστώ!

• Μεγεια το νεο φοροθμ! Ταχυτερο φαινεται και με νεα χαρακτηριστικα. Μπραβο σας ευχαριστουμε για την αναβαθμιση!