Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εχω και εγω το ιδιο θεμα με το Santoni και twrp 3.2.x.x Με 3.1.χ.χ ολα καλα. Εχω την τελευταια dev Aroma. Συμβουλη στο aroma script μην το αφηνεις να κανει flash την twrp.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από angeloscha: “Μια χαρα ανοιγει Σαν να εχασε το twrp permissions Μηπως να εκανα flash το twrp? ” Καλό θα ήταν να το προγραμματίσεις να κάνεις format data, αφού φυσικά πάρεις αντίγραφα.Μελλοντικά θα σου δημιουργήσεις πρόβλημα γιατί δεν θα βλέπεις τον αποθηκευτικό χώρο σωστά. ” Περασα παλι twrp (3.1.0) πηγα μια version πισω. Καταφερε να δει συστημα και περασα την aroma. Στο προηγουμενο update ειχα κανει flash twrp μεσω του script..ισως να ηταν αυτο.. Format data…
-
Παράθεση από NasDriver: “Φοβάμαι πως ναι, ΑΛΛΑ...θα χαθούν όλα μα όλα από την συσκευή, οπότε φρόντισε για αντίγραφα πρώτα. Δοκίμασες να κάνεις boot την συσκευή ? Ανοίγει ? ” Μια χαρα ανοιγει Σαν να εχασε το twrp permissions Μηπως να εκανα flash το twrp?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από angeloscha: “Εχω την 7.12.7 κατεβασα την 7.12.14 (και μεσω ΟΤΑ και manual) κανω reboot σε recovery ξεκιναει το twrp αλλα ζηταει password!! "Mount Decrypt Data" Enter Password... wtf? απο που ηρθε αυτο? Τι κανουμε? Y.Γ. εχω το 4x Santoni ” Είχες κάνει ποτέ αυτό ---> Format Data ? ” Οχι ποτε! Δε χρειαστηκε εως τωρα. Ολες οι αναβαθμισεις ηταν ομαλες. Με το που πηρα το κινητο το εκανα unlock και του περασα αρωμα... Να το κανω τωρα?
-
Εχω την 7.12.7 κατεβασα την 7.12.14 (και μεσω ΟΤΑ και manual) κανω reboot σε recovery ξεκιναει το twrp αλλα ζηταει password!! "Mount Decrypt Data" Enter Password... wtf? απο που ηρθε αυτο? Τι κανουμε? Y.Γ. εχω το 4x Santoni
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
After a long time with Apple iPhone and because the last update of IOS 11 made my iPhone 5s really sluggish I decided to abandon Apple’s ecosystem once more and try Android again. So I got a nice new Xiaomi Redmi 4X with 4GB RAM and 64GB ROM! Nice, cheap and fast. The issue is that moving from one platform to another is not as straightforward as it sounds. Especially for apps which are not entirely cloud based. One of the most important apps that I use daily (and a lot of people do also) is What…
-
Ευχαριστουμε! Στην OTA εκδοση και σε 4X και σε 3 Pro βγαζει error με το MD5 hash...
-
-
Μετα το fix η ΑRΩΜΑ δουλευει μια χαρα σε Redmi 3 Pro (ido) Well done!
-
-
Παράθεση από IloveAndroid111: “Παιδια εχω και γω θεμα εχω redmi 3 pro(ido) και μου βγαζει κατα την εγκατασταση: this package is for capricorn devices τι να κανω; ” Ειναι προβλημα με το arωμα script...ειτε στην VIP εκδοση ειτε στην απλη. Κατεβασε την XTRV εκδοση δουλευει κανονικα...Ελπιζω να διορθωθει το ArΩma συντομα