Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 133.
-
Παράθεση από iakovos syrigos: “Καλημέρα παιδιά .είχα την 7-10-19 τώρα έχω την 7-10-26 xtrv και στις 2ρομ όταν παω στην μπάρα και πατάω το κουμπί κλείδωμα ( για να μην κουνιέται αριστερά δεξιά η οθόνη) με το που το πατήσω μου σβινει η οθόνη δεν μου δουλεύει καθόλου.γνωριζεται πως μπορώ να το φτιάξω;όλα τα άλλα είναι μια χαρά.ευχαριστω =============== Οκτ 30th 2017, 10:25am =============== Παιδια ζητώ συγγνώμη άκυρο το παραπάνω μύνημα.μια χαρά δουλευει ” Καλημερα! Αν πατάς κλείδωμα (που έχει εικον…
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
psilos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν το ήξερα... Sorry!
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
psilos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες! Φίλος με mi6 το έχει περίπου ένα μήνα και σήμερα άρχισε ξαφνικά να μην δουλεύει το touch μετά από αρκετές επανεκκινήσεις δούλεψε για κάποια λεπτά και μετά πάλι τα ίδια το κινητό ανοίγει στην αρχική οθόνη που ζητάει το pin και μένει εκεί. Δεν μπορεί να ξεκλειδώσει το bootloader για δε μπορεί να δει το μήνυμα που θα του στείλει η Xiaomi... Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσει μια rom τουλάχιστον να ανοίξει κανονικά το τηλ και μετά να βάλει ελληνική?
-
1 =============== Αυγ 8th 2017, 3:02pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Ψηλέ, θα είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom έχει το κινητό όταν με το καλό παραλάβεις; Τότε και μόνο τότε θα είναι ασφαλές να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα. ” Καλησπερα! ηρθε η ωρα για βοηθεια.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41110/
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ψηλέ, θα είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom έχει το κινητό όταν με το καλό παραλάβεις; Τότε και μόνο τότε θα είναι ασφαλές να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα. ” Ωραία με το που παραλάβει θα ανεβάσω για να δούμε και τα υπόλοιπα... Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα! Ποιο καλό παιδάκι θα με βοηθήσει λίγο...? Παρήγγειλε η κοπέλα μου το 4x με global rom αλλά οχι global edition και εννοείται ότι θα μπει ελληνική rom stable. Ακολουθώ αυτόν τον οδηγό Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO ? Αφού πρώτα πρέπει να το ξεκλειδώσω? Η stable είναι κομπλέ από θέμα μπαταρίας? Τα έχω πενέψει πολύ τα Xiaomi και πρέπει να μας βγάλω ασπροπροσωπους!!!
-
Καλησπέρα παιδιά! Χάλασε το κινητό της κοπέλας μου και ήρθε η ώρα να την μυησω στα Xiaomi!!! Είναι ανάμεσα σε Redmi note 4 και Redmi note 4x θα το αγοράσει από γνωστό τσιγκουνομαγαζο και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα χαρακτηριστικά και τι παίζει με την μπάντα B20 που γράφουν εδώ στο forum. Εννοείται ότι θα μπει κατευθείαν ελληνική room κατά πάσα πιθανότητα stable...
-
Καλησπέρα παιδιά! Χθες έβαλα την 7.5.11 και έχει πολλά κολλήματα το κινητό, πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια. Έβαλα το magisk και επειδή συνεχίζονταν τα κολλήματα το έσβησα και έβαλα το supersu, αλλά πάλι κολλάει υπερβολικά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το root; Μήπως να την ξαναπεράσω χωρίς root; ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης έβαλα και το καινούργιο twrp...
-
καλη επιτυχία σε όλους!!!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από psilos: “χει μεγαλύτερη κατανάλωση η μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο περίεργο.. ισως ψάχνει δίκτυο γιατί υπαρχουν κάτι διακυμάνσεις στο σήμα αλλά σίγουρα δεν δικαιολογούν τόσο μεγάλο ποσοστό... ” Βάλε κάποιο πρόγραμμα όπως το gsam battery και πες μας τι σου την καταναλώνει στ`αλήθεια Εσύ φίλε μου μιλάς θεωρητικά... Να ξέρουμε και τι συμβαίνει ” το φορτισα χθες βράδυ κλειστό και δείχνει να έστρωσε.. το gsam μου δείχνει την μεγαλύτερη κατανάλωση στο fb.…