Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 133.
-
Antutu score από τα xiaomi
psilos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα5.12.24
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psilos: “κανονικα ναι!!! Δεν ξέρω αν είναι λάθος διαδικασία ίσως θα μπορούσαν να απαντήσουν πιο έμπειροι από εμενα. ” Επειδή αυτού του είδους οι επεμβάσεις στα χερια κάποιου που είναι σχετικά αδαής (και ολίγον απρόσεκτος) μπορει να είναι επικίνδυνες,προσεχετε τι συμβουλεύεται και βασικά ποιόν συμβουλεύεται. Θα σας ζητήσω να είστε εξτρα προσεκτικοί με όλα αυτά. Κατανοώ ότι θέλετε να προσφερεται στην κοινότητα και σας ευχαριστώ και μπραβο σας γι' αυτό αλλά υπάρχου…
-
Καλησπέρα σε όλους! Σχετικά με το (missmatching image and device error) επειδή βλέπω ότι συμβαίνει σε πολλούς όπως και σε εμένα εγώ το ελυσα (δεν ξέρω αν ειναι σωστο) ανοίγοντας το αρχείο flash_all.bat με notepad+ βρήκα τη σειρά που γράφει missmatching την επελεξα έκανα delete μετα save και ακολούθησα κανονικά τη διαδικασία...
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από psilos: “καλημερα!!! για να παω απο stable σε dev απλα ριχνω το zip με την rom στη συσκευη και κανω update? ” κανεις reboot στο recovery μετά κανείς factory reset ( όπου εδω χάνεις τα πάντα ) και μετά κανείς install την stable όπου θέλεις... Το ίδιο γίνεται και στην αντιστροφή διαδικασία... ” Δεν υπαρχει κατι μεσα στο κινητο ετσι κι αλλιως... δλδ μετα το factory reset ανοιγω παλι το κινητο και ριχνω μεσα την rom?
-
Παράθεση από themakos66: “εγκατέστησε πρώτα μία stable ευρωπαική ρομ , μετά θά βλέπει το mi flash καί μετά κάνε καθαρη εγκατάσταση. με τις ελληνικές dev ρομ ο υπολογιστής δεν βλέπει το κινητό απο το mi flash !!!!!!!!!!!!!!!!!! ” το εκανα φιλε... περασα μια stable 7.1.2.0 και τωρα οταν παταω στο miflash flash για να αρχισει η διαδικασια μου βαζει σφαλμα οτι δεν κανει mirroring το pc με το κινητο...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psilos: “Μου γραφει: Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα.(0χ80070002:execute flash_all_except_storage.bat) ” Αποσυμπίεσε την fastboot στο C:\ και όχι στο Desktop και βάλε το path στο MiFlash ” το εκανα φιλε αλλα τωρα δεν βρισκει ο υπολογηστης το κινητο... αλλες φορες δεν το βλεπει καθολου και αλλες το βλεπει σαν android συσκευη.. οταν μπαινω σε fastboot δεν το βλεπει καθολου...
-
Στο σχετικά με το τηλέφωνο στον kernel γράφει unavailable έχω την εντύπωση ότι πριν το downgrade δεν έγραφε το ίδιο... Επίσης θέλω να κάνω τη διαδικασία που έκανα την πρώτη φορά με το miflash για να στησω το κινητό από την αρχή... Προσπάθησα αλλά όταν στο miflash παταω refresh για να ξεκινήσει ή διαδικασία μου βγάζει σφάλμα... Μπορεί κάποιος να μου πει τι βήματα πρέπει να κάνω? Υπαρχει περιπτωση να μην έχουν κατέβει σωστα τα αρχεία? Ευχαριστώ!