Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 189.
-
@MIUI_ART λύθηκε το θέμα πιο απλά από ότι νόμιζα. Είμαι σε roaming και προφανώς το συγκεκριμένο δίκτυο είχε θέμα. Επέλεξα ένα άλλο 4g και πάει σφαίρα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από t54g05: “ ” Από το TWRP Recovery πηγαίνεις στο μενού των Wipes και κάνεις Slide στα δεξιά την μπάρα που έχει κάτω ώστε να κάνεις Factory Reset. Μετά κάνεις απλά ένα Reboot στο System και ξαναστήνεις από την αρχή την συσκευή. Το Factory Reset δεν διαγράφει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, και δεν θα χάσεις φωτογραφίες - Video και ότι άλλο έχεις αποθηκεύσει εκεί. ” Δηλαδή κάνω μόνο το factory reset και δεν χρειάζεται να περάσω την ρομ ξανά ή κάνω το factory…
-
@MIUI_ART την πέρασα από πάνω αλλά πάλι τα ίδια. Έχεις να προτείνεις κανέναν οδηγό για την καθαρή εγκατάσταση γιατί δεν είμαι πολύ έμπειρος και φοβάμαι μην τα κάνω μαντάρα
-
Για να ξαναπεράσω την νέα ρομ χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών η την πετάω έτσι απλά πάνω από την υπάρχουσα;
-
@Agelosalex το WiFi δουλεύει κανονικά. Έβαλα και έβγαλα λειτουργία πτήσης πολλές φορές αλλά τίποτα. Δεν γίνεται να είναι θέμα δικτύου.... συνδέομαι σε 4g και κάνει ένα λεπτό να μου ανοίξει μια σελίδα; τόσο καιρό στα ίδια μέρη ήμουν και πήγαινε σφαίρα. Σε δοκιμές ταχύτητας μου χτυπάει μέχρι 1mbp/s
-
Καλησπέρα. Πέρασα την xtrv σε kenzo και από εκείνη την ώρα τα δεδομένα σέρνονται παρόλο που είμαι συνδεδεμένος σε 4g. Ξέρουμε κάτι για αυτό;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από t54g05: “Σαν επιλογή έχει μόνο Κίνα αλλά όταν την επιλέγω την φορτώνει αλλά με γυρίζει και πάλι στην Πολωνία..... Είναι σημαδιακή η Πολωνία (αν με πιάνεις) ” Μάλλον θέλει Factory Reset γιατί δεν έχουν περαστεί τα Cust γιατί δεν υπήρχαν στην προηγούμενη Version. ” Έκανα Factory Reset αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα
-
και μετά θα έχω την δυνατότητα να επιλέξω Ινδία και να περάσω θέματα;
-
Σαν επιλογή έχει μόνο Κίνα αλλά όταν την επιλέγω την φορτώνει αλλά με γυρίζει και πάλι στην Πολωνία..... Είναι σημαδιακή η Πολωνία (αν με πιάνεις)
-
την πέρασα ήδη την νέα ρομ.... αλλά έχω άλλο πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει τα θέματα. Πήγα να αλλάξω το region το οποίο είναι πολωνία από προεπιλογή αλλά δεν έχω την δυνατότητα να το αλλάξω
-
Είσαι σίγουρος; Και η 9.2.1. έλεγε ότι έχει source από global
-
@NasDriver Σε Redmi note 3 pro kenzo και θα πάω από την 9.2.1. στην 9.5.1.
-
@NasDriver Ευχαριστώ πολύ....την αμέσως επόμενη θα βάλω
-
Καλημέρα. Με τον ίδιο οδηγό πάω από arωma stable σε arωma stable?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
t54g05 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟπότε τώρα τι πρέπει να κάνω; απλά factory reset ή πρέπει να κάνω ξανά εγκατάσταση;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
t54g05 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@fog Με μπέρδεψες τώρα. Έκανα τα wipes από το twrp, πέρασα την ρομ και μετά έκανα επαναφορά του backup που είχα κρατήσει από την προηγούμενη ρομ που είχα. Σημείωση: η εφαρμογή camera δεν άνοιγε πριν ακόμα περάσω το backup
-
t54g05 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα. Πέρασα την arΩma_Stable_V9.2.1.0 (πρώτη Marshmallow στην συσκευή μου) και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος (γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας, εφαρμογές δεν ανοίγουν, εφαρμογές κολλάνε). Τι να κάνω; να πάω σε κάποια προηγούμενη; Αν ναι σε ποια και πως κάνω downgrade;
-
t54g05 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤελευταία ερώτηση (προς το παρόν). Κάνω factrory reset από τις ρυθμίσεις του κινητού ή κάνω τα wipes μέσω του twrp;
-
t54g05 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@takisfrag Ερώτηση.... πάω από stable σε stable, θέλει σίγουρα factory reset?