Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 189.

• Νέα δεδομένα στην βλακεία που έκανα. Η ρομ που φλάσαρα με το twrp ήταν η chinese dev και όχι η ελληνική..... τι να κάνω τώρα;

• Παιδιά πέρασα για πρώτη φορά ελληνική stable και μετά το reboot έχω κολλήσει στο mi logo για 15-20 λεπτά. Τι παίζει;

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά

• Καλησπέρα. Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ και ψιλοχάθηκα, Μπορεί κάποιος να μου πει ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω stable ελληνική ρομ; Το κινητό είναι καινούριο και φοράει την china dev ρομ.

• Η παραγελλία μου έγινε 16/5 από Κίνα. Βλέποντας πόσο αργεί να έρθει ήμουν σίγουρος ότι υπήρχε θέμα με το ταχυδρομείο αλλά περίμενα όμως να φτάσει η καταληκτηκή ημερομηνία παραλαβής (που ήταν σήμερα) ώστε να στείλω μήνυμα στον πωλητή για να βρούμε την λύση. Σήμερα λοιπόν του έστειλα μήνυμα..... 10 λεπτά μετά ο ταχυδρόμος έφερε το πακέτο.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από t54g05: “@geoanto555 Όταν βάζω 2g καμιά κάρτα δεν έχει σήμα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι σε όποιο κάρτα δηλώσω για ιντερνετ αυτή παίρνει σήμα και η άλλη όχι. Και άλλος στην περιοχή με δύο κάρτες μου είπε ότι σήμερα μόνο η μία κάρτα του είχε σήμα. ” Καταλήξαμε τότε... Δεν έχει σήμα 2g εκεί που είσαι ή έχει πρόβλημα το 2g. Δυστυχώς με miui δεν μπορείς να επιλέξεις 2 κάρτες με 3g ή 4g. ” που βρίσκεσαι να σου στείλω ένα μπουκάλι ούζο;

• @3ftw ότι δεν έχει σήμα. Την κάρτα την βλέπει κανονικά. Την αναγνωρίζει στο τεστ και μου ζητάει και το pin όταν ανοίγω το κινητό.

• @geoanto555 Όταν βάζω 2g καμιά κάρτα δεν έχει σήμα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι σε όποιο κάρτα δηλώσω για ιντερνετ αυτή παίρνει σήμα και η άλλη όχι. Και άλλος στην περιοχή με δύο κάρτες μου είπε ότι σήμερα μόνο η μία κάρτα του είχε σήμα.

• @3ftw Την κάρτα την είχα βγάλει.... το αναφέρω και στο πρώτο μου μήνυμα. Πάμε τώρα σε νέα δεδομένα. Έβγαλα τις κάρτες και με αντάπτορα έβαλα την ιταλική στην θέση 1 και δουλεύει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα hw. Επίσης την ελληνική την έβαλα σε άλλο κινητό και δουλευει και αυτή.... οπότε δεν ήταν ούτε θέμα της κάρτας. Τέλος έβαλα ξανά τις κάρτες όπως τις είχα στην αρχή και τώρα βλέπει μόνο την ελληνική και όχι την ιταλική

• @3ftw η sim1. Δεν θυμάμαι αν αυτή είναι η nano ή η micro

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από t54g05: “@3ftw 7.3.2. GR stable ” Εννοείται ότι δοκίμασες να αλλάξεις θέση τις σιμ, να βάλεις μια τρίτη στην θέση αυτής που έχει πρόβλημα να δεις αν είναι όντως hardware ε; ” να τις αλλάξω θέση δεν μπορώ αφού δεν έχουν ίδιο μέγεθος.... αλλά δεν έχω πρόχειρη και καμιά άλλη nanosim για να δοκιμάσω.... αν βρω θα το κάνω.

• @3ftw 7.3.2. GR stable

• Από εχθές το βράδυ η sim1 δεν λειτουργεί. Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση: 1. βρίσκομαι Ιταλία, sim2 σε Ιταλικό πάροχο δουλεύει κανονικά - sim1 cosmote σε roaming δούλευε κανονικά εδώ και δύο μήνες και τώρα τίποτα. 2. έβγαλα την κάρτα και την καθάρισα 3. έκανα επανεκκίνηση 4. Η cosmote στην Ιταλία συνεργάζεται με 4 παρόχους, οπότε έκανα χειροκίνητη αναζήτηση και βρήκα ένα 2g το οποίο το επιλέγω και μου λέει αδυναμία σύνδεσης. Αφού όμως η Ιταλική κάρτα με τον άλλο πάροχο έχει σήμα τότε θεωρώ ότ…

• Το έκανα disable τώρα που βρήκα ότι ήταν αυτό.... απλά λέω ότι κανονικά δεν είναι αυτή η λειτουργία του smartcover και μου φαίνεται παράξενο που μου το κάνει.

• @3ftw don't worry. Φοράω μια απλή σιλικονένια που μου έστειλαν πακέτο με το κινητό αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό.

• @3ftw μα δεν είπα τίποτα για θήκη

• @Souits πάντα με την πλάτη κάτω. Μόλις απενεργοποίησα και το smartcover και μάλλον σταμάτησε να το κάνει. Περίεργο όμως. Υποτίθεται ότι το smartcover κάνει άλλη δουλειά και όχι να κλειδώνει την οθόνη όταν το αφήνεις με την πλάτη κάτω.

• @Souits όχι φίλε μου, απενεγοποιημένο το έχω αυτό

• Η ερώτηση των 1000 ευρώ. Μερικές φορές όταν αφήνω κάτω το μηχάνημα η οθόνη σβήνει άμεσα χωρίς να περιμένει να περάσει ο χρόνος που έχω ορίσει. Αν το σηκώσω άμεσα, ανάβει ξανά η οθόνη αλλά πλέον κλειδωμένη. Είναι λογικό;