Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 316.

• RE:

pillopoulos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Δεν γίνεται αυτό που λες!!” Στο m8 που είχα, γινόταν... (Hidden Content) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απορίες για το Mi5

Μήνυμα

Επειδή πλέον έχω τη gkalen rom και είμαι ρουταρισμενος, μπορώ με το kernel adiutor να βάλω τον επεξεργαστή στην ισχύ που έχει η έκδοση με τα 64gb ή θα έχω θέμα; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Στον οδηγό περάσματος για πρώτη φορά της ελληνικής ρομ στο ΜΙ5, σε παραπέμπει σε λινκ να κατεβάσεις την έκδοση twrp 3.0.2-1 αλλά στο google drive δεν υπάρχει κάποιο αρχείο. Τελικά βρήκα εδώ μια έκδοση αλλά είναι προγενέστερη απ'ότι μαρτυρά ο κωδικός (3.0.2-0) και την πρώτη φορά που δοκίμασα να κάνω install μου έβγαλε σφάλμα και έκανε μόνη της επανεκκίνηση η συσκευή. Όταν ξαναμπήκα στη recovery, είχε κρατήσει (ευτυχώς!) το twrp και ξαναέκανα εγκατάσταση που ευτυχώς στέφθηκε με επιτυχία…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@pillopoulos με έσωσες έτσι είναι καλύτερα την αφή κάνεις όλη την δουλειά.” Ετσι λειτουργουσε το meizu που είχα, γι'αυτο σε ειχα ρωτήσει τις προαλλες Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@pillopoulos "το tap στο home button, δεν είναι άχρηστο εφόσον κάνει την ίδια δουλειά όταν το πατάς;" είναι για το δακτυλικό αποτύπωμα και για να πηγαίνεις κατευθείαν στην αρχική οθόνη. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ και το κάνω χρήση.” Τελικά βρήκα μία άλλη χρησιμότητα του ταπ στο home button: απενεργοποιουνται τα φωτιζόμενα κουμπιά και λειτουργεί το home button για όλα, ένα ταπ αντί του back button, πάτημα για επιστροφή στην αρχική οθόνη, διπλό πάτημα για πρόσφατες εφαρμογ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Κοίτα για να καταλάβεις σε τι επίπεδα είναι η κατανάλωση μπαταρίας πρέπει να το δεις πως θα πάει για κάποιες μέρες 3-4 με τις ανάλογες φόρτισης. Έτσι θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Απλά να ξέρεις ότι το κινητό με ελαφριά χρήση wifi ή με ενεργοποιημένα δεδομένα να βγάλει 30 ώρες. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σ' ευχαριστώ πολύ. Άλλη μία ερώτηση μιας και δεν έχω βρει επίσημο thread για τη συσκευή μας: το tap στο home button, δεν είναι άχρηστο εφόσον κ…

• Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα παρέλαβα τη συσκευή και έκανα ΟΤΑ update στην τελευταία, 6.9.8 . Μου φαίνεται όμως ότι η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα και σκέφτομαι μήπως πάω στη stable. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω αλλά είχα ξεκλειδώσει άλλη συσκευή πριν λίγες μέρες και δε με αφήνει... Έχει κάποιος άποψη; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στους συν-κατόχους! Από σήμερα είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος της συσκευής!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Θα τον πιάσω τον κερατα. Μπορει τηλέφωνο ή λεφτα να μη πάρω αλλά θα πάρω ηθικη ικανοποίηση.” Έχε και κάνα φίλο μαζί να τραβάει βίντεο να πάρουμε κι εμείς χαρά! Στάλθηκε από το HTC M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Καλημέρα, κάποια στιγμή είχα διαβάσει εδώ ότι ξέρουμε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που επισκευάζει τη συσκευή μας. Μπορεί να μου το στείλει κάποιος με πμ; Στάλθηκε από το HTC M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Bump :confused: Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, κάποια στιγμή είχα διαβάσει εδώ ότι ξέρουμε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που επισκευάζει τη συσκευή μας. Μπορεί να μου το στείλει κάποιος με πμ; Στάλθηκε από το HTC M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gripas4: “Καλημέρα. Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις από Pushbullet; Το έχω στην αυτόματη έναρξη, του έχω δώσει όλα τα δικαιώματα αλλά και πάλι μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή δέχομαι ειδοποιήσεις. Με τις άλλες εφαρμογές Viber, WhatsUp κλπ είμαι εντάξει. Είμαι με την τελευταία GTV. Ευχαριστώ” Για δοκίμασε αν θέλεις, στις πρόσφατες εφαρμογές να κλειδώσεις τη συγκεκριμένη (τραβώντας τη προς τα κάτω και πατώντας μετά την επιλογή "κλείδωμα). Στάλθηκε από το HTC M8 μου χρη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chryma: “Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω ποια η διαφορά της international version που βλέπω σε μερικά site. Είδα ότι υπάρχει μια διαφορά στην μπάντες και ότι είναι 2,5 χιλιοστά μεγαλύτερο. Υπάρχει κάποια άλλη ουσιώδης διαφορά? Η έκδοση που ΔΕΝ είναιinternational δεν δουλεύει στη χώρα μας? Εσείς έχετεinternational ή απλή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...” Αυτή είναι η διαφορά αλλά η συσκευή αυτή έχει άλλη ονομασία, που σημαίνει ότι οι ρομ για το Kenzo,δεν κάνουν Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου …

• RE:

pillopoulos - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από gfilip: “Παράθεση από pillopoulos: “Αυτό που υποψιάζομαι εγώ που τελικά κλείδωσε η συσκευή είναι ότι επειδή έφτιαξε κι ο φίλος μου Miaccount και είχα ξεκλειδωσει από τον δικό μου λογαριασμό, αυτό πρέπει να το "φρικαρε" ” Redmi note 3pro μου.;” Φίλε μου, εδώ είναι το φόρουμ για το redmi 3 pro, όχι το note... Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Εννοείται.... ΄εχει λογική αυτό που πάτε να κάνετε... Απλά δεν ξέρω αν το διαβάσει... Αν ναι μετά ειναι αστείο...” Αν τελικά είναι αυτό και ξεκλειδωσει, φλασαρω twrp και "παίζουμε μπαλιτσα", έτσι δεν είναι; Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Θα δούμε σε 3 μέρες, μακάρι να δουλέψει το unlock και να γλιτώσουν την ταλαιπωρία με το κατάστημα. Τι μήνυμα λάθους έβγαζε το unlock ?” Δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αλλά νόμιζα ότι είναι το κλασικό σφάλμα που βγάζει όταν έχεις stable rom και δε σε αφήνει Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Κάντε αίτηση για unlock bootloader έστω και τώρα...σε 3 μέρες θα δείξει...” Με το miunlock πάντως, συνδεθηκα με το δικό μου λογαριασμό και έφτανε μέχρι το 50%. Το κάναμε πολλές φορές.... Θα το κάνουμε και με την έγκριση απ'τον άλλο λογαριασμό και ίδωμεν Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “@pillopoulos, το mi account που είχε τελευταία μέσα η συσκευή έχει δικαιώματα unlock bootloader ?” Όχι. Κι ο lallas αυτό μας είπε ότι μπορεί να έφταιγε Sent from my iPad using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “Όχι φίλε να το απαιτήσετε .... Στην ανάγκη να μπλέξετε και το paypal..(αν υπάρχει στην μεση)” Το γράφει στα ψιλά γράμματα ότι σε περίπτωση που υπάρξει τροποποίηση λογισμικού, δεν υποστηρίζουν την εγγύηση... Αυτό που υποψιάζομαι εγώ που τελικά κλείδωσε η συσκευή είναι ότι επειδή έφτιαξε κι ο φίλος μου Miaccount και είχα ξεκλειδωσει από τον δικό μου λογαριασμό, αυτό πρέπει να το "φρικαρε" όταν πήγε να περάσει τη stable ελληνική ρομ (σε συνδυασμό ότι από άγνοια έκανε και σβήσιμο της inte…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pillopoulos: “ ” Γι αυτό το παιδί εγώ τι να πω....??Να μην προσπαθήσω; Που ξέρω ότι έχει γνώσεις και θα μπορούσε να το κάνει και μόνος του... Αλήθεια; Τι έγινε; Δεν βρήκατε άκρη... Νομίζω τζάμπα θα περιμένετε το unlock..” Μας έφαγαν οι γνώσεις Γιώργο!! Μπήκε στον κόπο κι ο άλλος γκουρού της κοινότητας ( @lallasgr ) αλλά δεν είδαμε προκοπή... Το κακό είναι ότι το είχαμε αγοράσει από gearbest και η εγγύηση πήγε περίπατο... :confused: Στάλθηκε από το PRO 6 μου…