Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.

• ρε παιδιά και καμία βοήθεια για το redmi note 3 με snapdragon,δε το βλέπει με τίποτα ο υπολογιστης

• μπαταρία

evris24118 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

τελικα δεν το βλέπει με τίποτα ,έχω δοκιμάσει πολλά καλώδια και φορτιστές αλλά τιποτα

• μπαταρία

Μήνυμα

δυστυχως το κινητο δεν το εχω εγω ,θασ το παρω στα χερια μου την αλλη εβδομαδα =============== Αυγ 26th 2017, 11:54am =============== ακουγετε ο ηχος αλλα δεν το βλεπω στον υπολογιστη ,στην αρχη εκανε σαν αποσυνδεοταν συνεχεια ,μετα ελεγε οτι δεν αναγνωριζει τη συσκευη και μετα εκανε κατι σαν εγκαταστση ,αλλα δεν την βλεπω στο πισισ

• μπαταρία

Μήνυμα

ευχαριστω ,θα το προσπαθησω

• μπαταρία

Μήνυμα

redmi note 3 pro,μετα απο επανεκινηση δεν ανοιγει με τιποτα ,οταν βαζω τον φορτιστη αναβοσβηνει το λαμπακι (ενω πρεπει να ειναι συνεχομενα αναμμενο) και δεν ανοιγει με τιποτα,καποιες φορες εμπαινε σε fastboot μονο του και εκανε να ανοιξει αρκετη ωρα,Ειχα βαλει την αγγλικη ρομ ,,δε ξερω εαν φταιει αυτο η η μπαταρια του.

• LTE

evris24118 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

οκ ,ευχαριστω =============== Αυγ 20th 2017, 7:14am =============== Τελικα μονο οταν βαζω σαν επιλογη του κομιστη το HSPAP εχω ιντερνετ ,οταν βαζω LTE δεν εχω ιντερνετ,ολα τα αλλα χωρισ καμια αλλαγη

• LTE

Μήνυμα

και πριν βαλω το LTE POY EIXA HSPA ΕΚΑΝΑ αυτο για να μπω στο ιντερνετ Λυση 3: ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!! Αν παλι δε δουλεψει κατι πηγαινε παλι στην επιλογη των Access Point και βαλε Νεο APN με στοιχεια (αν εχεις cosmote): Ονομα-->Cosmote Wireless Internet APN-->internet και μπηκε κανονικα αλλα οχι φορτζι

• LTE

Μήνυμα

ναι στο ιδιο σπιτι μεσα ,επανω μου λεει 4G αλλα δε μπαινει στο ιντερνετ ,πριν βαλω LTE το ειχα στο κομιστη HSPA και ολα κανονικα Η+ γιαυτο λεω μηπως θελει καμια αλλαγη ,εκανα και επαναφορα προεπιλογων αλλα παλι τιποτα ,μηπως να το αφησω στο HSPA =============== Αυγ 19th 2017, 11:04pm =============== οχι ειναι καινουρια και ειναι φορτζι

• LTE

Μήνυμα

ειχα στειλει μήνυμα 1333 και ενεργοποιηθηκε αλλα ,εβαλα LTE και τιποτα ,μηπως θελει αλλαγες στον τυπο APNs δλδη η θελει αλλαγες στοMCC , MNC ;

• LTE

Μήνυμα

redmi 3,εαν βαλω LTE ,τι ρυθμισεις πρπει να βαλω στο σημειο προσβασης;Απο τη κοσμοτε μου εχεουν ενεργιοποιησει το 4G

• LTE

Μήνυμα

Δεν πιανω με τη κοσμοτε 4G.Μηπως πρπει να βαλω LTE

• cosmote internet

Μήνυμα

ευχαριστω

• cosmote internet

Μήνυμα

ειχα συνδεση wind(καρτα) και εβαλα στη θεση της μια cosmote(καρτα whatcup) γιατι εχει πολλα γιγα ιντερνετ αλλα δεν μπορω να μπω με τιποτα ,θελει καποια ρυθμιση;

• οκ.ευχαριστω

• αυτο μου γραφει και δεν γινετε

• repeater

Μήνυμα

η τριτη συσκευη ειναι ενα tvbox και συνδεετε και αυτη με wifi αλλα δεν εχει δυνατη ληψη με το δικο του wifi γιαυτο προσπαθω να βρω κατι για να μη αγορασω ενα repeater,Με το λαπτοπ γινετε και συνδεετε μια χαρα αλλα με το κινητο μαλλον δεν γινετε

• repeater

Μήνυμα

Μπορώ να κάνω hotspot (κατι σαν repeater ομως) το τηλεφωνο;Δεν εννοω να το κανω hotspot με τα data του τηλεφωνου αλλα με το internet του σπιτιου μου μεσου του wifi.To προσπαθησα αλλα με το που ανοιγω το hotspot αυτοματα κλεινει αυτοματα το wifi

• Πως μπορω να συνδεσω το κινητο μου με το tvbox για να εχω τo περιεχομενο του κινητου μου στην τηλεοραση; (τηλεοραση χωρις wifi)

• στον υπολογιστη μερικες φορες βλεπω τους φακελους ,οταν τουν ανοιγω ειναι αδειοι αλλη φορα δε βλεπω ουτε τους φακελους,μηπως φταιει η θυρα του κινητου;

• οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη δε φορτωνουν οι φακελοι