Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.
-
Συγχαρητήρια κι από εμένα. Σύντομα και feedback.
-
Με κλειστό GPS, ανοικτό Bluetooth και υπόλοιπο μπαταρίας 47%, έχω 11 ώρες και 32 λεπτά με 1 ώρα και 47 λεπτά SOT. Υπομονή ως την επόμενη αναβάθμιση.
-
@powerup όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχω παρατηρήσει κάτι το άξιο αναφοράς. Έχω όμως την εντύπωση ότι η διάρκεια μπαταρίας δεν είναι καλή. Σίγουρος δεν είμαι διότι οι τωρινές συνθήκες χρήσης δε βοηθάνε να δω μέγιστο SOT και αυτονομία.
-
@powerup τιποτα το άξιο αναφοράς και ευτυχως κανενα προβλημα.
-
@jefm τη πέρασα και προς το παρόν κανένα θέμα. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου σε 2-3 μέρες που θα την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά.
-
Παράθεση από jefm: “Η 8.2.4.0 nightly σταμάτησε να είναι διαθέσιμη σαν ενημέρωση, λογικά ετοιμάζουν την stable δεν νομίζω να αργήσει ” Πρέπει να γίνεται διαθέσιμη σιγά σιγά γιατί εγώ που κατέβασα fastboot αρχείο, την 8.2.4.0 μου έδωσε ενώ στα link ακόμη λέει (..ή έλεγε) την 8.1.3.0.
-
Latest Franco kernel: [KERNEL][Kenzo][LineageOS] FrancoKernel - r5 - 24th April - Post #1190 Ως συνήθως για Kenzo. Η ερώτηση είναι αν κάνει για Kate (όπως ΠΧ όλες οι ROM για τις οποίες απλά flashάρουμε το firmware της Kate) και βέβαια αν έχει δοκιμάσει κανείς τον παραπάνω kernel.
-
@modaristis μετά από δυο κύκλους φόρτισης θα έχεις και ασφαλή συμπεράσματα για τη (μειωμένη σε σχέση με τη MIUI) διάρκεια μπαταρίας. Αν βρεις κανένα σοβαρό bug που δεν έχει αναφερθεί, μπορείς να το δημοσιεύσεις στο Reddit: lineageos Εγώ παρατήρησα ότι ο νέος browser που συνοδεύει το λειτουργικό, crashάρει σε ορισμένες σελίδες, πχ το apkmirror.com.
-
@modaristis εφόσον η custom ROM που επιλέξεις είναι καταρχήν για Kenzo, ναι - που μεταξύ μας θα είναι και το πιο πιθανό. Κάθε φορά που αλλάζεις rom ακολουθείς εκ νέου τη διαδικασία.
-
@modaristis γιατί δε παρέμεινες με τη nano έκδοση και να περάσεις όσες Google εφαρμογές θες μέσω Play Store να μη "μπλέκεις" με root; Όσο για τα θέματα που αναφέρεις, force close στον default launcher δε θυμάμαι ποτέ ν' αντιμετώπισα, δυστυχώς με το rooting έχω ν' ασχοληθώ από εποχής Nexus 5 και όσο αφορά αυτό που μου λες για τις κλήσεις, πρώτη φορά το διαβάζω από εσένα (όχι πως έχω διαβάσει ΟΤΙ έχει γραφτεί για τη συγκεκριμένη rom ). Πάντως, κάνε ένα update στη latest ROM που βγήκε σήμερα και τη…
-
Ποια ακουστικά για αγορά;
Μήνυμα@zt654 σ' ευχαριστώ. Γι' αυτή την αγορά θα προτιμήσω προϊόν της Xiaomi. Πάντως, δε γνώριζα τη συγκεκριμένη μάρκα
-
Ποια ακουστικά για αγορά;
ΜήνυμαΘέλω ν' αγοράσω ένα ζευγάρι ακουστικά της Xiaomi. Με ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα του ήχου όσο και το να κάθονται καλά στ' αυτί αν και για το δεύτερο έχω ήδη τα Apple Earpods - αν δε μου κάτσουν δηλ. τα Xiaomi. Έχω δει τα εξής τρία: Xiaomi Mi Quantie Hybrid, Xiaomi Mi Capsule & Xiaomi MI Piston Iron Dynamic. Ποιο ζευγάρι από τα τρία προτείνετε και βέβαια, αν έχετε τέταρτη πρόταση (με αγορά εντός Ε.Ε.) πολύ ευχαρίστως!