Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 359.
-
Καλησπέρα !!!!
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμακάτι βγαίνει,..για να πληρώνουμε όμως τα παλιά.... χρέη !!
-
Καλησπέρα !!!!
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια καλησπέρα μπήκα να πω !!!! Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας , απέχω το τελευταίο 6 μήνο από ότι είδα η κοινότητα πάει σφαίρα !!! σας χαιρετώ & εύχομαι τα καλύτερα σε όλους
-
Παράθεση από makis1024: “Μια χαρά είναι και εγώ είχα ενδοιασμούς, λόγο πρώτη ρομ miui 8, αλλά δεν έχει προβλήματα, βέβαια το factory reset δεν το γλιτώνεις και την ταλαιπωρία ,να το ξανασετάρεις ” Μάκη από μπαταρία πως πάει ;;;; με την MIUI7 GTV 6.5.5 που έβαλες είμαι 5 ώρες sot .. με 4 ώρες browsin κανά 2ώρο video.... περίπου 40 ώρες συνολικά ..είπαμε ,ελαφριά χρήση την καλησπέρα μου
-
Παράθεση από makis1024: “Δώσε όμως αν μπορείς tracking number να το τσεκάρουμε -------------------------------------------------------------------------------------- τι tracking number να δώσω;;...δεν έχω παραγγείλει !!!....καμιά μπυρίτσα όμως .... ευχαρίστως ;)) ” ο γλυκούλης στέλνει και με singpost ---->> singpost = εγγύηση 7-8 μέρες για Αθήνα & μετά ΕΛΤΑ 4 μέρες Αθήνα -Ηράκλειο -Χανιά
-
Αγορά απο Aliexpress??
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@GeoXiaomi κλειστό αλλά όχι με την ζελατίνα ,γιατί του περνάνε την multilanquage & κάνουν & τσεκάρισμα της συσκευής . αδερφέ sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση ,αλλά απέχω λόγω φόρτου εργασίας
-
Αγορά απο Aliexpress??
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GeoXiaomi: “Οκ για να το λέτε κατι θα ξέρετε . Θα το ψάξω απο καταστήματα οποτε .Ευχαριστω ! ” @GeoXiaomi τσέκαρε & αυτό Aliexpress.com : Buy Original Xiaomi Mi4c Phone Snapdragon 808 Hexa Core 1.8GHz 2G RAM 16G ROM 4G FDD LTE 5'' MIUI 7 1920X1080P 3080mAh Mobile Phone from Reliable android wcdma suppliers on FANTACY TECHNOLOGY ως τώρα άψογοι σε όλα & σε 12-14 μέρες με απλό ταχυδρομείο το προιόν σπίτι σου
-
Μου αρέσει αυτό ----->> Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone αλλά για να το πάρω πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ''ΚΟΦΤΗΣ'' !!! Καλημέρα σε όλη την παρέα !
-
Παράθεση από makis1024: “@dnomikos ξέρω για το έργο σου για την προσφορά σου, τόσο στο φόρουμ όσο και μεμονομένα και σε κάποια μέλη. Προχθές φλάσαρα το δεύτερο κινητό του mankap, όλα πήγαν καλά, και μου είπε πόση δουλειά έριξες στο πρώτο του το fake rn2. Ευχαριστούμε. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Εγώ πάντως βοήθησα αρκετά τον @makis1024 ...στην κατανάλωση της μπύρας όσο για τον @dnomikos ,που θα πάει δεν θα κατέβει στα Χανιά ,θα τον περιποιηθούμε ιδιαιτέρως !!! Μάκη προς το παρόν όλα καλά με…
-
Παράθεση από gkalen: “Οπότε , κρατάμε μέχρι τώρα την προηγούμενη 6.1.28 σαν σταθερή ( stable ) και θα υπάρχει σαν αφετηρία. Και βλεπουμε στα επόμενα updates ποια θα είναι ή επόμενη σωστή Ρομ που θα ονομάσουμε stable. ” Καλημέρα ,διόρθωσε με αν κάνω κάτι λάθος . Παίρνεις την ρομ & την ''ξαλαφρώνεις'' για να γίνει πιο ευέλικτο το κινητό μας; Εγω που είμαι με την ρομ από το κινεζομάγαζο ακόμα ,αν θέλω να περάσω την ρομ που ''μαγειρεύεις'' την περνάω με τον τρόπο αυτό Note 2: Flash την Ελληνική rom …
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Giannisagal: “ακυρο το aliexpres τότε φίλε. Πήρα χαμπαρι από τον φίλο @NasDriver και τον ευχαριστώ όπως και σένα Χρήστο!!!!!! ” από τις 24 παραγγελίες που μέτρησα μόλις τώρα.χάθηκαν οι 4 ή δεν τα έστειλαν ποτέ και δεν πήρα refund ” 107 παραγγελίες 98 παραγγελίες κομπλέ 8 παραγγελίες με μικροπροβλήματα τα προιόντα Full refund άμεσα(7 days) ! 1 παραγγελία μαιμού (δικό μου λάθος) 85% refund ,γιατί δεν είχα υπομονή δεν το αλλάζω το ali
-
Παράθεση από topeiros2004: “Καλησπέρα σε όλους! ” Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις από την αρχή την εγκατάσταση της ρομ ,σύμφωνα με τον οδηγό,για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..,μιας & το κινητό δεν είναι δικό σου . Γιατί άμα στην πορεία προκύψει πρόβλημα ,ίσως να οφείλετε στην ρομ από το Κινεζομάγαζο & άντε να βρεις λύση μετά !.. Περίμενε λίγο να σου απαντήσει & κανείς πιο έμπειρος από μένα την καλησπέρα μου
-
tempered glass
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από mankap: “χρησιμοποίησε το άσπρο ζιλοτέιπ της scotch αν έχεις ...το κολλάς στο μέρος που λερώθηκε & ίσως τραβήξει την βρωμιά την ώρα που θα το ξεκολλήσεις ” Έλα ρε φίλε πιάνει αυτό το κόλπο; το έκανα δοκιμή σε ένα παλιό tem.glass & έκανα δουλειά ! την ιδέα την είδα από post του @dnomikosΜονο με scotch γίνεται; is the best Εγώ που έχω scottch brite σφουγγαράκι κάνει δουλειά; άμα μαζευτούμε για καμιά μπριζόλα ,σίγουρα θα σε χρειαστούμε ”