Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 97.

• Καλή τύχη σε όλους μας...

• Καλή τύχη σε όλους μας...

• Deep Sleep problem [SOLVED]

Gioufkas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Το ίδιο πράμα ισχύει και κατά τη φόρτιση. Είναι σε deep sleep μέχρι το 80% και μετα, μέχρι το 100% "ξυπνάει". Μετά τη φόρτιση είναι 50-50 αν θα μπει σε deep sleep. Το δικό το κινητό μάλλον έχει αποκτήσει την δική του προσωπικότητα... =============== Απρ 29th 2017, 3:03pm =============== Το να περάσω από official dev σε official global θα το πρότεινες; Αλλά και λίγο πιο πάνω ο φίλος είπε ότι και με την global πάλι τα ίδια είχε.

Μήνυμα

Μου φαίνεται λίγο παλαβό αλλά τι να πω... Θα το δοκιμάσω και αυτό. =============== Απρ 29th 2017, 2:27pm =============== Ένα περίεργο πράμα. Μόλις έπεσε κάτω από το 80% η μπαταρία, το κινητό μπήκε κανονικά σε deep sleep. Τι να πω; Ρώτησα στον Γερμανό για 4g SIM της Cosmote. Μου είπε πως αυτή που έχω είναι η πιο σύγχρονη. Δεν την άλλαξα τελικά.

Μήνυμα

Σε κάποια Forum διάβασα ότι πρέπει να βάλω 3g κάρτα SIM. Έχει κάποια βάση αυτό; =============== Απρ 29th 2017, 9:47am =============== Συγνώμη 4g SIM ήθελα να πω.

Μήνυμα

@NasDriver από την τελευταία φορά που έγραψα μου εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα 2-3 φορές αλλά χρειαζόμουν το κινητό και έκανα reset. Σήμερα πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Ορίστε ένα screenshot από το cpu spy. Μετά από πλήρη φόρτιση όλο το βράδυ είχε 0% deep sleep. Παρακαλώ βοήθεια!!! =============== Απρ 29th 2017, 9:37am =============== Αυτή τη φορά δε θα κάνω reboot να δούμε τι θα γίνει. Πάντως με έχει απογοητεύσει πολύ το Xiaomi. Αν δεν διορθωθεί αυτό το πρόβλημα θα την ξεγράψω την Xiaomi από μελλο…

• @George Kaggelaris και πάλι ευχαριστώ! Απ' ότι κατάλαβα με ένα απλό διάβασμα που έκανα, μπορώ πάλι να φλασάρω fastboot rom μέσω edl mode. Ο οδηγός που διάβασα για την συγκεκριμένη συσκευή από ένα σημείο και μετά είναι ίδιος με αυτή που ήμαστε τώρα. Εκτός αν ξεκλειδώσουμε τον bootloader και μετά ακολουθώ κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό.

• @George Kaggelaris ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Σε ένα Xiaomi Redmi 3 Pro θέλω να αλλάξω ρομ γιατί έχει την ψευτο-οφίσιαλ από Κίνα.

• Με κλειδωμένο bootloader μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό; =============== Απρ 16th 2017, 6:20pm =============== Αν όχι, υπάρχει κανένας γρήγορος τρόπος να ξεκλειδώσει;

• Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φλασάρω νέα ρομ, με αυτόν τον οδηγό, από το pc μου σε ένα Xiaomi ενός φίλου. Ρωτάω γιατί από το δικό μου pc έκανα φλας στο δικό μου Xiaomi και μήπως υπάρχει πρόβλημα με το mi account. Ή δεν παίζει κανένα ρόλο το mi account;

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

Gioufkas - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η κάμερα και σαν webcam;;; Την συνδέω με το pc και δεν την αναγνωρίζει καθόλου. Αν γίνεται λοιπόν, θα χρειάζεται τίποτα drivers. Επίσης, όταν έχω live εικόνα του σπιτιού από την εφαρμογή MiHome, βλέπω ώρα (μάλλον) Κίνας. Αλλάζει αυτό με κάποιο τρόπο;;;

Μήνυμα

Στις τελευταίες δύο φορτίσεις δεν είχα πρόβλημα. Μπήκε κανονικά σε deep sleep mode. Έκανα και ένα καλιμπράρισμα την μπαταρία με μια εφαρμογή από το store. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο και αυτό. Εξάλλου, έκανε το κινητό επανεκκίνηση μιας και σήμερα (Παρασκευή 8/4) πήρε την καθιερωμένη αναβάθμιση της developer rom. Οπότε, θα δω πως θα πάει αυτήν τη βδομάδα και θα σας ξαναενοχλήσω...

Μήνυμα

Εννοείται πως όταν το αποσυνδέω από τον φορτιστή το αφήνω μισή, μία ή και παραπάνω ώρες και βλέπω 0% στο deep sleep. Διάρκεια μπαταρίας: Όταν μπαίνει σε deep sleep mode κρατάει από 2,5-3,5 μέρες. Φυσικά ανάλογα τη χρήση. Όταν δεν μπαίνει, καταναλώνει με κλειστή οθόνη και "σκοτωμένα" όλα τα προγράμματα που τρέχουν, 2-3% την ώρα. Επαναλαμβάνω με κλειστά ΟΛΑ. Να το αφήσω να ξεφορτίσει πλήρως, να κλείσει μόνο του;

Μήνυμα

Σας είπα ότι τώρα είναι ΟΚ αφού το έκανα επανεκκίνηση. Όταν το έβγαλα από τον φορτιστή (100%) πράγματι έδειχνε 0% στο deep sleep. Μετά την επανεκκίνηση έστρωσε. Θα ανεβάσω screenshot και αύριο-μεθαύριο αν μου το ξανακάνει μετά την φόρτιση. Αυτή τη φορά λέω να αφήσω την μπαταρία να ξεφορτιστεί πλήρως. Κάτι διάβασα πως έτσι γίνεται και καλιμπράρισμα στην μπαταρία. Όπως καταλαβαίνετε είμαι τόσο απελπισμένος που είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω το οτιδήποτε...

Μήνυμα

Είμαι στη δουλειά. Από το σπίτι παιδία... =============== Απρ 3rd 2017, 10:08pm =============== Παιδιά, τα screenshots από το cpu spy.

Μήνυμα

Από το κινητό δεν την ανεβάζει. Θα ανεβάσω όταν πάω σπίτι από το pc.

Μήνυμα

Τώρα είναι Οκ. Έκανα επανεκκίνηση το κινητό. Αν θέλεις σε κάνα δυο μέρες που θα το ξαναφορτισω.

Μήνυμα

Ορίστε. Έχω βρει οδηγούς για deep sleep fix μέσω twrp recovery αλλά όχι για το RN3 Pro ή για όλα τα Xiaomi κινητά. Αν γνωρίζει κανένας κάτι παραπάνω ας βοηθήσει. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα σε αυτό το κινητό... =============== Απρ 3rd 2017, 6:44pm =============== Έχω παρατηρήσει ότι όταν το φορτίζω από άλλη πηγή μετά την πλήρη φόρτιση δεν μπαίνει σε deep sleep. Ενώ αν το φορτίσω από τον φορτιστή του, μπαίνει. Τελευταία όμως ακόμα και από τον δικό του φορτιστή δεν μπαίνει σε d…

Μήνυμα

Έχω την τελευταία official dev 7.3.30. Τώρα δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Κολλάει και δεν την ανεβάζει. Θα δοκιμάσω και αργότερα αν θέλετε.

Μήνυμα

Έχω σοβαρό πρόβλημα με το deep sleep του ΡΝ3 Pro. Μετά από πλήρη φόρτιση δεν μπαίνει σε deep sleep mode. Πρέπει κάθε φορά να κάνω restart τη συσκευή. Πουθενά δεν μπορώ να βρω αξιόπιστη λύση για την συγκεκριμένη συσκευή. Αν έχετε διαβάσει κάτι κάπου για το RN3 Pro παρακαλώ βοηθήστε!!!