Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 332.
-
Παράθεση από vaskas: “Αν και το πίσω καπάκι βγαίνει, η μπαταρία είναι μη αποσπώμενη και δεν ξέρω αν γίνεται να την βγάλω χωρίς επιπτώσεις. Μπορώ να πω πως έγινε θαύμα καθώς πριν προσπάθησα αμέτρητες φορές( περίπου 2 ώρες) να μπω σε fastboot, ενώ recovery δεν έμπαινε εδώ και 1 μέρα, στην τελευταία μου προσπάθεια μπήκε σε fastboot και αφού δοκίμασα μπήκε και σε recovery--> mi recovery 2.0.1 (πριν χρησιμοποιούσε αυτήν) και αφού καθόταν για κανά 5λεπτο σε κατάσταση recovery έκλεισε και ξαναεμφανίστη…
-
Παράθεση από vaskas: “Παράθεση από stefanos1985: “τράβα παίξε κανένα τζοκερ ! ” χαχα το έκανα και αυτό. Μια απορία έχω αν και μπορεί να είναι off topic. Έκανα εγκατάσταση fastboot rom μέσω εντολών DOS ακριβώς όπως είδα και στο βίντεο του συγκεκριμένου θέματος. Αφού τελείωσα με το cmd και το φλασάρισμα και έγινε επανεκκίνηση στο κινητό, παραμένει εδώ και μιαμιση ώρα με το ρολόι με το mi logo --> prntscr.com/aebovl και δεν μου εμφανίζει το λογότυπο android με τις 3 τελίτσες από πάνω -->prntscr.com…
-
Παράθεση από vaskas: “Ναι καλά λες, τώρα αντιλήφθηκα ότι κατέβασα την fastboot του note2. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω αυτή του mi4 και θα ξαναδοκιμάσω με την εγκατάσταση. Ευχαριστώώ. ” τράβα παίξε κανένα τζοκερ !
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool καλή τύχη!
-
στη Stable-V7.2.1.0 για το NOTE 4G (DIOR Με την 1 κάρτα sim) υπάρχει bug στης πρόσθετες ρυθμίσεις?? σε έμενα δεν ανοίγουν ας το επιβεβαιώσει κάποιος
-
καλύτερα νέο topic πιστεύω
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από stefanos1985: “rom για το redmi Note 2 με Dolby Atmos ενσωματωμένο md5:c084048a5facd385034571b793bbd386 ” Επιτέλους , νόμιζα ότι δε θ'ανεβει ποτέ , χαχα .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σήμερα η σύνδεση μου έβαλε τα δυνατά της για να μην ανεβεί το αρχείο πότε
-
rom για το redmi Note 2 με Dolby Atmos ενσωματωμένο md5:c084048a5facd385034571b793bbd386
-
οκ φλασαρω το τσεκάρω αν είναι όλα οκ και το ανεβάζω στo google drive αν το θέλει κάποιος με το atmos ενσωματωμένο
-
@gkalen τα αρχεία update-binary και updater-script από META-INF υπάρχουν ήδη και είναι πολύ πιο μεγάλα σε μέγεθος τα αλλάζω και αυτά ;
-
Παράθεση από gkalen: “@stefanos1985Αν μου το'λεγες ότι πας για clean θα σου'λεγα να το ενσωματώσεις στο Ρομ κατευθείαν. Μετά το χθεσινό κρασάρισμα δεν ξαναδούλεψε?? ” μετά το χθεσινό δεν ξαναδούλεψε πότε τι και αν έκανα wipe cache και dalvik τι και αν το ξαναπέρασα από την αρχή τπτ. για πες πως το ενσωματώνεις στο rom απλό copy paste στο zip ή θέλει και κάτι άλλο (ίσως να κάνω πάλι σήμερα καθαρή εγκατάσταση γτ επανέφερα άχρηστα πράγματα από το mi cloud)
-
έκανα καθαρή εγκατάσταση rom όπως προτείνεις @gkalen πέρασα το dolby δουλεύει πάλι κανονικά αν κρασάρει πάλι ενημερώνω (ελπίζω πως δε θα χρειαστεί )
-
Μόλις κρασαρε το atmos Κάνω ένα reboot και αν συνεχίσει ενημερώνω java.lang.RuntimeException: Exception: unknown problem. atb com.atmos.api.DsBase.convertErrorCodeToException(DsBase.java:123) at com.atmos.api.DsFocus.getState(DsFocus.java:267) at com.atmos.daxappUI.MainActivity.profilePresetsAreAlive(MainActivity.java:1198) at com.atmos.daxappUI.FragProfilePresets.onClientConnected(FragProfilePresets.java:147) at com.atmos.daxappUI.MainActivity$4.handleMessage(MainActivity.java:1461) at android.…
-
Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από maikmaik: “ο έλεγχος ολοκληρώνεται αλλά δεν σου το κουμπί για να γίνει η βελτιστοποίηση ” Έγινε κανονικά τα αποτελέσματαΣύστημα ασφαλής Μνήμη κανένα Cashe κανένα ” και σε έμενα δουλεύει κανονικά (στο NOTE 2 πάντα )
-
έχει βάλει κάποιος mod DT2W σαν αυτό ; και αν ναι δουλεύει η θα πάρουμε το τηλέφωνο στο χέρι ;
-
η μπαταριά φαίνεται να τα πηγαίνει καλά 13ωρες και 57 λεπτά στο 63% forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10979/