Γεια σας παιδιά. Πριν λίγες ώρες προσπάθησα να κάνω στο mi4 εγκατάσταση fastboot ρομ μέσω εντολών DOS (προηγουμένως του είχα κάνει fastboot rom μέσω miflash αλλά μου έβγαζε --> αυτό το σφάλμα). Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες για την εγκατάσταση μέσω DOS, κατέβασα τη συγκεκριμένη fastboot rom και gtv rom για το κινητό, έκανα το φλασάρισμα μέσω cmd. Το μόνο που πρόσεξα κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος ήταν αυτό (εκεί που γράφει failed), ενώ σε όλα τα άλλα κατα την διάρκεια της διαδικασίας cmd έβγαζε το OKAY. Αφού τελείωσε το φλασάρισμα, το κινητό έκανε την κλασική επανεκκίνηση και για 2 ώρες που το είχα συνδεδεμένο με τον υπολογιστή ήταν με το logo mi. Αποφάσισα να το αποσυνδέσω από το pc και πίεσα για λίγα δευτερόλεπτα το power buton μέχρι να κλείσει η συσκευή. Το κινητό απλά έκλεισε και αμέσως ξαναεμφανίστηκε το logo mi..
Δοκίμασα λοιπόν να το βάλω σε fastboot, σε recovery, να το απενεργοποιήσω αλλά δεν έγινε τίποτα απ' αυτά. Το κινητό απλά έκλεινε και αμέσως μετά εμφανιζόταν το Logo mi, το οποίο παρέμενε και παραμένει πιστά στην οθόνη. Ενώ το ξανασύνδεσα μέσω usb στον υπολογιστή, το κινητό δεν φόρτιζε (το led στο κάτω μέρος του κινητού δεν άναβε), αλλά επίσης δεν το έβρισκε το Pc. Το έβαλα στην πρίζα να δω αν φορτίζει αλλά και πάλι δεν άναβε το led για να καταλάβω αν φορτίζει ή όχι (πριν κάνω όλα τα προαναφερθέντα, φόρτιζε κανονικά). Λογικά θα είναι στο logo mi μέχρι να του τελειώσει η μπαταρία και μετά θα τα φτύσει κανονικότατα.
Να φανταστώ το κινητό έχει πεθάνει, έχει πάθει το λεγόμενο software brick;; Θέλω να σιγουρευτώ αν μου ξεφεύγει κάποιος τρόπος επαναφοράς του ή πρέπει να το στείλω σε τεχνικό; Από την άλλη ο τεχνικός πώς θα το επαναφέρει, θα αποσυναρμολογήσει το τηλ και θα του κάνει ''εγχείρηση'';;
Επειδή το κινητό το πήρα πριν 8 μέρες και είμαι newbie με αυτά τα πράγματα (ερχόμενος από το lg b200e
) μπορώ να πω με σιγουριά πως ευθύνομαι για την δολοφονία του.. Μπορεί κάποιος έμπειρος με τα θέματα αυτά παρακαλώ να με διαφωτίσει και να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα;
Ευχαριστώώ για τον χρόνο σας!!
Δοκίμασα λοιπόν να το βάλω σε fastboot, σε recovery, να το απενεργοποιήσω αλλά δεν έγινε τίποτα απ' αυτά. Το κινητό απλά έκλεινε και αμέσως μετά εμφανιζόταν το Logo mi, το οποίο παρέμενε και παραμένει πιστά στην οθόνη. Ενώ το ξανασύνδεσα μέσω usb στον υπολογιστή, το κινητό δεν φόρτιζε (το led στο κάτω μέρος του κινητού δεν άναβε), αλλά επίσης δεν το έβρισκε το Pc. Το έβαλα στην πρίζα να δω αν φορτίζει αλλά και πάλι δεν άναβε το led για να καταλάβω αν φορτίζει ή όχι (πριν κάνω όλα τα προαναφερθέντα, φόρτιζε κανονικά). Λογικά θα είναι στο logo mi μέχρι να του τελειώσει η μπαταρία και μετά θα τα φτύσει κανονικότατα.
Να φανταστώ το κινητό έχει πεθάνει, έχει πάθει το λεγόμενο software brick;; Θέλω να σιγουρευτώ αν μου ξεφεύγει κάποιος τρόπος επαναφοράς του ή πρέπει να το στείλω σε τεχνικό; Από την άλλη ο τεχνικός πώς θα το επαναφέρει, θα αποσυναρμολογήσει το τηλ και θα του κάνει ''εγχείρηση'';;
Επειδή το κινητό το πήρα πριν 8 μέρες και είμαι newbie με αυτά τα πράγματα (ερχόμενος από το lg b200e

Ευχαριστώώ για τον χρόνο σας!!