Διαφήμιση

Πρόβλημα xiaomi mi4 μετά από fastboot μέσω DOS

• Πρόβλημα xiaomi mi4 μετά από fastboot μέσω DOS

Γεια σας παιδιά. Πριν λίγες ώρες προσπάθησα να κάνω στο mi4 εγκατάσταση fastboot ρομ μέσω εντολών DOS (προηγουμένως του είχα κάνει fastboot rom μέσω miflash αλλά μου έβγαζε --> αυτό το σφάλμα). Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες για την εγκατάσταση μέσω DOS, κατέβασα τη συγκεκριμένη fastboot rom και gtv rom για το κινητό, έκανα το φλασάρισμα μέσω cmd. Το μόνο που πρόσεξα κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος ήταν αυτό (εκεί που γράφει failed), ενώ σε όλα τα άλλα κατα την διάρκεια της διαδικασίας cmd έβγαζε το OKAY. Αφού τελείωσε το φλασάρισμα, το κινητό έκανε την κλασική επανεκκίνηση και για 2 ώρες που το είχα συνδεδεμένο με τον υπολογιστή ήταν με το logo mi. Αποφάσισα να το αποσυνδέσω από το pc και πίεσα για λίγα δευτερόλεπτα το power buton μέχρι να κλείσει η συσκευή. Το κινητό απλά έκλεισε και αμέσως ξαναεμφανίστηκε το logo mi..

Δοκίμασα λοιπόν να το βάλω σε fastboot, σε recovery, να το απενεργοποιήσω αλλά δεν έγινε τίποτα απ' αυτά. Το κινητό απλά έκλεινε και αμέσως μετά εμφανιζόταν το Logo mi, το οποίο παρέμενε και παραμένει πιστά στην οθόνη. Ενώ το ξανασύνδεσα μέσω usb στον υπολογιστή, το κινητό δεν φόρτιζε (το led στο κάτω μέρος του κινητού δεν άναβε), αλλά επίσης δεν το έβρισκε το Pc. Το έβαλα στην πρίζα να δω αν φορτίζει αλλά και πάλι δεν άναβε το led για να καταλάβω αν φορτίζει ή όχι (πριν κάνω όλα τα προαναφερθέντα, φόρτιζε κανονικά). Λογικά θα είναι στο logo mi μέχρι να του τελειώσει η μπαταρία και μετά θα τα φτύσει κανονικότατα.

Να φανταστώ το κινητό έχει πεθάνει, έχει πάθει το λεγόμενο software brick;; Θέλω να σιγουρευτώ αν μου ξεφεύγει κάποιος τρόπος επαναφοράς του ή πρέπει να το στείλω σε τεχνικό; Από την άλλη ο τεχνικός πώς θα το επαναφέρει, θα αποσυναρμολογήσει το τηλ και θα του κάνει ''εγχείρηση'';;

Επειδή το κινητό το πήρα πριν 8 μέρες και είμαι newbie με αυτά τα πράγματα (ερχόμενος από το lg b200e :lol: ) μπορώ να πω με σιγουριά πως ευθύνομαι για την δολοφονία του.. Μπορεί κάποιος έμπειρος με τα θέματα αυτά παρακαλώ να με διαφωτίσει και να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα;

Ευχαριστώώ για τον χρόνο σας!!
    • Ο/H vaskas έγραψε:

ριν λίγες ώρες προσπάθησα να κάνω στο mi4 εγκατάσταση fastboot ρομ μέσω εντολών DOS
      Ελπίζω η εικόνα που μας έδωσες να είναι τυχαία, γιατί εκεί βλέπουμε πως πήγες να κάνεις Flash μία FastBoot που είναι για το Redmi Note 2 και όχι για το Mi-4 που λες πως έχεις...

Αν είναι έτσι, είκανες ότι χειρότερο μπορούσες να κάνεις στην συσκευή σου, και απορώ ακόμη και που σε βγάζει σε Mi Logo.
      Κατέστρεψες όλα τα Partitions με img από άλλη συσκευή... :o

Είναι από τις δύσκολες περιπτώσεις η δική σου... αλλά πιστεύω πως κάτι θα μπορέσει να γίνει σε χέρια ενός έμπειρου... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ελπίζω η εικόνα που μας έδωσες να είναι τυχαία, γιατί εκεί βλέπουμε πως πήγες να κάνεις Flash μία FastBoot που είναι για το Redmi Note 2 και όχι για το Mi-4 που λες πως έχεις...

Αν είναι έτσι, είκανες ότι χειρότερο μπορούσες να κάνεις στην συσκευή σου, και απορώ ακόμη και που σε βγάζει σε Mi Logo.
      Κατέστρεψες όλα τα Partitions με img από άλλη συσκευή...

Είναι από τις δύσκολες περιπτώσεις η δική σου... αλλά πιστεύω πως κάτι θα μπορέσει να γίνει σε χέρια ενός έμπειρου...
      χαχα μ΄αρέσει που διάβασα και τις οδηγίες :pinch: .. ναι περνούσα λάθος fastboot rom αλλά μετά από 1 δευτερόλεπτο μου έδειχνε το συγκεκριμένο πρόβλημα.. όταν πλέον το αντιλήφθηκα δοκίμασα με την fastboot του Mi4 μα πάλι μου έβγαζε πρόβλημα μετά από 9 δευτερόλεπτα (το οποίο ξέχασα να κάνω printscreen αλλά αν δεν κάνω λάθος, έγραφε το εξής ''partition table doesn't exist'').

Όταν λες για έμπειρο εννοείς να το στείλω σε τεχνικό;
    • Διαφήμιση
    • δοκίμασε να βγάλεις την μπαταριά άφησε την εκτός τηλ για 30 sec ξανά βαλτή στο τηλ και πατα το power και το vol-
      να δούμε αν μπαίνει σε fastboot
    • Ο/H stefanos1985 έγραψε:

δοκίμασε να βγάλεις την μπαταριά άφησε την εκτός τηλ για 30 sec ξανά βαλτή στο τηλ και πατα το power και το vol-
      να δούμε αν μπαίνει σε fastboot
      Αν και το πίσω καπάκι βγαίνει, η μπαταρία είναι μη αποσπώμενη και δεν ξέρω αν γίνεται να την βγάλω χωρίς επιπτώσεις. Μπορώ να πω πως έγινε θαύμα καθώς πριν προσπάθησα αμέτρητες φορές( περίπου 2 ώρες) να μπω σε fastboot, ενώ recovery δεν έμπαινε εδώ και 1 μέρα, στην τελευταία μου προσπάθεια μπήκε σε fastboot και αφού δοκίμασα μπήκε και σε recovery--> mi recovery 2.0.1 (πριν χρησιμοποιούσε αυτήν) και αφού καθόταν για κανά 5λεπτο σε κατάσταση recovery έκλεισε και ξαναεμφανίστηκε το logo mi στο οποίο και παρέμεινε μέχρι να το βάλω ξανά σε recovery. Το κινητό πάντως ο υπολογιστής δεν το εντοπίζει αλλά η μπαταρία φαίνεται από την οθόνη του κινητού (όταν είναι σε κατάσταση recovery) πως φορτίζει.
    • Ο/H vaskas έγραψε:

Αν και το πίσω καπάκι βγαίνει, η μπαταρία είναι μη αποσπώμενη και δεν ξέρω αν γίνεται να την βγάλω χωρίς επιπτώσεις. Μπορώ να πω πως έγινε θαύμα καθώς πριν προσπάθησα αμέτρητες φορές( περίπου 2 ώρες) να μπω σε fastboot, ενώ recovery δεν έμπαινε εδώ και 1 μέρα, στην τελευταία μου προσπάθεια μπήκε σε fastboot και αφού δοκίμασα μπήκε και σε recovery--> mi recovery 2.0.1 (πριν χρησιμοποιούσε αυτήν) και αφού καθόταν για κανά 5λεπτο σε κατάσταση recovery έκλεισε και ξαναεμφανίστηκε το logo mi στο οποίο και παρέμεινε μέχρι να το βάλω ξανά σε recovery. Το κινητό πάντως ο υπολογιστής δεν το εντοπίζει αλλά η μπαταρία φαίνεται από την οθόνη του κινητού (όταν είναι σε κατάσταση recovery) πως φορτίζει.

οπ sorry δεν ήξερα ότι είναι ενσωματωμένη η μπαταριά
      προσπάθησε να το βάλεις σε fastboot mode και να ξαναπεράσεις τη fastboot rom με το mi flash και οχι μέσω dos αυτή τη φορά (πιστεύω οτι δεν θα σου βγάλει σφάλμα missmatching...)

οπ sorry δεν ήξερα ότι είναι ενσωματωμένη η μπαταριά
      προσπάθησε να το βάλεις σε fastboot mode και να ξαναπεράσεις τη fastboot rom με το mi flash και οχι μέσω dos αυτή τη φορά (πιστεύω οτι δεν θα σου βγάλει σφάλμα missmatching...)
      Το προσπάθησα αφού το πρότεινες αλλά μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Τι ακριβώς είναι αυτό;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaskas έγραψε:

Το προσπάθησα αφού το πρότεινες αλλά μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Τι ακριβώς είναι αυτό;
      το πρόβλημα σου είναι πολύ δύσκολο κατέστρεψες τα partition του τηλ λογικά περίμενε κάποιον ποιο έμπυρο η κάποιον moderator να απαντήσει

το πρόβλημα σου είναι πολύ δύσκολο κατέστρεψες τα partition του τηλ λογικά περίμενε κάποιον ποιο έμπυρο η κάποιον moderator να απαντήσει
      Έγινε θα περιμένω, δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο προς το παρόν :)

δες λίγο εδω
      Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω αυτήν τη μέθοδο (method II) από το συγκεκριμένο σίτε. Αν δεν πιάσει τόπο, θα δοκιμάσω αυτό που μου έστειλες. Πάντως ευχαριστώ
    • Διαφήμιση