Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 495.

• RE:

tarnanas - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από kzr1967: “Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν έχω κλήση το Internet διακόπτεται για όλη τη διάρκεια της κλήσης και επανέρχεται όταν τερματιστεί. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να πειράξω ώστε να έχω Internet ακόμα και όταν είμαι σε κλήση; Έχω την Aroma 9.3.28 Ευχαριστώ ” Αυτό το έχω και εγώ το θέμα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giorgos92: “καλησπέρα δοκιμάσε αυτή MGC_6.1.021_RP1_V1.3.1-BSG.apk - Google Drive” Ωραία είναι τώρα την έβαλα με αρκετές ρυθμίσεις εκεί που λέει για τα pixel επιλέγω κανένα συγκεκριμένο? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και καλή σαρακοστή έχει βγει καμία ποιο καινούρια έκδοση της gcam 3.2.045 έχω τώρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “κ αν είναι ο εγκέφαλος Αντρέα? αν χτυπήσαν τα πυράκια? αν χάνει το ψυγείο? αν έχει ηλεκτρολογικά προβλήματα? πιο φτηνά θα του βγει το mi note 3 που το χουνε και τζάμπα! με κλειστά τα μάτια το χτυπάει...” Από Ελλάδα όμως 280 το έχουν ακόμη! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάρε ένα Mi8 να σωθείς χεχεχε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχω παρατηρήσει τα μπαγκ αυτά αλλά από μπαταρία καλά πάει για τα δικά μου δεδομένα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f30d720ed14698536af7bb4095fae786.jpg

• Παράθεση από gvoi: “@tarnanas ποια ήταν όμως για? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η ακριβώς προηγούμενη εβδομάδα 8.11.8 αν δεν κάνω λάθος! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “Παράθεση από tarnanas: “Χα χα και εγώ την προηγούμενη έτσι την πέρασα και έβγαζα μέχρι 5 ώρες οθόνη μαχ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την προηγούμενη? Και γιατί την αλλαξεςςςςςςςς?????? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άκουσα τον @demakhs χαχα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χα χα και εγώ την προηγούμενη έτσι την πέρασα και έβγαζα μέχρι 5 ώρες οθόνη μαχ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χάχα πιάσατε τα κόλπα καλά είπα εγώ να περιμένω... Τώρα θα περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα! Επανεκκίνησεις έκανα...καθάρισα τα κεις τα υπόλοιπα δεν τα κάνω βαριέμαι να στήνω πάλι... Προς ενημέρωση θα το βγάλω για πούλημα κάποιος μου είχε πει ότι το ήθελε αλλα δεν θυμάμαι... Με τον καινούργιο μήνα με το καλό! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά το κινητό σέρνεται στο άνοιγμα των εφαρμογών και ξεχάστηκα δεν έκανα back up την προηγούμενη! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “Έβαλες, δούλεψε κανα 2 μέρες κ Έλα να αλλάξουμε απόψεις Είχε κανείς άλλος ρομ με ορεο πιο πριν να μας πει συμπεριφορά? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έβαλα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση δοκιμάζω τόση ώρα το τηλέφωνο και η μπαταρία είναι ακόμα στα 46% εδώ και μισή ώρα... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις την πέρασα όλα καλά δείχνουν περισσότερα από αύριο που θα το δουλέψω λίγο... Πάντως από 67% μπαταρία πήγε 46% τόσο πολύ τρώει η εγκατάσταση 21% μέσα σε 10 λεπτά είναι όντως αυτό τώρα? Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ήθελα να το πω από παλιά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εχει μπολικα ... θέματα η 8.11.15 μέσα, μπορείς να επιλέξεις όποιο θέλεις!! Βάλε βρε, τι σκιάζεσαι...” @demakhs χα χα δεν σκιαζομαι απλός βαριέμαι να ξανά στήνω χάχα τι βάζω τώρα τα λέμε σε λίγο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά αξίζει να βαλω 8.11.15 η έχουμε θέματα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “Κλάιν 80 είναι όλα κι όλα! Λεπον μόλις τελείωσε τις εγκαταστάσεις έκανε επανεκκίνηση και δουλεύει καλύτερα. Μάλλον αυτό φόρτωσε τον επεξεργαστή κ ζοριστηκε. Ζεσταίνει αρκετά. Α να δούμε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ίσως και αυτό λογικό είναι! Άσε το να κρυώσει και τσέκαρε πάλι νορμάλ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “Περιμένω να κατεβάσει τις εφαρμογές ακόμα. Πολλά νεύρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλά πόσες έχεις χαχα μετά δοκίμασε αυτά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “Boyyyzzzzz εβαλε τελικα κανείς την 8.11.15??? Το κινητό σέρνεται, κοντεύω να το σπάσω, έχει κάνει 1,5 ώρα να κατεβάσει αππς και να τα εγκαταστήσει. Μόνο εγώ είμαι έτσι? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν την έχω κατεβάσει ακόμα αύριο το πρωί λέω... Έκανες κάνα 2 επανεκκίνησεις μπας και στρώσει αλλιώς ξανά πέρνα τη από πάνω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ronin13: “Καλημέρα! Έχω την 8.11.1 και χτες κατέβασα την καινούρια arΩma, για να την εγκαταστησω.. Το πρόβλημα είναι ότι το TWRP δε βλέπει τον εσωτερικό αποθηκευτικο χώρο (ανοίγει το φάκελο sdcard αλλά τον δείχνει άδειο) ούτε βλέπει το αρχείο στο root φάκελο, που τον έβαλα εκεί δοκιμαστικά. Δοκιμάζοντας να κατεβάσω την ενημέρωση από τον updater μου λέει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ!” Και εγώ το έπαθα αυτό μετά από αναβάθμιση το έλυσα με έναν format data…

• @demakhs όλα κομπλέ το ξανά έστησα απλός με αυτές τις ειδοποιήσεις δεν βγάζω άκρη ακόμα viber messenger κομπλέ το snapchat δεν μου βγάζει τίποτα πφφφ και τα έχω όλα ον Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk