Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 173.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχει επιλογή με official developer αλλιως με Original Rom (Only Chinese&English language). ” geoanto555 ευχαριστώ. Δεν έχει επιλογή official developer, οπότε θα το παραγγείλω με Original Rom (Only Chinese&English language). Αυτό σημαίνει ότι με αυτή τη rom αποφεύγω το βήμα με τη διαδικασία Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) και προχωρώ στο βήμα Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader και μετά στο βήμα Flash τη…
-
Καλημέρα στο forum. Πρόκειται να παραγγείλω το redmi note 3 prime για φίλο μου από vickmall και μου δίνει επιλογή να το φέρουν με Mulit-language ROM&Google play είτε με Original Rom (Only Chinese&English language). Με ποιά rom μου προτείνετε να το παραγγείλω; Ρωτάω σε περίπτωση που έχει σημασία για το ξεκλείδωμα του bootloader στη συνέχεια (ενδιαφέρομαι να βάλω ελληνική rom με βάση τους οδηγούς). Ευχαριστώ..
-
Καλησπέρα στο forum. Έχω ως κάρα sim 1 cosmote και ως sim2 vodafone. Ενώ στο μενού ρυθμίσεις - Διαχείριση SIM - Πληροφορίες SIM COSMOTE - Δίκτυο παρόχου, μου βγάζει προτιμώμενο τύπο δικτύου - 4g,3g και 2g για επιλογή, στην αντίστοιχη διαδρομή της SIM 2 Vodafone μου βγάζει μόνο φορείς δικτύου - vodafone 2g. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα vodafone που έχω υποστηρίζει μόνο 2g; Αν ναι, πηγαίνω vodafone και βγάζω καινούρια κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, αυτό δεν έχει αναφερθεί...το ποιο πιθανό είναι να πρόσθεσε όλα τα στοιχεία σε μία επαφή με αποτέλεσμα να μειωθούν οι επαφές στο σύνολο. Θυμάσαι καμία επαφή που να είχε άλλη καταχώρηση για εμαιλ και άλλη για τηλέφωνο να την ελέγξεις πως είναι τώρα και στην συσκευή και στο google ? ” Χμμμ...λίγο δύσκολο να θυμηθώ κάτι τέτοιο, κι αυτό γιατί είναι αρκετές τέτοιου είδους επαφές. Θα τις δω πιο αναλυτικά αύριο όμως με καθαρό μυαλό, συγκρίνοντας επαφές σε συσκευή και google…
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ενδέχεται να είχες το ίδιο άτομο σε δύο διαφορετικές επαφές ? (όχι account)...άλλη για τηλέφωνο, άλλη για εμαιλ ? ” Στις επαφές μου στο gmail όντως περιλαμβάνονται και ονόματα με e-mail. Αυτό όμως ίσχυε τόσο στη χθεσινή καρτέλα επαφών (490) όσο και στη σημερινή (485) με μόνη διαφορά την προσθήκη μιας μόνο επαφής με τηλέφωνο (χωρίς e-mail). Όπως και νά΄ χει Nas, το μυαλό μου πήγε στην περίπτωση να χάθηκαν επαφές λόγω συγχρονισμού. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Έχει αναφερθεί …
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Είναι θέμα χρόνου αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό. Μετά θα μπεις στο gmail και έχει επιλογή συγχώνευσης των διπλών επαφών. Μπορείς μετά , αλλά γιατί να παιδεύεσαι, να κάνεις το ίδιο όπως πιο πάνω για το mi account. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Καλησπέρα! Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά έτσι όπως πάει θα τρελαθώ...Έκανα όπως μου είπες το συγχρονισμό, όλα καλά, σύνολο 490 επαφές. Έκανα προσθήκη άλλης μίας καινούριας, συγχρονισμός και πάλι 490 αντί 491 όπως θα ήταν λογ…
-
Ενεργοποίηση MiAccount
Μήνυμαchrdes έγινε συγχρονισμός, έκανα συγχώνευση κι όλα καλά. @NasDriver πολύ καλό το tip, θα το κάνω στο εξής. Ευχαριστώ θερμά και τους δυό σας
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κράτα backup τις επαφές σε vfc αρχεία και δοκίμασε να κάνεις "συγχώνευση όμοιων επαφών" έτσι θα τις έχεις σε όλους τους λογαριασμούς αλλά θα εμφανίζονται μία φορά. ” Nas εννοείς συγχώνευση μέσω gmail, με τη διαδικασία όπως λέει πιο πάνω ο chrdes; Ή τη συγχώνευση από το τηλέφωνο Επαφές - Οργάνωση επαφών - Συγχώνευση όμοιων επαφών, μέσω miui ;
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου σε αρχείο και μετά εισαγωγή στο google. Θα πας ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - επαφές - εισαγωγή εξαγωγή επαφών - εξαγωγή επαφών στον αποθηκευτικό χώρο. Μετά θα κάνεις εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο θα τις ενσωματωσεις στο google και επειδή θα έχεις διπλές εγγραφές θα μπεις από υπολογιστή στο gmail επαφές και θα κάνεις συγχώνευση. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Έκανα όπως μου είπες, όντως πέρασαν οι επαφές (έχω πολλές διπλές επαφές), …
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαSorry για την καθυστέρηση, έπρεπε να κοιμίσω την κόρη μου ! Στο δια ταύτα, καταφεύγω στη λύση sου Nas, όντως όμως έχω διπλές επαφές και πάλι δεν θα έχω βάλει σε μια σειρά τις επαφές μου. Κάνω τα βήματα του φίλου Παράθεση από NasDriver: “Γιατί δεν επιλέγεις το "Όλες οι επαφές" ? ” Παράθεση από chrdes: “@NasDriver νομίζω αν επιλέξει όλες τις επαφές θα βλέπει διπλές επαφές. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Sorry για την καθυστέρηση, έπρεπε να κοιμίσω την κόρη μου biggrin.png biggrin.png ! Στο δια ταύτα, …
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου σε αρχείο και μετά εισαγωγή στο google. Θα πας ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - επαφές - εισαγωγή εξαγωγή επαφών - εξαγωγή επαφών στον αποθηκευτικό χώρο. Μετά θα κάνεις εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο θα τις ενσωματωσεις στο google και επειδή θα έχεις διπλές εγγραφές θα μπεις από υπολογιστή στο gmail επαφές και θα κάνεις συγχώνευση. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Αν καταλαβαίνω σωστά, πριν κάνω ό,τι μου είπες, θα πρέπει να ''φαίνονται''…
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΕπανέρχομαι γιατί λύση δεν βρήκα. Έχω συγχρονισμένες επαφές στο mi account τις επαφές μου. Από αυτές, ένα 90 τοις εκατό τις έχω και στο google λογαριασμό μου και φαίνονται στο κινητό μου. Το υπόλοιπο 10 τοις εκατό πώς μπορώ να το κάνω να φαίνεται στο κινητό μου είτε περνώντας τις χειροκίνητα είτε συγχρονίζοντας το mi account με το google account (το τελευταίο δεν γνωρίζω καν αν γίνεται), με δεδομένο ότι όταν μπαίνω στο mi account δεν μου εμφανίζει τις επαφές σε λίστα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..…
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Όταν συνδέονται στο mi account τότε και σε μένα εμφανίζει 2 εικονίδια. Νομίζω ότι το ένα είναι του τηλεφώνου και το άλλο του cloud. Όταν αποσυνδεθώ από το mi account βλέπω επαφές τηλεφώνου με άλλο εικονίδιο. Αλλά δεν τα πολύ χρησιμοποιώ. Τις έχω όλες συγχρονισμένες στο google και όποτε χρειάσθηκε δούλεψε μία χαρά. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει, το ένα εικονίδιο είναι του mi cloud, μπλέ εικονίδιο με ανθρωπάκι όπως αυτό των επαφών.Σ΄αυτό ακριβώς μ…
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως έχεις 2 λογαριασμούς mi ? ” Κι εμένα εκεί πάει αναγκαστικά το μυαλό μου Νas, θυμάμαι ότι όταν είχα ανοίξει λογαριασμό mi κάπου είχα μπερδευτεί. Στα ''κιτάπια'' μου έχω τον κωδικό για το λογαριασμό mi με τον ον οποίο είμαι συνδεδεμένος μόνιμα στο κινητό μου και είναι αυτός στον οποίο δεν φαίνονται συγχρονισμένες επαφές όταν μπαίνω μέσω του pc μου. Ξέχασα να πώ πιο πάνω ότι και στα δύο εικονίδια mi account που μου βγάζει στην διαδρομή ρυθμίσεις επαφών - προβολή προτι…
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΚαλημέρα στο forum. Έχω συγχρονίσει στο mi account μου 524 επαφές και μόλις μπαίνω μέσω pc στο λογαριασμό mi δεν υπάρχει ούτε μία. Γιατί γίνεται αυτό; Δεν ξέρω αν έχει σχέση, στις ρυθμίσεις επαφών - προβολή προτιμήσεων - διαμόρφωση λίστας επαφών , μου βγάζει δύο εικονίδια με τίτλο ''Λογαριασμός mi'', όπου δίπλα στο ένα μου βγάζει 524 επαφές ενώ δίπλα στο άλλο μηδέν επαφές.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Αυτό το κάνω μέσω Εργαλεία - Αναβάθμιση κ.λ.π., σωστά; ” Και από το TWRP μπορείς ” Ναι, σωστά Bodai. Και μια τελευταία ερώτηση (sorry αν ακουστεί γελοία αλλά οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες).Παρατήρησα ότι η fastboot rom που εγκατέστησα είναι MIUI7. Περνώντας την τελευταία dev rom παραμένω στο miui7 ή μπαίνω αυτόματα στο MIUI8;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Πάρε τον οδηγό από την αρχή ακολουθώντας τον κατά γράμμα και οξεία. Βασικό να έχεις Windows 64bit και να βλέπουν το κινητό σου. Και όπως είπαμε κατά γράμμα χωρίς να αλλάζουμε κάτι. ” Τελικά όντως είχα θέμα με το MiFlash, δεν λειτουργούσε καθώς έπρεπε να απενεργοποιήσω τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής των drivers. Το έκανα (χάρη στον οδηγό του @lallasgr), πέρασα επιτυχώς την ελληνική fastboot rom και τώρα θα περάσω την τελευταία dev rom (GTV-6.7.7.).Αυτό το κάνω μέσω Εργαλε…