Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 173.

• Tικάρω τη γραμμή με τα στοιχεία του κινητού μου στην καρτέλα του miflash, πατάω flash και μου βγάζει μνμ : Ακαθόριστο σφάλμα (0χfffffffff01;) Λίγη βοήθεια;

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα στο forum. Μόλις παρέλαβα το RN2 PRIME της γυναίκας μου. Μου ήρθε με GTV 5.12.17 Beta. Το δικό μου RN2 το είχε φλασάρει φίλος, παρ' όλα αυτά το τηλ.της γυναίκας μου λέω (αν και άσχετος με το σπορ) να προσπαθήσω να το φλασάρω μόνος μου με ελληνική dev rom. Ακολουθώ λοιπόν τον εδώ οδηγό του caeser, σωστά; ” Είσαι σίγουρος ότι θες να μπλέξεις με τη γυναίκα σου; Ε αφου είσαι τόσο θαρραλεος συνέχισε. Πέρα ομως από την πλάκα υπαρχουν διάφορο…

• Καλησπέρα στο forum. Μόλις παρέλαβα το RN2 PRIME της γυναίκας μου. Μου ήρθε με GTV 5.12.17 Beta. Το δικό μου RN2 το είχε φλασάρει φίλος, παρ' όλα αυτά το τηλ.της γυναίκας μου λέω (αν και άσχετος με το σπορ) να προσπαθήσω να το φλασάρω μόνος μου με ελληνική dev rom. Ακολουθώ λοιπόν τον εδώ οδηγό του caeser, σωστά;

• Ίδια ακριβώς περίπτωση κι εγώ...δέμα από Vickmall, από 01/07/2016 δείχνει ότι έχει ξεκινήσει από Ολλανδία με PostNL με προορισμό Ελλάδα κι έκτοτε τπτ στο tracking...Ίδωμεν..

• Παράθεση από divo: “κατι πρεπει να παιζει με τους κινεζους τελευταια. Και δικο μου δεμα δεν φαινότανε και φάνηκε μετα απο 10 μερες. Παντως θα σου ελεγα μην ανησυχείς ...... τουλαχιστον για την ωρα. Είναι νωρίς ακόμα. μετα πο 20-25 μερες αν δεν γινει τιποτα κανεις claim και τα παιρνεις πισω τα λεφτα σου. αυτο θα φανει ομως μεσα στη βδομαδα λογικα. ” Επικοινώνησαν πάλι μαζί μου, μου είπαν ότι μετά από ερώτημα στην China Post διαπίστωσαν ότι το δέμα μου είχε χαθεί! Πολύ ευγενικά μου ζήτησαν συγνώμη…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Το γεγονός όμως ότι η αγορά έγινε μέσω paypal δεν αποτελεί κάποια ένδειξη φερεγγυότητας του εν λόγω site; ” Ας πούμε ότι σου έδωσαν λάθος tracking nr επι του παρόντος!! ” Όντως, ας πούμε έτσι για την ώρα... Σ΄ευχαριστώ πολύ, θα κάνω όπως μου είπες και άν χρειαστεί (που το βλέπω ότι θα χρειαστεί..), θα επανέλθω.

• Παράθεση από Bodai: “Ενόχλησε τους πάλι, δεν υπάρχει πουθενα αυτό το tracking number.. ” Σκεφτόμουν να τους ενοχλήσω μία τελευταία φορά και μετά να απευθυνθώ στο paypal για dispute - claim. Απλά φόβος μου είναι μήπως έχω πέσει σε απατεώνες. Το γεγονός όμως ότι η αγορά έγινε μέσω paypal δεν αποτελεί κάποια ένδειξη φερεγγυότητας του εν λόγω site;

• Παράθεση από Bodai: “@ASXETOSSS πες το tracking να το ψαξω και εγω λιγο .. ” RS109408982CN Ευχαριστώ Bodai

• Kαλησπέρα στο forum. Θέλω τη γνώμη σας επειδή υποψιάζομαι ότι μάλλον την έχω πατήσει.Όντας άπειρος σε αγορές από το εξωτερικό, θέλησα να παραγγείλω μία θήκη της nillkin από το site της εταιρείας. Γκούγκλαρα λοιπόν και έκανα την αγορά από το nillkin.org. H αγορά περίπου 10 ευρώ έγινε μέσω paypal την 15/06/2016. Μου έστειλαν e-mail την επόμενη ημέρα με tracking number ο οποίος (μέχρι και σήμερα) δεν εμφανίζεται στο 17track.net. Την 22/06 τους το ανέφερα και την ίδια μέρα μου απάντησαν ότι κάποιο θ…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από MANVLIS: “4G TD FDD LTE 4G FDD LTE καλημέρα, το πρώτο δεν είναι που παίζει σε όλες τις μπάντες στην ελλάδα, χωρίς πρόβλημα? ” Το δεύτερο είναι αυτό που παίζει, αλλά και το πρώτο είναι στην ουσία το δεύτερο με άλλες ρυθμίσεις στην ρομ...τουλάχιστον έτσι δούλευε στο Redmi Note 2 με 2/16 ” Οπότε αν κατάλαβα σωστά, με δεδομένο ότι περνάμε ελληνική rom, και η έκδοση TD-FDD-LTE στο PRIME λειτουργεί κανονικότατα Ελλάδα χωρίς πρόβλημα στο 4G;

• Παιδιά ευχαριστώ θερμά για τις διευκρινίσεις. Πραγματικά πολύ σημαντικό για τις κινητάρες μας που σας έχουμε όλους εσάς εδώ.

• Παράθεση από makis1024: “Ναι σωστά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Sorry αν σε κουράζω, το ρώτησα και στο θέμα για το Redmi Note 2/Prime: Moυ πρότειναν από vickmall να μου στείλουν το RΝ2 PRIME έκδοσης TD-FDD-LTE αντί της έκδοσης FDD-LTE που τώρα δεν υπάρχει. Άν δεχθώ θα έχω κανένα θέμα; Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα. Υποθέτω ότι τον ίδιο οδηγό ακολουθούμε για το RN2 ανεξαρτήτως έκδοσης FDD-LTE ή TD-FDD-LTE, σωστά;

• Καλησπέρα στο forum. Παρήγγειλα την περασμένη εβδομάδα το RN2 prime για τη γυναίκα μου στην έκδοση FDD LTE, σήμερα με ενημέρωσαν ότι δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την έκδοση, αντιθέτως μπορούν να μου στείλουν την TDD FDD LTE έκδοση του κινητού (με refund τη διαφορά των 11 USD στην τιμή). Αν δεχθώ την ΤDD LTE έκδοση, θα έχω κανένα θέμα τώρα ή στο μέλλον ή να επιμείνω στην αρχική μου επιλογή (FDD LTE) και να τους πω να μου το στείλουν όποτε υπάρξει διαθέσιμο; Συγγνώμη εκ των προτέρων για την ερώτηση…

• Αυτό κι από μένα: Meizu Pro 6 64GB Helio X25 Deca Core Android 6.0 5.2 inch FHD Screen 4GB RAM 64GB ROM 5.0MP + 21.16MP Cameras 1920*1080 Screen Fingerprint Identification Android Smartphone Black

• Καλησπέρα στο forum και χρόνια πολλά. Προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογή από το playstore (opera mini για την ακρίβεια) μέσω internet κινητής και συνεχώς μου βγάζει αδυναμία λήψης και κωδικό σφάλματος 495. Σκάλισα αρκετή ώρα ό,τι ρυθμίσεις μπόρεσα αλλά τίποτα. Καμμιά βοήθεια;

• Παράθεση από pechr: “θα πρέπει να παρατηρήσεις πότε βαράει τελικές πάνω στην ταχύτητα τη μπάρας ” Έγινε, θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ και πάλι.

• Παράθεση από pechr: “Κέντρο ασφαλείας >> Χρήση δεδομενων>> γραναζακι >>ταχύτητα δικτυου στην μπάρα Ώστε να παρακολουθείς πότε αυξάνεται η χρήση καθώς κανεις ότι κανεις... και βλέπουμε ” O.k., θα πρέπει να με ξενίσει κάτι συγκεκριμένο παρατηρώντας την αυξομείωση της ταχύτητας;

• Παράθεση από pechr: “Μήπως παίζεις κανενα παιχνιδάκι ;;; ” Όχι φίλε μου, καμμία σχέση,ούτε η χρήση που κάνω διαφέρει σε κάτι από αυτή με το παλαιότερο τηλέφωνο. Σερφάρω σε συγκεκριμένες σελίδες, χωρίς χρήση youtube. Άν δεν μου έκανε κι εμένα τόσο εντύπωση, δεν θα το ανέφερα καν...καμμιά ιδέα;