Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 194.
-
Χρήστο κάνει διαφορά η εγκατάσταση μέσω pc suite, σε σχέση με εκείνη μέσω TWRP?
-
Στο mi5 μου μέσω TWRP, από άρωμα 7.5.26 πέρασα την άρωμα 7.7.20 (και μου έβγαλε το παρακάτω μνμ), και μετά πέρασα την άρωμα 7.8.31 όπου το μνμ παρέμεινε μετά την εγκατάσταση επίσης. Δεν έκανα factory reset παρά μόνο clear cashes μετά το πέρας της εγκατάστασης της κάθε μιας rom. Ποιος ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42486/
-
Μου ήρθε ειδοποίηση ΟΤΑ με υπογραφή XIAOMI.EU (1.1 G) Προχωράμε ή μπααααα?
-
Καλό μήνα φίλοι μου, Έχω στο mi5 μου την 7.5.23 και σκέφτομαι να βάλω την 7.8.24 Στις οδηγίες εγκατάστασης αναφέρει πως για να μπει η 7.8.24 θα πρέπει η rom να μην είναι παλαιότερη της 7.6.25 Λέω λοιπόν να βάλω την 7.7.20 και αμέσως μετά την 7.8.24 (κάνοντας ένα backup μέσω TWRP πριν). Τα λέω καλά ή @#!$???
-
Tην κατεβάζω τώρα από εδώ..., θα τη βάλω χωρίς factory reset! ----- Κι εγώ την έβαλα, όλα κομπλέ, εκτός ότι πάλι δε δουλεύει η αφή στο recovery
-
Καλημέρα, έβαλε κανείς την 7.6.8 ??? =============== Ιουν 10th 2017, 6:37pm =============== Ένα-δύο, ένα-δύο..., ακούει κανείς?
-
Xiaomi Mi 6 (6GB/128GB): διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από το CitisMarket!
recep - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΟκ, αλλά δε βλέπω το λόγο για τόσο μεγάλο καπέλο, θα το πάρουμε από Κίνα mi store 288€ (2,999 yuan), όπως πήραμε τα mi2, mi3, mi5 pro, mi mix exclusive...
-
What do you mean: ξεμπλοκάρεις ???
-
Καλημέρα κοινότητα, μετά την τελευταία αναβάθμιση σε developer rom, επιλέγοντας reboot ή power off ή recovery από το κουμπί power, κάνει του κεφαλιού του! Παρεπιπτόντως έφτιαξε το tpuch screen της TWRP! =============== Μαι 15th 2017, 1:12pm =============== Παράθεση από gab: “Υπομονη φίλε...δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο. Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και έχω ακούσει διάφορα για την ποιότητα κλήσης θα ήθελα να μου πει κάποιος κατοχος από εδώ τι πραγματικά τρέχει και …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από recep: “@geoanto555 δλδ αναβαθμίσεις μέσω updater? ” Δεν σου δουλεύει ούτε το 3.0.2 που έδωσε στην προηγούμενη ο Miui-art? ” Όχι, ούτε της 20 ούτε της 27 δουλεύει...
-
@geoanto555 δλδ αναβαθμίσεις μέσω updater?
-
Στο δικό μου πάλι δε δουλεύει η TWRP..., αν και είμαι στην τελευταία developer.
-
Παίδες πιθανότατα μετά την τελευταία αναβάθμιση (μπορεί να προέκυψε και νωρίτερα όμως, δεν είμαι βέβαιος), μου προσθέτει το +30 σε κάθε κλήση που κάνω σε τηλέφωνα του εξωτερικού!, με αποτέλεσμα να είναι λάθος το νούμερο και να μη μπορώ να κάνω κλήση! Οκ το έλυσα...
-
Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από recep: “Παράθεση από MIUI_ART: “όλα οκ τώρα ? ” Ε ναι!!!!Το μόνο που πρέπει να διορθώσω πλέον είναι να καταφέρω να σβήσω τις άλλες TWRP γιατί όταν κάνω επανεκκίνηση μαπίνει στην TWRP RC1 ” Από που να τις σβήσεις ? Κάνεις επανεκκίνηση το σύστημα, όχι recovery, και μπαίνει στο recovery ? Αν εννοείς ότι μπαίνει στο recovery αλλά δεν είναι αυτό που περίμενες, δοκίμασε να φλασάρεις αυτό που θες (στο recovery του Smarty σίγουρα λειτουργεί η αφή στην οθόνη) και κάνε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “όλα οκ τώρα ? ” Ε ναι!!!! Το μόνο που πρέπει να διορθώσω πλέον είναι να καταφέρω να σβήσω τις άλλες TWRP γιατί όταν κάνω επανεκκίνηση μαπίνει στην TWRP RC1
-
mi 5 & mi mix είναι πλέον στην τελευταία developer, credits to those helped me είναι πλέον ώρα να ασχοληθώ και με το mi 3 μου
-
Παράθεση από spideman3: “Κατεβαζεις την τελευταια rom 7.4.13. Περνεις το recovery απο μεσα τσεκαρισμα πεταμα στον υπολογιστη. Μετα το βαζεις χυμα στο κινητο. Μπαινεις σε recovery λειτουργια - εγκατασταση επιλογη img και κανεις εγκατασταση το νεο recovery για nougat. Μετα βαλε την rom κανε factory reset εγκατασταση. Στάλθηκε από το DPM1081 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες φίλε μου spiderman, αν δεν κάνω factory reset τι παίζει? Γιατί το cloud είναι γεμάτο κ δε μπορώ ν…