Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 194.
-
Mi5 PRO White Edition
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠροσωπικά αν και έχω παραγγείλει το pro ceramic, δε βλέπω το λόγο να πάρει κάποιος το pro 3d με τα 100 γουαν λιγότερα...
-
Έχω δοκιμάσει σαν πρώτη συσκευή το huawei mediapad X1 [2GB, 32GB] 7'' και παρά την προσπάθεια να συμβιβαστώ με το μέγεθος δεν τα κατάφερα και πλέον το χρησιμοποιώ σαν tablet αποκλειστικά (9 ώρες οθόνη). Μετά δοκίμασα το huawei mate 7 [3GB, 64GB] 6'' το οποίο σε μέγεθος είναι ακριβώς όσο το mi note pro, και μπορώ να πω πως ήταν οριακό! Πλέον θεωρώ ιδανικό μέγεθος το 5.2'' με 5.5'', και περιμένω διακαώς το ρημάδι το mi5 pro, αλλά με κούρασε η αναμονή. Λέω να δοκιμάσω το mi note pro (vickmall $329)…
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕπιτέλους από αύριο 06/04/2016 ξεκινά επίσημα η πώληση του 4/128 小米手机5立即购买——小米官网
-
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤα χώνει πολύ άσχημα για όλα τα κουμπιά τελικά..., και σε γενικές γραμμές το τρώει το θαψιματάκι του! Xiaomi Mi5 Review - GizChina.com Αναφέρομαι στο λινκ που παρέθεσες γιατρέ! ----------------------------------- [Mi 5 Review] [MIUI DEVICE TEAM] In-Depth Review Of The Mi 5 -128 GB Edition ! - Xiaomi Mi 5 - Xiaomi MIUI Official Forum MIUI DEVICE TEAM In-Depth Review Of The Mi 5 -128 GB Edition
-
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕγώ μιλάω κάθε μέρα με το συνεργάτη μου στην Κίνα, ο οποίος έχει κάνει προκράτηση στο official mi distribution για το 128άρι, και του ανέφερα το περιστατικό και μου είπε ούτε με σφαίρες!, γιατί πολύ απλά δεν έχει αρχίσει η διάθεσή του στην Κίνα. Τώρα που το βρήκε, αν είναι αυθεντικό, κλπ κλπ, δε με αφορά...
-
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Το ερώτημα μου παραμένει, αν ειναι διαθεσιμο σε φυσικά καταστήματα στην Κίνα (μιας και δεν υπάρχει ούτε στο mi online). Στο άλλο φορουμ υπάρχει ένας που παρέλαβε το 128αρι από συγγενή του ναυτικό που πήγε Κίνα. Και μάλιστα εδώ και μια βδομάδα. Πώς γκενεν; ” Δεν παίζει με τίποτα όμως..., αφού πρώτα "βγαίνει" στο online xiaomi, και μετά σε τρίτα καταστήματα στην Κίνα!
-
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤο 128άρι πάντως δεν είναι διαθέσιμο ακόμα σε κανένα official store.
-
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από recep: “Αδερφέ μου είσαι λάθος εδώ, διότι η τιμή είναι ακριβώς εκείνη που αναφέρει το mi.com δλδ 2699 κινέζικα για το 4/128 αν το παραγγείλεις online από το επίσημο site mi. Έχω αγοράσει με αυτό τον τρόπο τα: mi2, mi3, mipad, και θα αγοράσω και το 4/128 επίσης (από συνεργάτη μου στην Κίνα). Πιθανότατα ο γνωστός σου να το αγόρασε από τρίτο κατάστημα και όχι από official xiaomi online. ” Μπορείς να μου δώσεις το λινκ του επίσημου site πωλησεων της mi; ” 小米手机 …
-
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Το ξανάπα και θα σας το ξαναπώ γιατί μπορεί να μην το είδατε Εγώ έχω εμπειρία με αγορά από Κίνα. Έχω γνωστό μου που δουλεύει εκεί (λόγω κρίσης) και μου έφερε ένα κινητό. Δεν είναι όσο χαμηλά λέτε. Αντιθέτως αν δεν έβγαζα από μέσα την εγγύηση η τιμή θα ήταν ίδια με αλλού. ” Αδερφέ μου είσαι λάθος εδώ, διότι η τιμή είναι ακριβώς εκείνη που αναφέρει το mi.com δλδ 2699 κινέζικα για το 4/128 αν το παραγγείλεις online από το επίσημο site mi. Έχω αγοράσει με αυτό τον τρόπο τα: …
-
recep - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Πολύ καλή δουλειά. Όταν ήταν να πάρω τα Mi3 και Note Pro είχα κάνει το ίδιο σε εξελάκι, και έβλεπα αμέσως τιμή σε δολλάριο, ευρώ, μου έβγαζε την χαμηλότερη και την υψηλότερη τιμή. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο, για δικιά σου διευκόλυνση, αφού τις τιμές μπορεί να τιος τραβάει αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεσαι 15 μαγαζιά Επίσης στα μαγαζιά πρόσθεσε και το Coolicool (τουλάχιστον εγώ από εκεί κυρίως αγοράζω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ) 32GB - 64GB - 18GB ” Θυμάμ…
-
Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820.
recep - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμα-Καλορίζικο -Ευχαριστώ!
-
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες...
-
Πάμε για πρωτιά!!!
-
Μόλις αναβάθμισα το mi3 μου, και βλέπω περιχαρής 1.3mb ελεύθερης μνήμης. Δεν ξανάγινε
-
Εδώ πήγες να κατεβάσεις τη ρομ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Mi-Note-PRO-en-miui-com/