Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 179.

• Παράθεση από makisfz: “Κοίτα τον bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος μήπως κλείδωσε Redmi Note 3 pro ” συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά μόλις ξαναέτρεξα το fastboot devices δεν έβγαλε τον αναγνωριστικό αριθμό και σταμάτησαν να το βλέπουν τα windows. Το έσβησα για λίγο γιατί ζεματούσε και μετά από 5 λεπτά προσπάθησα να ξαναμπώ σε fastboot αλλά δεν ανάβει. θεωρώ ότι εκφορτίστηκε και το έβαλα να φορτίσει. Για να μην σε κουράζω, αύριο πρωί με καθαρό μυαλό θα τ…

• Παράθεση από makisfz: “Το τηλέφωνο μένει κολλημένο στο mi; όταν είσαι σε fastboot η εντολή είναι "fastboot devices". Κράτα και τα 3 κουμπιά πατημένα και μόλις δεις το mi άφησε το power να μπει στο twrp Redmi Note 3 pro ” Είχες απόλυτο δίκιο με την εντολή. Μου έβγαλε τον αριθμό της συσκευής. αυτό μοιάζει ενθαρρυντικό !!! Για να απαντήσω στα ερωτήματα σου , όταν ανάβει η συσκευή από το power button, εμφανίζεται το mi logo για 10 δεύτερα και μετά μαυρίζει τελείως η οθόνη. Σε προσπάθεια για είσοδο σ…

• καλησπέρα κι ελπίζω να γράφω στο σωστό νήμα. Έφυγα από την xtrv 7.9.14 και πήγα στην xtrv 7.9.21 με factory reset, install , wipes και reboot. Η συσκευή μου (hennessy) άνοιξε για 5 δεύτερα και ξανάσβησε (Ίσως η ρομ είχε πρόβλημα διότι λίγες μέρες αργότερα βγήκε fix.) H συσκευή δεν μπαίνει σε twrp παρά μόνο με δυσκολία σε fastboot αλλά εκεί δεν αναγνωρίζεται μέσω εντολής adb devices. Να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό ή υπάρχουν άλλα βήματα πιό πριν που πρέπει να ακολουθήσω? Λάβετε υπόψιν σας ότι έχω …

• Παράθεση από gkalen: “@instant_diver Δε βλέπεις που λέει ότι πρέπει να κάνεις reboot σε recovery μετά το format data .. Πήρες φόρα και με τα wipes .. ” chef ...μην με μαλώνεις .... άσπρα μαλλιά έχω. Δεν ξέρω και δεν αντιλαμβάνομαι όλα όσα ξέρετε εσείς. Είδα κόκκινα γράμματα και τρόμαξα. Επίσης δεν έκανα κανένα άλλο wipe προηγουμένως. .... και ρώτησα πριν μερικά ποστς, και τα παιδιά μου έδωσαν γενικό μπούσουλα αφού πρωτο-μπώ στο twrp. Εν πάσει περιπτώσει , προχωράω κι ενημερώνω σχετικά ==========…

• Πριν λίγο πέρασα με επιτυχία το twrp 3.1.0 του geoanto555, μπήκα στο twrp , tickαρα το never show this, έσυρα προς τα δεξιά to allow modifications, πήγα wipes->format data και μου ζήτησε να πληκτρολογήσω 'yes' για να επιβεβαιώσω και μετά ...... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44063/ Την ρήμαξα την συσκευή? ή συνεχίζω κανονικά? τα κόκκινα γράμματα ποτέ δεν ειναι για καλό .....

• καλησπέρα και πάλι, επειδή έχω πολύ αργό ιντερνετ και παλιό λάπτοπ, μου πήρε σχεδόν μισή μέρα να κατεβάσω το twrp 3.1.0 του geoanto555, την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.6.10 και τους drivers από το λινκ της υπογραφής του George Kaggelaris. Εγκατέστησα τα drivers και η συσκευή εμφανίζεται στον υπολογιστή όπως δείχνουν οι φωτογραφίες είτε αναμμένο είτε σε fastboot. Το απόγευμα θα προχωρήσω στην εγκατάσταση της δικιάς μας ρομ και θα ήθελα 1-2 συμβουλές για να μην τρέχω και μείνω χωρίς συσ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν δεν έχεις βάλει drivers, βάλε από το πρώτο Link της υπογραφής μου. Για twrp βάλε το τελευταίο του @geoanto555. Δεν χρειάζεσαι otg. Μπορείς να μεταφέρεις τη ROM μέσα στο κινητό ενόσω είσαι μέσα στο twrp καθώς το κινητό αναγνωρίζεται ως mtp device και μπορείς να μεταφέρεις αρχεία στην εσωτερική του μνήμη. ” Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την ενημέρωση. Έβαλα drivers όπως έγραφε στην αρχή ο οδηγός αλλά θα εγκαταστήσω και τους δικούς σας για να είμαι π…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44022/ καλησπέρα σε όλον τον κόσμο παρέλαβα το nikel μου πριν μια βδομάδα και παραθέτω το 'about phone' μου. Με τα 1000 ζόρια κατάφερα να ξεκλειδώσω χθες βράδυ τον bootloader καθώς μόνο η αγγλική έκδοση του ''ξεκλειδωτηρίου'' τα κατάφερε ενώ όλες οι άλλες σταματούσαν στο 50%. Μέσω adb αλλά και μέσα από την συσκευή (επιλογή για προγραμματιστές->Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi) έλεγξα ότι έχει όντως ξεκλειδωθεί. Προτού κάνω το μακροβούτι για την xtrv, θα ήθελα…

• Παράθεση από Mortal: “Καλησπερα σε ολους και ευχαριστουμε για την διαρκη προσπαθεια που καταβαλλετε για να εχουμε τις καλυτερες Miui Roms. Εχω μια ερωτηση... Αυτη την στιγμη εχω το MI3 (cancro) με rom την τελευταια stable XRTV 8.5.2.0. Για να περασω την Dev Rom ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω; Factory reset και Install απο TWRP? Επισης δεν εχω καταλαβει την διαφορα μεταξυ XRTV και Aroma... Αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει, η αν εχει καποιο λινκ για να διαβασω. Ευχαριστω εκ των προτερων. ” Απ…

• @fog συγνώμη ... φίλη ! ... και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την καθοδήγηση σου. Προσωρινά χτύπησα σε τοίχο. Επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κατεβάσω το τελευταίο twrp του geoanto για το κινητό μου (φορτωμένοι οι σερβερς του mediafire ισως), προσπάθησα να κάνω flash το twrp by mic που είχα από πέρισυ. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν ομαλά αλλά όταν πάω να μπω πάλι στο recovery πατώντας Power + Volume up , μένει στο mi logo για 10 δευτερα πάλι και κλείνει. Θα αφήσω την συσκευή ήσυχη μέχρι το …

• Παράθεση από fog: “@instant_diver Με power και volume - μπαίνει σε fastboot; Αν ναι και εκεί μένει, από εκεί θα κάνεις τον έλεγχο. Αν όλα είναι εντάξει, ξαναπέρασε το twrp και κάνε ξανά το φλασάρισμα. ” από τις 9 το πρωί έως τώρα δεν έμπαινε ούτε και σε fast boot mode και του έβγαλα την sim και την έβαλα σε μια πανάρχαια συσκευή που έχω. Μόλις είδα το post σου, ξαναδοκίμασα για recovery αλλά τίποτα και μετά δοκίμασα για fastboot και .... παραδόξως με έβγαλε στην εικόνα του fastboot. Εάν θυμάμαι …

• Παράθεση από Tilemaxos42: “@instant_diver για κοιτα να δεις μηπως κλειδωσε ο bootloader .... ” Πώς να το δω αφού δεν ανοίγει το καημένο και δεν μπορεί καν να το δει ο υπολογιστής .....?

• καλημέρα έχω ανάγκη απο βοήθεια από την κοινότητα. Σε Redmi Note 3 (hennessy) είχα την xtrv 7.9.14. και προσπάθησα να περάσω την αρωμα 7.9.21 μέσω twrp. Όταν ξεκινησε το twrp, με ρώτησε αν θέλω να του επιτρέπω να κάνει modifications κι έκανα swipe για να το επιτρέπει. Πήγα install κι επέλεξα την arωma. Κατα την διαδικασία των ερωτήσεων, διάλεξα να την πρώτη επιλογή να μου τα περάσει όλα για να μην κάνω προσαρμοσμένη εγκατάσταση που θέλει περισσότερη προσοχη στο τι να διαλέξεις. ¨οταν τελείωσε η …

• Σε Redmi Note 3 (hennessy), πήγα από την 7.9.7. στην 7.9.14. με factory reset. Έβαλα την xtrv τελικά διότι με την προσαρμένη εγκατάσταση κολλούσε για πάνω από 20λεπτο στο mi logo και ζεσταινόταν ( Δεν έκανα την πλήρη εγκατάσταση διότι δεν τα χρειάζομαι όλα τα καλούδια !!!). Από το Σάββατο έως σήμερα δεν είχα force closures ή κατι άλλο. Μια μονο φορά είχε κολλήσει στον συγχρονισμό του gmail για ένα τέταρτο αλλά με reboot έστρωσε. Όλα δειχνουν να δουλέυουν σωστά ...ήχος , 4G, wifi, gps. Από μπαταρ…

• @fog Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό το είχα ήδη κάνει από χθες ως μέρος της στανταρ ρουτίνας όταν στήνω εκ νέου την συσκευή. Δυστυχώς δεν λειτουργεί και θεωρώ ότι μπορεί να είναι bug για το συγκεκριμένο μοντέλο ή απλώς δεν κάθισε τέλεια η ρομ στην συσκευή μου. Δεν έχω κλειδωμένες τις εφαρμογές σε περίπτωση που αναρωτηθεί κάποιος άλλος. Τι να πω... απλά μπορεί να είμαι άτυχος αυτήν την βδομάδα (διότι δεν παίζει να το ξαναστήσω !!!!)

• Καλησπέρα σε Redmi Note 3 (hennessy) , έφυγα από την 7.5.25 με factory reset και περασα την ARΩMA mμε πληρη εγκατάσταση κι έκανα wipes στο τέλος καλού-κακού. Όλα κύλισαν ομαλά. Από χθες το μεσημέρι έως σήμερα το βράδυ δεν είχα κανένα κρασάρισμα. Μόνο σε επανεκκινήσεις, μου βγάζει το γνωστο SIM1 not activated. Το μοναδικό πρόβλημα - στην δικιά μου συσκευή - που έχω παρατηρήσει είναι ότι , εκεί που άλλοι συνάδερφοι έχουν οριακά 4G εγω έχω 3G . Κατα τα λοιπά, όλα άψογα bluetooth, ήχος ακουστικού , …

• Σε Redmi Note 3 (hennessy) , κατέβασα aroma , έκανα factory reset, προσαρμοσμένη εγκατάσταση και στο τέλος επειδή δεν ήξερα αν κανει wipes αυτόματα, πάταγα 'προηγούμενο' μέχρι που βρήκα το υπομενού για να το κάνω. Πάρα πολυ ωραίο το logo έναρξης !!! Μετά απο κανένα 5λεπτο με καρδιοκτύπι μέχρι να ανοίξει και να κάνω το γνωστό σετάρισμα, το άφησα ήσυχο να κανει το συγχρονισμό επαφών, sms, φωτο . Τέλος , έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και εφαρμογών από το mi cloud (και μετά πηγα για ύπνο διότι ήταν πολύ…

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες / εορτάζουσες Σε redmi note 3 (hennessy) ζορίστηκα να κάνω το τηλέφωνο πλήρως λειτουργικό (χωρίς να υπενίσομαι ότι φταίει η ρομ). ¨οπως κάθε φορά, έκανα factory reset, εγκατάσταση της ρομ, wipes κι επανεκκίνηση. Από την στιγμή που επιχείεησα να κάνω επαναφορά ρυθμίσων κι εφαρμογων από το mi cloud, άρχισαν τα όργανα. Σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο , μου έβγαζε μήνυμα ότι η υπηρεσία google play service σταματησε να λειτουργεί. Επιπλέον, δεν κατέβαζε καμία εφα…

• Σε Redmi Note 3 (hennessy) περάστηκε την Παρασκευή βράδυ μόλις ανέβηκε στο φόρουμ. Πρώτα έκανα factory reset, την περασα, έκανα τα wipes και όταν άνοιξε η συσκευή , έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud. Ύστερα από 4μιση μέρες γεμάτες χρήση, μπορώ να πω μετά σιγουριάς ότι η μπαταρία είναι από τις καλύτερες έως τώρα. Με σκληρή χρήση (gps @ data (και λίγο fb!)) βγάζει ανετότατα την μέρα απο 100% έως το 30%, αλλιώς με χαλαρή χρήση βγάζει 2 μέρες (πολλές κλήσεις, καθόλου gps , μέτρι…

• Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το μεγαλόπνοο εγχείρημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να πειραματίζομαι όταν βγει για Redmi Note 3 (hennessyy). Είχα χρησιμοποιήσει aroma installer πριν πάααααρα πολλά χρόνια σε LG και είχα μείνει κατευχαριστημένος