Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-99 από 99.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από freekafe: “ ” ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από freekafe: “ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ” Φίλε @freekafe και εμείς ευχαριστούμε για το debugging. 'Άλλωστε ο σκοπός της developer rom είναι ακριβώς αυτός! Να την "φορέσουν" οι χρήστες, να την δοκιμάσουν και να πουν τις παρατηρήσεις τους (debugging δηλαδή). Όπως πιθανόν καταλαβαίνεις καμία αναβάθμισ…
-
ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
-
Παιδιά γειά σας!! Έχω παρατηρήσει ότι με αυτή τι rom η μπαταρία φεύγει πολύ γρήγορα στο Redmi 2 2g.Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος;;
-
Παιδιά καλημέρα!! Έβαλα την κενουρια rom όλα οκ το μόνο θεματακι όπως και στην προηγούμενη είναι στο στο παράθυρο με τις προτάσεις των εφαρμογών. Διορθώνεται κάπως;;
-
Παιδιά γειά σας και ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε!Στο Redmi 2 2g δεν δουλεύει όντως η μουσική επίσης έχει ακόμα τα κινέζικα στους φακέλους! Το γύρισα στα αγγλικά και μετά στα ελληνικά τίποτα αυτά εκεί μετά από λίγο!!!Επίσης ο φάκελος με τις προτάσεις έχει θέμα βγάζει όλες τις εφαρμογές μαζί και αυτές που είναι πιο κάτω αν έχεις δεν μπορείς να τις επιλέξεις.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από freekafe: “Παιδιά γειά σας!! Στο Redmi 2 2g στις ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/κρασαρη η κατάσταση και δεν ανοίγει.Οχι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά λέμε τώρα. Κάτι άλλο δεν έχω βρει!!” Θα το κοιτάξουμε..” Παιδιά δεν ξέρω αν το κοιτάξτε αλλά και με την δεύτερη rom που ανεβάσετε πάλι κρασαρη.
-
Παιδιά γειά σας!! Στο Redmi 2 2g στις ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/κρασαρη η κατάσταση και δεν ανοίγει.Οχι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά λέμε τώρα. Κάτι άλλο δεν έχω βρει!!
-
Επίσης γιατί όταν κάνω επαναφορά της προηγούμενης Rom δεν λειτουργούν τα μηνύματα πάλη.Μου λέει ότι η εφαρμογή com.miui.mipub σταμάτησε και στη συνέχεια και η εφαρμογή των μηνυμάτων . ξέρει κανείς το λόγο?
-
Επίσης η εφαρμογή cm transfer δεν ανοίγει και κάνα δυο ακόμα από σύστημα σταμάτησαν.
-
Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την 5.7.23 στο Redmi 2 2gb.Όταν βάζω το sms160mod όπως και σε όλες της προηγούμενες τώρα δεν μου ανοίγει την εφαρμογή από τα μηνύματα.Αναγκάστηκα να την ξανάπεράσω για να ξανά δουλέψει η εφαρμογή.Ξερουμε τι φταίει;Κατά τα άλλα όλα καλά!
-
Ok Ευχαριστώ! Την διέκοψα περιμένουμε να βγεί στην σελίδα!!!!
-
Αυτη τι στιγμή κατεβαζω την 5.7.9 μέσω της αναβάθμισης!Μου έβγαλε ότι υπάρχει μετά από δικό μου ελέγχω. Να την σταματήσω;;Δεν είναι ή Ελληνική;; Έχω redmi2 2gb.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την τελευταία rom 5.7.2 redmi2 2gb
-
Για σε όλους!Εχω το redmi2 2g της τελευταίες 3 εβδομάδες και έχω εγκαταστήσει της αντίστοιχες Ελληνικές rom κάθε εβδομάδα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πώς όταν χρησιμοποιώ το ράδιο και με καλέσουν(αναπαντητη) ή μιλήσω,αυτό όταν τελειώσω δεν επανέρχεται πάντα σε λειτουργία και χρειάζεται επανεκκίνηση το ραδιόφωνο και κάνα δύο φορές το ίδιο το τηλέφωνο για να ξαναδουλέψει!