Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 216.
-
παιδια να ρωτησω..εγω κανα δυο κινητα που πηρα τα πηρα απο vickmall.μουρθν χωρις τελωνειο στανταρ ενας μηνας αλλα ολα καλα.γιατι δεν μιλατε πλεον γι αυτο το μαγαζι?παιζει κατι πια? ρωταω γιατι βγηκε το mi max 3 και αρχισε να με γαργαλαει το χερι ..απο αυτα που ακουω θα παω για banggood οταν ερθει η ωρα.
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από kostas234: “Το priority direct επέλεξα αλλά πλήρωσα με την κάρτα έχω κάνει πολλές αγορές με αυτόν τον τρόπο και δεν είχα κανένα πρόβλημα από το συγκεκριμένο σαιτ ” Το banggood είναι όντως αρκετά αξιόπιστο τον τελευταίο καιρό αλλά είναι μεγάλο λάθος να μην πληρώνεις με Paypal οπουδήποτε υπάρχει η δυνατότητα. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μια φορά πέφτει και σπάει. Αν τους έχεις πληρώσει με Paypal όλοι (ανεξαιρέτως από τη δική μου εμπειρία) οι έμποροι αν…
-
ευχαριστω για τα σχολια.η paypal αφου εκανε την ερευνα της , μου εστειλε e-mail και μου εδωσε πισω τα χρηματα.δεν νομιζω οτι ειχα και τιποτα στο wallet ναταν δευτερη τριτη αγορα απ αυτους, χε...ους μα..κες συγνωμη για τα γαλλικα μου δεν θ ασχοληθω φιλε να δωσω συνεχεια.απλα μακρυα.και επαναλαμβανω καλο θαναι να μην τους διαφημιζει η σελιδα.μια χαρα επαγγελματικοτατη συμπεριφορα εχουν εδω τα παιδια κριμα να ειναι φαουλ.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από 6adriano7: “αυτα περι gearbest.ομως μην διαφημιζετε εταιρεια πουναι για τα μπαζα.εκτιθεστε κι εσεις. ” Προσωπικα έχω κάνει πάνω από 60 παραγγελίες και είχα μια απώλεια στην οποία με αποζημίωσαν 100%. ” κι εγω φιλε παραγγελω 30+ χρονια απο εξωτερικο.τετοια μπινια δεν εχω ξανατυχει. Παράθεση από 6adriano7: “Παράθεση από NasDriver: “Με paypal έκανες την αγορά ? ” ναι με paypal.εκανα ηδη report a problem.μου απαντησε ο...dimosthenis,οτι αφου πηγα και παραπονεθη…
-
Παράθεση από NasDriver: “Με paypal έκανες την αγορά ? ” ναι με paypal.εκανα ηδη report a problem.μου απαντησε ο...dimosthenis,οτι αφου πηγα και παραπονεθηκα τωρα θα παει μεσω paypal.στο μεταξυ ακουστε και αυτο.μου εχουν κανει μπλοκ στο gearbest.δεν μπορω να κανω log out.δεν μπορω να μπω στα orders μου.θα ξαναπροσπαθησω μην ειναι απλα καποιο κολλημα.τους εστειλα κι αλλο γραμμα για την κακιστη μεταχειριση. επισης μπηκα παλι στο paypal και εκανα formal complaint.οχι που θα την γλυτωναν με 50 % refu…
-
γεια μας.ψαρωσα με μια προσφορα που βαλατε λινκ το gearbest και εκανα μια παραγγελια το μαιο για το redmi 5 plus 32gb στα 118+ ευρω.ακομα το περιμενω.η εταιρεια δεν φερει καμια ευθυνη μου λενε οτι θα μου δωσουν μερος των χρηματων η' να παραγγειλω κατι αλλο με αυτο το μερος.η' δεν ξερω τι.αντι να ψαξουν να βρουνε το πακετο.η' να στειλουν ενα αλλο χωρις εξτρα χρεωση.απ οτι εχω καταλαβει το πακετο το εστειλε η deutsche post και τοχασε.επρεπε να το στειλει ελλαδα και να το παραλαβει η dhl.gr η οποια…
-
καλημερα.ενδιαφερεται ο αδερφος να αγορασει ενα κινητο.αλλα μου λεει οτι τα xiaomi δεν εχουν μικρα κινητα.θελει μεχρι 4.5-6 ιντσες με αρκετα συμπαθητικη καμερα για φωτο.μεχρι γυρω στα 160-170 ευρω.εγω ειμαι των μεγαλων γι αυτο εχω mi max οποτε δεν εχω ασχοληθει.αν του ερχεται κανενος στο μυαλο αν μοιραστει.και ας μην ειναι απαραιτητα xiaomi .
-
καλημερα καλη χρονια.εχω το mi max και λεω που βλεπω κατι καλες τιμες μηπως πηγαινα στο 2.αξιζει τον κοπο? σε σερφαρισμα που εκανα οι γνωμες διιστανται.πιθανοτατα εχει γινει ηδη συζητηση εδω οποτε αν θελετε πειτε μου καποιο link στην σελιδα γιατι δεν εχω βρει.αν δεν υπαρχει κατι αναλογο , αν θελετε πειτε αποψεις.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαναστε καλα χαρουμενα χριστουγεννα υγεια και καλα μυαλα σε ολους μας.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαναι ολα βουτυρο.αυτο ηταν.ευχαριστω παιδια.υποθετω να το κανω παντα οταν κανω ενημερωση.
-
Μήνυματο ξανακατεβαζω.αλλα στελνω τη φωτο μηπως βοηθησει..
-
Μήνυμαεπαναλαμβανω προσθεσα λινκ ποια helium εβαλα.η εγκατασταση απλη ειναι την εχω κανει τοσες φορες.τωρα γιατι κανει failed.ισως μας εξηγησει ο κυριος με τα πυροτεχνηματα ..
-
Μήνυμαγραφει install zip και απο κατω failed εβαλα σε λινκ τι κατεβασα και εβαλα. νταξει αν ειναι αφηνω την ηδη εκδοση το κινητο δουλευει ολα καλα.αλλα τωρα λεω μην εχει κολλησει η προηγουμενη ,τι παιζεται?καλο ειναι να ξεκαθαριστει.καποια στιγμη θα θελω μια ενημερωση.
-
Μήνυματωρα το ξανακανα βαζοντας τον update φακελο και στην κυρια μνημη.τοτε παρατηρησα οτι και στα δυο install γραφει πανω failed.εγω κοιταζα το done κατω και νομιζα.. Loading site please wait... εβαλα απο εδω την helium
-
Μήνυμαπαιδια εκανα την διαδικασια για την καινουργια,μπηκα στο recovery,τελος reboot ολα φαινονταν μια χαρα.και παλι στην παλια ειμαι.επισης οταν μπαινω στην εικονα της τωρινης currently installed δεν μου ανοιγει τις τρεις τελιτσες ουτε το ελεγχος μοιαζει να κανει κατι. help.