Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 216.
-
κι ομως δεν ειναι δυνατον.εκανα reboot system μουαναψε η οθονη και τσουπ ,παλι mount decrypt data enter password cancel ------------ select language εκανα τα ιδια.cancel και swipe modifications.ειμαι παλι στο πινακακι σαν το blair witch project
-
να κανω reboot?δεν ξερω αν τα αλλα εγιναν σωστα.
-
oοκ γιωργο με εβγαλε παλι στο γνωστο πινακακι με τα τετραγωνακια install ,wipe,backup κλπ.απο πανω γραφει team win recovery project. δεν καταλαβαινω αν εχω κανει κατι λαθος.το αρχειο δεν χρειαζοταν μετονομασια ετσι.στο swipe του zip δεν τσεκαρα τιποτα.επελεξα το αρχειο του helium και εκανα swipe. να ξανακανω install η' wipe?
-
παιδια η οθονη και η επιλογες που εχω ειναι αυτες που εγραψα.
-
ok γελαστε παλι αλλα πως βγαζω screenshot? οκ γιωργο πατησα cancel.μου βγαζει μια αλλη οθονη.καλο ειναι να την δειτε.πως να κανω screenshot? unmodified system partition keep system read only ? twrp can leave your system partition unmodified to make it easier for you to take official updates.twrp will be unable to prevent the stock ROM from replacing twrp and will not offer to root your device. με κοκκινα γραμματα installing zips or performing adb operations may still modify the system partition.…
-
ναι οκ τι κανω τωρα ??? λεει enter password και απο κατω αριστερα cancel και δεξια select language
-
νομιζω δεν τοχα μετονομασει το twrp αρχειο recovery.img εκανα και τα υπολοιπα δειχνει να πηγαινει καλα. ειμαι στο installation της zip. εκανα swipe.το αρχειο δεν του αλλαξα ονομα να εξηγουμαστε. το κινητο πηρε εμπρος μονο του.τα παρακατω Όταν τελειώσει το Flash, κάνουμε Reboot στο System. Θα μας ζητήσει να κάνει εγκατάσταση το superuser και εμείς ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξουμε DO NOT INSTALL και θα συνεχίσει η επανεκκίνηση στο σύστημα. καμια σχεση.ξανα αναψε μονο του.λεει στα μπλε mount decrypt data.και μ…
-
καιαιαι κολλησαμεεε Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery recovery.img εδω ειμαι ,μου βγαζει error.εχω βαλει το img μεσα στο φακελο adb που βρισκεται στο c. what.is.the.mistake ?
-
πρωτον ευχαριστω για την καθοδηγηση απο ολους.δευτερον ,απ οσο ξερω και ακολουθω στη ζωη.η πρωτη διδαχη δεν πρπει να ακολουθειται απο κριτικη πολυ αυστηρη,ακομα και αν γινονται λαθη.πρωτη διδαχη ..hellooo.οκ καποιες οδηγιες δεν βρισκω ευκολα κλπ.απο την δευτερη διδαχη οποιουδηποτε και μετα,οκ ας μελετησει πρωτα πιο καλα την πρωτη.ειμαι σιγουρος,αλλα απολυτως,οτι ολοι οταν τα μαθατε πρωτη φορα υπηραχν..δυσκολιες.λιγη υπομονη στα ψαρακια παιδια.κι εγω ακομη και οτι εμαθα σημερα ,βλεπω καποια σχολι…
-
εβαλα cd εγραψα οτι μπορει να ειχε το twrp image με το nero.παω ν ανοιξω ..τιποτα.κενο.
-
εβαλα την miflash unlock 1.10315.1 ok.τρια check reboot το τηλεφωνο. υποθετω το ξεκλειδωσα.τωρα τι κανουμε? να ξεκαθαρισουμε το κινητο μου λεγεται mi max pro (helium) ??? ειναι το mi max με 128 gb. μην κατεβασω λαθος rom .. επισης..λιγακι μπερδευομαι,μπηκα στις οδηγιες για την συσκευη pro helium,αλλα δεν ξερω ποια εχω ηδη κανει χεχε.και το αρχειο TWRP RECOVERY δεν υπαρχει το λινκ.θα ασχοληθω με adb.zip ?
-
ναι.προχωρησε κια λλο.μου εβγαλε 100% αλλα κολλησε στο δευτερο βημα που νομιζω ηθελε να γιναι bind με την developer και το mi account.το εκανα και αυτο.αλλα δεν μου προχωραει λεει οτι ειναι το bind πολυ προσφατο less than 72 hours.να περιμενω υποθετω.το θεμα ειναι οτι η εγκριση με τοβ κωδικο ηρθε πολυ γρηγορα.και οταν περασουν οι 72 ωρες και ελπιζω να προχωρησω την διαδικασια με τρια check,μετα τι θα βαλω για κωδικο που εληξε σε 5 λεπτα?ειναι κι αυτο ενα ερωτημα..
-
φιλε γιωργο πραγματικα καταλαβα τι εννοεις και εννοουν.απιστευτα επεξηγηματικος οδηγος οπως τον ηθελα.δεν ξερω αλλα δεν τον βρηκα πριν.ολα καλα.περιμενουμε κι εμεις καπου στοιβαχτηκε και η δικη μας αιτηση χαχα.παλι καλα που μαλλον οι ασιατες ειναι πιο οργανωμενοι.
-
οκ την εστειλα.να προσθεσω οτι το λινκ απο το αγγλικο permission to unlock σε οδηγει σε αρχειο miflash unlock που εμενα δεν μου ανοιγε.ανοιξα ομως ενα αρχειο απο ενα σχολιο του φιλου ak2768.τον ευχαριστω.
-
απο τον οδηγο εφτασα ως εκει ρε φιλε
-
αιτηση πως κανεις ? ακολουθω το λινκ apply for permissions to unlock.ανοιξα το download mi unlock.εχει δυο αρχεια σε exe.το miflash unlock και το miusbdriver.τα κατεβαζω και τα δυο?ειμαι σε σωστο δρομο γενικα?
-
οκ πατησα αρκετα το power και εκλεισε το κινητο.παιδια μπηκα στη σελιδα που λεει για το redmi note 3.ξεκλειδωμα bootloader.αλλα ηδη πελαγωσα παλι.εχω global developer ?china δεν εχω απ οσο ξερω.παιδια ποια developer διαλεγω?με την official stable global rom που εχω παω στο βημα 2?ξερω ασχετηλα σκετη. παντως μπηκα στο mi account.θελει προσβαση και για τα σωβ...κα μας.ειναι ασφαλες να δινουμε δικαιωματα σε ολα?τες παντων το εκανα. παιδια τα κανω αναποδα?βοηθηστε λιγο.
-
πηγα στο link.εχει τρεις τροπους.mi account λογαριασμο νομιζω εχω λογω του redmi note που ειχα ως τωρα. εεε στο μεταξυ το κινητο εχει κολλησει στο fastboot τι κανω?
-
οκ.το bootloader ειναι κλειδωμενο.
-
ελπιζω να μην εκανα καμια παπαρια πριν.μπηκα στο cmd ως διαχειριστης και εβαλα adb reboot edl.αλλα δεν ειδα να αναβοσβηνει καποιο λαμπακι led ειδοποιησης.οκ.βλεπω το βιντεακι για κλειδωμενο η' οχι bootloader.ας ελπισω να μην εχω ερωτησεις.θα ενημερωσω σε λιγα λεπτα.ευχαριστω παιδια αγια ημερα που ειναι. το adl ποιο ειναι?καλα βλεπω το βιντεακι ..