Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 908.
-
Call recorder Fuxi TW ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “Απο μοντελο σε μοντελο ειναι πιθανο να διαφερει αναλογα με το που εχει τα μικροφωνα και ποσα ειναι.. στο Xiaomi 13 παντως αλλα και στο 15 η εγγραφη ειναι πληρως αποδεκτη... σιγουρα οχι οπως η native (δικη του) αλλα σε πολυ καλο επιπεδο. ” εννοεις οτι το cube acr σε xiaomi 15 ultra λειτουργει κανονικα κα ηχογραφη κλησεις; και ακουγονται κανονικα και οι 2 συνομιλητες ειτε σε ανοιχτη ακροαση ειτε με κλειστη ακροαση;;; Παράθεση από gsfak: “Τα δικα μου τα εχω προμηθευτει απο πλαι…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “το ACR ναι.. ουσιαστικα κανει "εξωτερικη" εγγραφη ομως επειδη τα τηλεφωνα αυτα εχουν συνηθως αρκετα μικροφωνα (τουλαχιστον 2) λειτουργει και με κλειστη ακροαση κανονικα απλως φυσικα οσο πιο δυνατα εχεις το ακουστικο σου τοσο πιο δυνατα θα γραψει την αλλη μερια.. αν χαμηλωσεις εντελως την ενταση δεν θα γραψει τιποτα.. Ομως σε εμενα σε μια κανονικη για το αυτι μου ενταση (χωρις φυσικα να ακουγεται απεξω), εγραφε μια χαρα.. ΔΕΝ γραφει αν εχεις συνδεδεμενα ακουστικα ειτε καλωδιο…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “Οπότε οποιαδηποτε Global ή ευρωπαική θα εχει ιδιες λειτουργιες μαλιστα καπου λενε οτι η global σαν 'εκδοση' τρεχει καλυτερα.. εγω δεν εχω δει κατι αξιοσημειωτο... ” κοιτα φιλε μου πηγα σε ενα καταστημα της περιοχης μου και ειδα την συσκευη και την ερωτευτηκα...χαχαχαχ απλα ηταν ευρωπαικη ρομ με 16 gb ram και 512 gb rom. ειχε πληρη υποστηριξη στις λειτουργιες ai οπως αυτοματη μεταφραση τηλεφωνικων κλησεων,αυτοματοι υποτιτλοι απο οποιοδηποτε βιντεο στα ελληνικα κτλ. μετα βρηκα…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “@blackm76 Λοιπόν, ας τα πιάσουμε ενα-ενα... στο Xiaomi 13 οπου φορτωσα ΟΛΕΣ τις ROM... μοναχα η TW εχει xiaomi dialer & call recording, ΟΜΩΣ επειδη δεν σε αφηνει να διαλεξεις region μολις αναγνωρισει οτι βρισκεται ελλαδα μεσω wifi η 5G αυτοματως το recording εξαφανιζεται!!!... Ισως υπαρχει καποιος τροπος να αναιρεθει αυτο αλλα δεν εχω βρει κατι ακομα... στο Xiaomi 15 εφαρμοζεται ο οδηγος που αναφερεται εδω παραπανω και καταργει τον google dialer επαναφεροντας τον xiaomi και …
-
Παράθεση από gsfak: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από gsfak: “@blackm76 δες εδω καταρχας γιατι ειμαστε εκτος θεματος στο thread Call recorder Fuxi TW ROM - Σελίδα 2 - Official MIUI Rom - Xiaomi-Miui.gr ” δεν ηξερα που να ρωτησω φιλε μου για αυτο εγραψα απο εδω.ενταξει θα ρωτησω απο εκει που μου εδειξες.ευχαριστω. ” Δεν ηταν παρατήρηση προς Θεου.. απλα επειδη εγω ειχα ανοιξει το θεμα αυτο σε παρεπεμψα εκει οπου αναφερονται λεπτομερειες σχετικα και εγραψα μολις και περισσοτερες πληροφοριες μια…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “Καλημέρα και πάλι και επανέρχομαι με νεώτερα... Κατάφερα να ξεκλειδώσω το Xiaomi 15 και αφού πέρασα την Global ROM δοκίμασα την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω για την επαναφορά του miui dialer και την άρση των global restrictions... Η αλήθεια είναι οτι πέτυχε(!).. όχι στο 100% αρχικά.. Δηλαδή πράγματι οι εφαρμογές επανήλθαν (άραγε υπάρχει τρόπος να δεί κανείς τι υπάρχει preinstalled αλλα όχι enabled?) όμως δεν δούλεψε το κομμάτι της αφαίρεσης του overlay αφου δεν υπάρχει…
-
Παράθεση από gsfak: “@blackm76 δες εδω καταρχας γιατι ειμαστε εκτος θεματος στο thread Call recorder Fuxi TW ROM - Σελίδα 2 - Official MIUI Rom - Xiaomi-Miui.gr ” δεν ηξερα που να ρωτησω φιλε μου για αυτο εγραψα απο εδω.ενταξει θα ρωτησω απο εκει που μου εδειξες.ευχαριστω.
-
Παράθεση από gsfak: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων;;;και τι διαφορες εχει απο την ευρωπαικη rom;;;; ” Προφανώς θα έχει ανάλογα το Region (Χώρα) αλλά δεν είμαι βέβαιος καθώς τα Overlays από τα δίκτυα κινητής που συνδέεται η συσκευή μπορεί να μπλοκάρουν την ηχογράφηση κλήσεων αυτόματα. ” οποτε τι προτεινετε να κανουμε σαν καλυτερη λυση;;;για να εχουμε ηχογραφηση κλησεων;;; ” Cube ACR.. φαινεται να δουλ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων;;;και τι διαφορες εχει απο την ευρωπαικη rom;;;; ” Προφανώς θα έχει ανάλογα το Region (Χώρα) αλλά δεν είμαι βέβαιος καθώς τα Overlays από τα δίκτυα κινητής που συνδέεται η συσκευή μπορεί να μπλοκάρουν την ηχογράφηση κλήσεων αυτόματα. ” οποτε τι προτεινετε να κανουμε σαν καλυτερη λυση;;;για να εχουμε ηχογραφηση κλησεων;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων;;;και τι διαφορες εχει απο την ευρωπαικη rom;;;; ” Προφανώς θα έχει ανάλογα το Region (Χώρα) αλλά δεν είμαι βέβαιος καθώς τα Overlays από τα δίκτυα κινητής που συνδέεται η συσκευή μπορεί να μπλοκάρουν την ηχογράφηση κλήσεων αυτόματα. ” Άρα δεν θα μπορούμε ούτε με Τρίτη εφαρμογή; ότι ξέραμε το ξεχνάμε και απλά παίρνουμε μια συσκευή και ότι λειτουργιες μας δινει;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σε λίγο καιρό όλα τα ξεκλειδώματα των Bootloader και οι Custom ROMs θα γίνουν παρελθόν από ότι φαίνεται >> Σε ισχύ η οδηγία RED της E.E : Οριστικό τέλος στο ξεκλείδωμα του Bootloader στην Ευρώπη - Τι θα αναγκαστεί να κάνει η Xiaomi - News by Xiaomi Miui Hellas ” Άρα φίλε μου δηλαδή η μόνη επιλογή που έχουμε είναι αγοράζουμε ένα κινητό και τέλος. Δεν μπορούμε να το πειράξουμε; Και προφανώς ούτε από Κίνα θα μπορούμε γιατί λέει το λινκ που μου έδειξες ότι εκεί έχει ήδη απαγο…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;; ” Δεν βγάζουμε πλέον XTRV ROMS - όμως μπορείς να βρεις τις αντίστοιχες ROM από το xiaomi.eu που είχαμε ως βάση για τις δικές μας XTRV ROMS ” 1)ο βασικοτερος λογος που εβαζα την custom rom της σελιδας στα προηγουμενα xiaomi κινητα μου ηταν η ηχογραφηση κλησεων. υπαρχει τροπος να βαλεις τον Mi dialer me ηχογραφησ…
-
Παράθεση από gsfak: “Παράθεση από blackm76: “Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω.... Τι ισχύει πλέον με τις καινούριες συσκευές με hyper os;;; διαβάζω ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις εύκολα το bootloader.ισχύει;;;και αν ναι πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την rom της σελίδας;;; Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;; ” Έχει αναφερθεί οτι θα επιτρέπει ξεκλείδωμα για μια φορά ανα χρόνο.. Δεν έ…
-
1)ο βασικοτερος λογος που εβαζα την custom rom της σελιδας στα προηγουμενα xiaomi κινητα μου ηταν η ηχογραφηση κλησεων. υπαρχει τροπος να βαλεις τον Mi dialer me ηχογραφηση κλησεωμ στο ευρωπαικο μοντελο χβρις να το ξεκλειδωσεις και να το πειραξεις γενικα;;; 2)μετα σκεφτηκα κατι αλλο......βλεπω υπαρχουν 3 εκδοσεις, china ,europe kai global. την china δεν την σκεφτομαι γιατι δεν εχει ελληνικη γλωσα αλλα η ευρωπαικη δεν εχει ηχογραφηση κλησεων. και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων…
-
Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω.... Τι ισχύει πλέον με τις καινούριες συσκευές με hyper os;;; διαβάζω ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις εύκολα το bootloader.ισχύει;;;και αν ναι πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την rom της σελίδας;;; Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;;
-
Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω.... Τι ισχύει πλέον με τις καινούριες συσκευές με hyper os;;; διαβάζω ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις εύκολα το bootloader.ισχύει;;;και αν ναι πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την rom της σελίδας;;; Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από jimxai: “ελπιζω να καλυψαν αυτα ” Ναι φίλε μου ευχαριστώ πολύ
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΈχω poco x3 pro και έχω περάσει την xtrv rom κάνοντας την διαδικασία από windows. Απλά ήθελα να ξέρω πως γίνετε σε linux η Mac, για την περίπτωση που μεταβώ σε άλλο λειτουργικό σύστημα για να ξέρω πως γίνετε.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jimxai: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από jimxai: “οι νεες ρομ περνανε fastboot πλεον και με twrp , πρωτη εγκατατσαση πχ σε windows για να καταλαβεις μετα απο ξεκλειδωμα bootloader εχει απο 2 αρχεια μεσα και για οποιον κανει πρωτη εγκατατσαση , και για αναβαθμιση youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3o&t=114s και σε αυτο που ρωτας εγκατατσαση twrp σε linux youtube.com/watch?v=6QgOgvBlCX4 ” 1. Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το bootloader σε Linux και…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jimxai: “οι νεες ρομ περνανε fastboot πλεον και με twrp , πρωτη εγκατατσαση πχ σε windows για να καταλαβεις μετα απο ξεκλειδωμα bootloader εχει απο 2 αρχεια μεσα και για οποιον κανει πρωτη εγκατατσαση , και για αναβαθμιση youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3o&t=114s και σε αυτο που ρωτας εγκατατσαση twrp σε linux youtube.com/watch?v=6QgOgvBlCX4 ” 1. Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το bootloader σε Linux και μέτα πως περνάς τον twrp; καλά κατάλαβα;