Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 908.
-
Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν εμφανίζεται το εικονίδιο πάνω αριστερά πού έβγαινε όταν κάποια εφαρμογή χρησιμοποιούσε την κάμερα; Υπάρχει τρόπος να το ξανά εμφανίσω;
-
@MIUI_ART Όταν άνοιγα μία εφαρμογή πού χρησιμοποιεί κάμερα επάνω αριστερά εμφανιζόταν ένα πράσινο εικονίδιο.τωρα μετά την αναβάθμιση σέ 13.0.4 έπαψε να εμφανίζεται αυτό το εικονίδιο. Τι μπορώ να κάνω για να συνεχίσει να εμφανίζεται αυτη η ειδοποίηση-εικονιδιο; Η συσκευή μου είναι το Poco x3 pro.
-
Παράθεση από amavroudis: “Από τη πρώτη σελίδα του νήματος... Οδηγίες Εγκατάστασης Fastboot ROM ” Ευχαριστώ πολύ.την έκανα την αναβάθμιση αλλά δεν είδα διαφορά.
-
παιδια θυμιστε μου λιγο σας παρακαλω.... στο poco x3 pro μου βγηκε καινουρια ενημερωση. την κατεβαζω και την αποθηκευω στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη μου. βαζω to κινητο moy se fastboot και το συνδεω με καλωδιο με τον υπολογιστη και απλα τρεχω το script απο το φακελο της rom και γινετε η αναβαθμιση;;; καλα θυμαμαι η μπορω να την κατεβασω απο τον updater της συεκυης μου και να κανω την αναβαθμιση απο orange fox;;;; διορθωθηκε αυτο;;;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Στον κώδικα εννοώ διπλοεγγραφη ” ναι φιλε μου καταλαβα. απο τις φωτογραφιες που σας εδειξα σε προηγουμενο μηνυμα καταλαβες μηπως τελικα τι γινετε;;;ειναι ενεργοποιημενο το camera2 api η οχι;;;; εγω δεν βγαζω ακρη για αυτο ρωταω.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Πότε μου δεν έχω χρησιμοποιήσει και ούτε θέλω την gcam...οπότε την έβαλα ήθελε πολλές ρυθμίσεις...και δεν έχω όρεξη να αλλάζω τρις και λίγο... Και επίσης καλό είναι να μην υπάρχει διπλό εγγραφή στο build.prop ” Διπλό εγγραφή γίνετε όταν έχουμε 2 εφαρμογές κάμερας ταυτόχρονα εγκατεστημένες; Εμένα μου αρέσουν καί όι 2 εφαρμογές η κάθε μία σέ διαφορετικούς τομείς. Από τις φωτογραφίες πού σάς έδειξα..τι καταλαβαίνετε;.... Είναι ενεργοποιημένο το camera2 api η όχι τελικά;…
-
@Octaviastikos δεν ξέρω αν από την xtrv είναι από την αρχή ενεργοποιημένο.το θέμα είναι ότι σέ άλλες εφαρμογές λέει ότι είναι ενεργοποιημένο καί σε άλλες εφαρμογές λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το camera2 api. Και από την εφαρμογή που κατέβασα το gcam λέει ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά έχει πρόβλημα με λίγα λόγια. Η άλλη εφαρμογή λέει ότι είναι level 3 και όχι level 1.νομιζω το level 1 δεν σημαίνει ότι το camera2 api είναι ενεργοποιημένο; Δεν έχω καταλάβει ακόμα το συμβαίνει. Σας έβαλα καί φ…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από blackm76: “εχω poco x3 pro με miui 13.και επειδη δεν λειτουργει ο orange fox δεν εχω κανει root ακομα. θελω να ενεργοποιησω το camera 2 api.μπορω να το κανω χωρις root και recovery mode;;;;υπαρχει τροπος;;; οπως επισεις γνωριζει κανενας ποτε θα γινετε η εγκατασταση της ρομ με miui 13 οπως παλια με recovery mode και οχι με script απο windows;;;;θελω να κανω root και δεν μπορω. ” Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Άγνωστο πό…
-
εχω poco x3 pro με miui 13.και επειδη δεν λειτουργει ο orange fox δεν εχω κανει root ακομα. θελω να ενεργοποιησω το camera 2 api.μπορω να το κανω χωρις root και recovery mode;;;;υπαρχει τροπος;;; οπως επισεις γνωριζει κανενας ποτε θα γινετε η εγκατασταση της ρομ με miui 13 οπως παλια με recovery mode και οχι με script απο windows;;;;θελω να κανω root και δεν μπορω.
-
Παράθεση από l_themis: “Σε Mi11 Ultra κάνοντας update από 12.5 σε 13 χωρίς format data, δεν βλέπω τα Widgets του MIUI 13. Φταίει αυτό, πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να τα δω ή μόνο με format και να την περάσω πάλι? ” MIUI 13 Widgets : Η λίστα με τις συσκευές που τα λαμβάνουν (Οδηγός εγκατάστασης) - News by Xiaomi Miui Hellas
-
Παράθεση από giannnis12: “Εγώ στο note 10 μια χαρά έβαλα και orange fox και magisk ” φιλε μου μπηκα στην επισημη σελιδα του orange fox και λεει οτι η τρεχον εκδοση του orange fox για το poxo x3 pro δεν υποστηρίζει android 12. σε αλλες συσκευες οπως η δικη σου υποστηρίζετε. και ετσι δεν δοκιμασα να flasharo ξανα ουτε απο microsd η usb-otg.δεν το ρισκαρα. ευελπιστω σε επομενη αναβαθμιση του orange fox recovery gia to poco x3 pro να διορθωθει.και να κανω root flasharontas το magisk με τον κλασικο τ…
-
Παράθεση από bilias78: “το εκανες και ακουσες τοσο μεγαλη διαφορα? Με βαζεις στις σκεψεις. Εγω απορω γιατι τετοια προγραμματα δεν ειναι ελευθερα.. ” τεραστια διαφορα. και μεσα στις ρυθμισεις εχει και προεγκατεστημενα προτυπα.... οπως dolby atmos,dtx και αλλα πολλα. αλλα δυστυχως δεν μπορεις να το βαλεις αν δεν εχεις root. η καινουρια miui 13 ειναι τρομερη.εχει τοσες δυνατοτητες που δεν αξιζει να κανεις root.ο μονος λογος που θα ηθελα να κανω root ειναι το v4a. εκτος αν βρω το ιδιο η καποιο εναλα…
-
Παράθεση από bilias78: “απο οτι εψαξα παντως δεν βρηκα καποιο apk για Non root συσκευη, οποταν θα μπεις σε σκεψεις παλε.. Εγω παντως δεν βρισκω καποιο σοβαρο λογο να κανω root την συσκευη, μιας που εχω βολευτει με καποιες Non root εφαρμογες και ρυθμισεις. Τωρα αν ειναι τοσο καλη και βασικη αυτη η εφαρμογη που λεςμ τι να πω.. Ακους διαφορα παντως εσυ με τα ηχεια του κινητου, ή αλλαζει η ποιοτητα φοροντας ακουστικα? ” ενω εχει πολυ καλα ηχεια το κινητο πραγματικα δεν αξιοποιουνται οπως πρεπει. χρη…
-
Παράθεση από bilias78: “τι ακριβως κανει αυτο το app και το προτιμας απο το κανονικο Viber? Για να μαθαινω ρωταω.. ” Είναι equalizer καί βελτίωση ήχου τής συσκευής όσο δεν παίρνει.μεχρι τώρα είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει με άπειρες ρυθμίσεις.αλλα θέλει root. Για αυτό ρώτησα ...αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τόσο καλό όσο αυτό χωρίς να χρειάζεται root. Είπα μία φορά να προσπαθήσω να μήν κάνω root την συσκευή μου.
-
Παράθεση από amavroudis: “Εφόσον έχεις ακόμα orange όλα καλά. Για να συνεχίσεις θέλει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του @Octaviastikos. Τι θα γίνει δεν ξέρω... Δοκιμάζεις με πιθανότητα να πρέπει να το στήσεις από την αρχή... ” Οι οδηγίες του @Octaviastikos είναι για να κάνω root με το magisk σωστά; Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει κάτι στο λειτουργικό μου με αυτό; καί δεν εννοώ να μην παίρνει πιστοποίηση safety net άλλα να μήν bootαρη παράδειγμα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από blackm76: “Μισό λεπτό γιατί μπερδεύτηκα.Έχω ήδη εγκατεστημένο το recovery mode orange fox. ” μετά την εγκατάσταση της fastboot rom έχεις ακόμα orange;Θε έπρεπε να αντικατασταθεί με stock recovery. Περνάς παλι orange και ακολουθείς τις οδηγίες του @Octaviastikos επάνω. ” ναι έχω ακόμα orange.δεν επανήλθε σέ stock recovery. 1)Να περάσω δηλαδή τον orange fox με adb όπως κάθε φορά; 2)Καί μετά να περάσω magisk με τον οδηγό που στείλατε παραπάνω; Απλά αφού είναι …
-
Παράθεση από giannnis12: “@blackm76 στο μύνημα που σου απάντησα , δεν φαίνεται το λινκ; Όταν έβαλες το recovery και άνοιξε το κινητό σε recovery mode έκανες format data; ” Αυτό το λινκ το είδα απλά είδα διαφορετικό όνομα που το έστειλε,δεν ήξερα ότι ήσουν ο ίδιος η αν ήταν άλλος.. συγνώμη.. Τώρα μισό λεπτό να σας πω τι έκανα γιατί μπορεί να έκανα κάτι λάθος. 1)Όταν πήρα το κινητό πέρασα κανονικά recovery mode με adb ton orange fox γιατί είχε ασυμβατότητα ο twrp. 2) μετά πέρασα την xtrv με miui 1…