Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 407.
-
Παράθεση από giannisgoku: “Παράθεση από cy67: “Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκεREDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile” Επειδή δε μπορώ να το κατεβασω από εκεί μπορείς να το ανεβασεις εδώ!” Ευχαρίστως αλλά πως το ανεβάζουμε εδώ;
-
Παράθεση από dimpet: “Παράθεση από cy67: “Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκε. REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile τον λες μόνο τον κερνελ πως γίνεται αυτο;” απο τον updater ή από recovery κάνεις flash μόνο το αρχείο που θα κατεβάσεις. Όπως κάνεις την rom. Το αρχείο κατεβαίνει ως update.zip και το κάνεις χωρίς να το πειράξεις. Εμένα και στην προηγούμενη και στην τελευταία r…
-
Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκε. REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile τον λες μόνο τον κερνελ πως γίνεται αυτο;
-
Κατά τη εγκατάσταση η διαδικασία σταματά εκει που εμφανίζεται το ΜΙ και το Android στο κάτω μέρος της οθόνης κολλάει και αναβοσβήνει η λέξη Android. Από εκεί δεν πάει πουθενά. Για τέτοιες περιπτώσεις να γίνεται πάντα backup πριν τη νέα εγκατάσταση.
-
Παράθεση από akis8607: “Παράθεση από cy67: “Νομίζω δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, εκτός πια κι αν είναι μπροστά μου και δεν τη βλέπω.” ρυθμισεις-διαχειριση σιμ-επιλεγεις την καρτα-προτιμωμενος τυπος δικτυου” Τώρα είδα το μήνυμα σου φίλε έχεις δίκιο
-
Αυτό είχα υπόψη μου φίλε. Στις τελευταίες ρομ 5.6.4 δεν υπάρχει η επιλογή αυτή. Τη σημερινή ρομ μην την περάσεις δε κάνει εκκίνηση,τουλάχιστο στο δικο μου και σε κάποιο άλλο φίλο.
-
Νομίζω δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, εκτός πια κι αν είναι μπροστά μου και δεν τη βλέπω.
-
Ευχαριστω πολύ, αλλά θυμάμαι παλιά υπήρχε η δυνατότητα να επιλέγει να συνδέεται μόνο με 2G ή μόνο με 3G κλπ. Μάλιστα υπήρχε και κουμπάκι που το έβαζα οθόνη και επέλεγα από εκει
-
Λέει ότι Χρησημοποιηθηκαν 156κ κινητής τηλεφωνίας. Εγώ έχω σύνδεση στο ιντερνέτ. Προφανώς πέρασα από κάποια καφετέρια με ελεύθερη WiFi. Αυτό είναι η μπορεί συμβαίνει κάτι άλλο; τη δυνατότητα να μην επιλέγει μόνο του 3G δεν τη βρίσκω. Υπάρχει;
-
Για να θεωρείται φυσιολογική η θερμοκρασία του Cpu πόσους βαθμούς πρέπει να είναι;
-
Για ενα περίεργο λόγο μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βλέπει τη σιμ. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά όμως.στη οθόνη βλέπω να εμφανίζεται το 3G, το οποιο ξέρω οτι μπορώ να δώσω εντολή να μην το χρησιμοποιεί αλλα δεν τη βρίσκω . Εχει αφαιρεθεί ή ειναι κάπου καταχωνιασμένη ;
-
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια , Τελικά αφού πέρασα τη xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13 στη SD κατάφερα να τη τρέξω με το twrp. Επανέφερα( τα είχα στο pc) ότι είχα από τα τοπικά αντίγραφα μετά με το twrp έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.6.4_moded. Πέρασα χειροκίνητα τα emails μου τώρα βλέπω τις επαφές διπλές. Σκέφτομαι να τις διαγράψω όλες και να τις κατεβάσω από το gmail που έχω συνδεδεμένο. Θα χάσω όμως τις ομάδες που από ότι βλέπω δεν ε…
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από cy67: “Προσπάθησα να κάνω restore ενα παλιό backup αλλα δεν το κάνει παρά το γεγονός Ότι λέει οτι έγινε με επιτυχία. Το πρόβλημα μου οτι δεν βλέπει το τηλέφωνο το PC για να κατεβασω και να περάσω τη παλιά ρομ. Μπορείς να με βοηθήσεις με το τροπο που θα δει ξανά το PC το τηλέφωνο.” Από ότι ξέρω έτσι δεν μπορεί να το διαβάσει το pc για να διαχειριστείς τους αποθηκευτικούς χώρους , φαντάζομαι έχεις micro sd πρέπει να την βγάλεις απο το κινητό να την συνδέσεις μ…
-
Προσπάθησα να κάνω restore ενα παλιό backup αλλα δεν το κάνει παρά το γεγονός Ότι λέει οτι έγινε με επιτυχία. Το πρόβλημα μου οτι δεν βλέπει το τηλέφωνο το PC για να κατεβασω και να περάσω τη παλιά ρομ. Μπορείς να με βοηθήσεις με το τροπο που θα δει ξανά το PC το τηλέφωνο.
-
Πήγα να βάλω τη kernel mod στο τηλ. μου και κατι θα εγινε λάθος. Κατα τη διαδικασία έμεινε στη οθόνη με το λευκό ΜΙ στο κέντρο και το android στο κάτω μέρος να αναβοσβήνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Πριν αυτή είχα τη προηγούμενη kernel mod και όλα ήταν καλά. Υπαρχει τρόπος να το επαναφέρουμε;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Η νέα GTV-5.6.11 ROM για τα Mi-3W & Mi-4 έχει διορθωθεί και μπορείτε να την κατεβάσετε.... ...versteckter Inhalt... Αργότερα θα σας δώσουμε μία δοκιμαστική ROM για Mi-Note PRO, για να δούμε εάν διορθώθηκε και εκεί το πρόβλημα με τις πρόσθετες ρυθμίσεις. Η νέα ROM για το Mi-Note Pro θα είναι επίσης με ενσωματωμένο το TWRP Recovery και από την επόμενη εβδομάδα θα λαμβάνει Updates με την χρήση της αναβάθμισης της MIUI. Οι υπόλοιπες ROM θα αρχίζουν σταδιακά να εμφ…
-
Φίλε είναι καλύτερο να κατέβει ολο το file. Νομίζω γίνεται ασφαλεστερη η αναβαθμιση. Δεν παιρνει πολλή ωρα να κατέβει.
-
Στα αντιγραφα και επαναφορα λέει οτι δεν υπάρχει επαρκες χωρος. Πως μπορω να ορισω εγω που αλλου θελω να πάει το αντιγραφο;
-
βγηκαν νέες ανανεωσεις και τοποθετουνται αλλου απο την πρωτη σελιδα η απλά αλλαξε ο τιτλος στο θέμα μέχρι να μπουν και οι αναβαθμίσεις ;
-
Και τα δύο, phone storage και εσωτερικός χώρος είναι στο τηλέφωνο. Ο λόγος που θέλω να κάνω μεταφορά στοιχείων απο το phone storage του τηλεφώνου στο εσωτερικό χώρο είναι γιατί θέλω μεγαλώσω τη χωρητικότητα του phone storage (από 329 μπ σε περίπου 440 μπ, ο εσωτερικός χώρος είναι κάπου 580μπ) έτσι που να μπορώ να κατεβάζω εκεί τις ανανεώσεις της παρασκευής. Αυτό γιατί μόνο από εκεί τρέχει τις ανανεώσεις. Στη SD δεν μπόρεσα να περάσω να περάσω εφαρμογές γιατί κάπου χάθηκα στη διαδικασία με το μοί…