Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 407.

• Wi-Fi Direct

cy67 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να στείλω στη LG και στο XBMC ANDROID ότι έχω στο τηλέφωνο, εσωτερική και εξωτερική κάρτα χρησιμοποιώντας το App AirWire. Φυσικά όλη η ουσία να μπορέσουμε να στείλουμε live streaming.

• Με τη μπαταρία δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές αλλά με τη μνήμη αν και ξεκινά με 61% σε ελάχιστα δευτερόλεπτα παίζει πάνω από 85%.

• Tη ΟΤΕ την πέρασα πριν λίγο και σε ένα πρώτο έλεγχο φαίνεται οκ. Έκανε αρκετή, πάνω από 40 λεπτά να κατέβει. Εξακολουθεί να βλέπει αλλά να μην στέλνει βίντεο στη LG SMART TV αλλά και να μη βλέπει καθόλου το Airplay στο XBMC ANDROID BOX. τον ήχο μου κάνει οταν ενώνεται ή οταν αφαιρείται απο θέση φόρτισης μπορούμε να τον αφαιρέσουμε ?

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

ευχαριστω φιλε, φωτογραφιες τις βλέπω κανονικα . Τα βιντεακια στη εξωτερική κάρτα του τηλεφώνου δεν μπορώ να τα βρω για να δω αν τα μεταφέρει στη τηλεόραση .

• Δηλαδή όσοι έχουμε red rice 1 να μην κανουμε αναβαθμισεις πια.?

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Δοκίμασα 5-6 προγράμματάκια αλλά.με κανένα δεν κατάφερα να περάσω όχι μόνο στη LG Smart tv αλλά ούτε και σε Xbmc Android βιτεακια που έβαλα στη εξωτερική κάρτα του τηλεφώνου.. Για μεταφορά βίντεο στη τηλεόραση το καλύτερο πρόγραμμα που συνάντησα είναι το Airplay Pro που έχω στο IPAD. Φυσικά για να περάσω live streaming πχ ποδόσφαιρο ούτε κατά διάνοια.

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Όχι δεν κάνει, μόνο λέει στη οθόνη ότι συνδέθηκε και στη κάρτα του WiFi Direct στα settings βλέπω στη λίστα των συνδεδεμένων το τηλέφωνο μου με ένδειξη συνδεδεμένο. Τώρα το ψάχνω και στη λίστα του player store αν υπάρχει κανένα προγράμματάκι που να κάνει δουλειά.

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Εγώ κατάφερα να συνδέσω το τηλέφωνο μου με την τηλεόραση με WiFi Direct αλλά μέχρι εκεί. Πώς φεύγω από τη κάρτα που ενεργοποιώ το WiFi Direct και το συνδέω με τη τηλεόραση για να πάω να βρω κάτι και να το στείλω στη οθόνη; Αντιλαμβάνομαι ότι η δυνατότητα σύνδεσης του τηλεφώνου με WiFi Direct τώρα οφείλεται στις αναβαθμίσεις που κάνουν τα παιδιά που ασχολούνται στο φόρουμ, τους οποίους συγχαίρω και ευχαριστώ ταυτόχρονα.

• Not Found Προσπαθώ να κατεβάσω τη ανανέωση στο ρύζι και λαμβάνω αυτό : The requested URL /downloads/roms/hongmi_1/xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.24.zip was not found on this server. Apache Server at ota.xiaomi-miui.gr Port 80

• Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από bandit650: “μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος. πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης. επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστειλε το μηνημα. ” Γι…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από cy67: “Πώς θα το κάνω κάνω αυτό φίλε?” COntacts/Settings/Organise contacts/Rebuild Index Data :wink:” Το έκανα και πράγματι διορθώθηκε. Θερμες ευχαριστίες αδελφέ

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από cy67: “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.10. και παρατηρώ ότι στις επαφές η αναζήτηση δεν βρίσκει τη επαφή που γράφω αν και στο κατάλογο υπάρχει!! Οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες.” Χρόνια Πολλά @cy67, κάνε rebuild το index και θα διορθωθεί πιστεύω..” Πώς θα το κάνω κάνω αυτό φίλε?

• ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.10. και παρατηρώ ότι στις επαφές η αναζήτηση δεν βρίσκει τη επαφή που γράφω αν και στο κατάλογο υπάρχει!! Οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες.

• πρόβλημα

Μήνυμα

Dropbox - Screenshot_2015-04-05-11-26-36.png ηθελα να πω 88-91% με την αναβάθμηση που εκανα τωρα πάει στο 66-71% και είναι οκ. Ευχαριστω και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

• πρόβλημα

Μήνυμα

Στη εσωτερική μνήμη ησπερα φίλοι, Τώρα τελευταία το τηλ μου είναι αργό και κολλάει. Παρατηρώ ότι η μνήμη είναι μόνιμα στο 88 με 91. Η δε πράσινη γραμουλα που τρέχει όταν πάω το σχετικό κουμπάκι πολλές φορές γίνεται κόκκινη. Στη εσωτερική μνήμη υπάρχουν 350mb ελεύθερα ενώ τα περισσότερα πράγματα τα έχω περάσει στη sd. Παρακαλώ τη βοήθεια σας Ευχαριστψ

• Να ρωτήσω γιατί εμείς με τα ρυζάκια είμαστε ακόμα στη 4.11.14;

• με το pc ή το laptop δεν έχω πρόβλημα αλλά όταν θέλω να να δημιουργήσω νέο θέμα με το ipad δεν εμφανίζεται του κουμπάκι με το Νέο θέμα.

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

cy67 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλή χρονιά με χαρά υγεία και εργασία για όλους

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Ας είναι και έτσι φίλε μου. Τώρα απομένει να ενσωματωθεί κάποιο καλό player έτσι που να μπορούμε να παρακολουθουμε κανένα αγώνα με live streaming και εμείς που δεν μπορούμε να έχουμε νοβα και ΟΤΕ TV. Καλό νέο έτος και χρόνια πολλά σε όλους

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Η επιλογή προβολή WI-FI που εμφανίζεται πια στα ασύρματα & δίκτυα μου επιτρέπει πλέον να βλέπω το ριζακι μου με miracast στη lg μου Φαντάζομαι πως αυτό γίνεται με τη εισαγωγή του τελευταίου προγράμματος αναβάθμισης για το ριζακι. ΚΑΛΌ ΝΈΟ ΈΤΟΣ