Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 163.
-
Παράθεση από lousou: “Τι σας έχω έτοιμο? ΟΕΟ?... Όποιος περάσει το νέο μου gadgetbridge και το νέο μου font file.. θα χει πλέον 18 ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς κενα.. Το mi fit θα συνεχίσει να δείχνει όλα τα ελληνικά σε Arial αλλά με κενά.. ” link?
-
@lousou σε ευχαριστώ πολύ για το GadgetBridge και τα Arial! Είμαι με την official Mi Fit 3.0.5 + Notify & Fitness for Mi Band 4.24.8 Τα notifications του Mi Band τα χειρίζομαι μέσω του Notify & Fitness for Mi Band. Έκανα install το GadgetBridge που έδωσες, pair με το mi band 2 και install το Mili_pro.ft Στη συνέχεια "Enable Display name" για εισερχόμενες κλήσεις κ Έχω όλα τα ελληνικά ονόματα με ελληνικούς (Αα) χαρακτήρες και το trancribe σε greeklish είναι πολύ καλό!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από loran: “Δοκίμασες να φλασαρεις gapps pico? Δοκιμασε να κάνεις backup και μετά gapps. Μόνο με WiFi στο βγάζει το πρόβλημα ή και με δεδομένα; Κάπου είδα πως ένας είχε κάνει εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής Google Play Services και δούλεψε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Τα gaps pico δεν βοήθησαν, το έχω δοκιμάσει και με WiFi και με data. Την εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής Google Play Services επίσης την έχω κάνει πολλές φορές αλλά τζήφος. @8@nos Μπορώ και κατ…
-
Ομόιος με τον @mrzoid και εγώ. Με το temp acount κατεβάζω χωρίς πρόβλημα. Μόλις βάζω το κανονικό acc έχω και πάλι error 492. Btw σε άλλες συσκευές το acc κατεβάζει κανονικά =============== Ιουλ 26th 2017, 1:36pm =============== σκαλίζοντας το play store βλέπω πως με αφήνει να κατεβάσω νέες εφαρμογές/παιχνίδια αλλά για τα υπάρχοντα της βιβλιοθήκης μου τρώω άκυρο!!!!
-
Καλησπέρα σε όλους, Από εχθές το Ηelium αρνείται να προχωρήσει σε update ή εγκατάσταση εφαρμογής από το play store με Κωδικό σφάλματος: 492 Μέχρι στιγμής έχω ακολουθήσει me τη σειρά: - Restart - Clear Google Play and Google Play Services data and cache and then restart - Remove Google Account, restart και μετά το step 2, restart και re add Google Account - Πέρασμα της τελευταίας arώma με τα σχετικά wipes. So far no luck. crying.png crying.png crying.png crying.png Any ideas?
-
-
Fm radio σε συσκευές xiaomi
ioann1s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Από τα παλιότερα το Redmi Note 2 , και από τα νεώτερα το Mi Max Pro , δεν χρειάζονται ακουστικά . ” το Mi Max Pro έχω και δεν το είχα δοκιμάσει καν! thanks!
-
Fm radio σε συσκευές xiaomi
Μήνυμαλίγο άσχετο, το Redmi Note 2 παίζει fm radio χωρίς ακουστικά...
-
Αγορά Συσκευής
Μήνυμακαι εμένα με full tracking ήρθαν τα δέματα