Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
ακομα και ετσι καταφερα να υποβαθμισω σε 5.9.18 αλλα εχω ενα θεμα με την σιμ...αν πληκτρολογησω τον αριθμο μπορω να παρω τηλεφωνο...αν παρω απο της επαφες μου βγαζει δεν υπαρχει σιμ η σφαλμα σιμ παροτι εμφανιζει τον παροχο στη γραμμη καταστασης..... ???????????????????
-
η φραση γκριζαρει ολοκληρη αλλα δεν ξεκλειδωνει παιδια μενει γκριζαρισμενη χωρισ να κανει κατι αλλο μεχρι να σβησει η οθονη και να την ενεργοποιησω με το power button, και ξανα παλι η ιδια διαδικασια και παλι τα ιδια...αναγκαζομαι να βγαζω την μπαταρια..\το εχω κανει τοσες φορες δεν ξερω τι φταιει....εκανα wipe cache και dalvik και εβγαλα την μπαταρια και εβγαλε μια ασπρη μπαρα απο κατω ... για να δουμε τι θα γινει
-
παιδια η recovery που εχει η ελληνικη ρομ και που εχω και εγω, κολλαει η μου φαινεται?κανω reboot system κ μετα κολλαει στο swipe right to unlock οταν σβηνει η οθονη και μετα πατησω για να την ανοιξω με το power button
-
ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις κ μπραβο σας για την δουλεια που κανετε!!
-
πω πω ποσα εχουμε να μαθουμε ακομαααα!!!!!παιδια ευχαριστω, και κατι ακομα...ποτε μετονομαζουμε το αρχειο σε update.zip και ποτε το αφηνουμε οπως ειναι? επισης για bug που μπορω να γραψω?
-
αν κανουμε factory reset δεν θα χαθει το αρχειο ζιπ της ρομ που θελουμε να περασουμε?
-
σας ευχαριστω ολους παιδια για της απαντησεις σας τωρα ξεκαθαρισε το θεμα...και κατι ακομα οταν μου ερθει αναβαθμιση με το καλο την αλλη εβδομαδα την κανω μεσω updater ota η μεσω recovery? και γενικα τις αναβαθμισεις... εχω την ελληνικη ρομ
-
γεια σας παιδια και απο μενα εχω καποιες αποριες που θελω να ρωτησω σχετικα με την recovery...εχω περασει την 5.9.27 και η recovery εχει αλαξει...στα wipes μου βγαζει πολυ περισσοτερες επιλογες αποτην απλη mi recovery που φορουσε.....ας πουμε θελω να φλασαρω την 5.9.18. η να ξαναπερασω την stable...τι wipes κανω? κανω format data η advanced wipe και ποια απο αυτα κανω, η απλα κανω swipe to factory reset?? ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση
-
θεματα
spiross4 - - V6/7 Themes
Μήνυμαευχαριστω για την απαντηση!
-
θεματα
spiross4 - - V6/7 Themes
Μήνυμαγεια σας παιδια ..ειμαι καινουριο μελος κ εχω το redmi note 2..ειμαι κ αρκετα ασχετος με το αντικειμενο, αλλα θα ηθελα να ρωτησω το κινιτο μου ειχε ερθει με την μαμα stable εκδοση και ειχε κατι φοβερα κινεζικα θεματα, ενω ειχε και θεματα προς αγορα.... με το που περασα την ελληνικη ρομ μου βγαζει κατι αλλα θεματα , πωσ μπορω να βρω τα θεματα που μ εβγαζε πρωτα? ειναι θεμα ρομ? μια απαντηση παρακαλω, οπως επισης πως μπορω να βαλω θεματα απο τριτες πηγες γιατι δεν γινετε ..ευχαριστω!