Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• RE:

xarin - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Τσέκαρε πάλι bootloader.” Τσεκαρα. Δεν αλλαξε κατι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η ενημερωση εγινε αυτοματα. Δεν προλαβα να πατησω εγω για να ψαξει για ενημερωση. Δυστυχως δε θυμαμαι ποιο twrp ειχα. Τωρα, μπορω να εγκαταστησω παλι το twrp? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ειχα. Το εβαλα μετα την πρωτη ενημερωση που εκανε αυτοματα οταν το πρωτοανοιξα. Μαλιστα, μεσω twrp εβαλα και το dolby atmos το οποιο μολις ειδα οτι απεγκατασταθηκε! Εκανε 2 ενημερωσεις συνολικα. Στην χθεσινη ειχα οπως πρωτοανεφερα twrp αλλα τωρα παει...

• Μολις παρατηρησα οτι δε μπαινει πλεον στο twrp. Πατωντας το κουμπι ενεργοποιησης και αυτο της αυξησης της εντασης μπαινει στο pc_suite και οχι στο twrp! Πως εγινε παλι αυτο? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενημέρωση συστήματος...

xarin - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Εδω η φωτο. 5c30b02f4fa99e27f8e3081cb2f2e695.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα σε ολους. Χθες το απογευμα ελαβα την τελευταια ενημερωση μεσω ΟΤΑ. Αφου ελαβε ρα απαραιτητα αρχεια, το κιν. εκανε reboot στο custom recovery twrp και προφανως προσπαθησε να εγκαταστησει την ενημερωση. Οταν αυτη τελειωσε, μπηκε ξανα μονο του στο συστημα αλλα στην ενημερωση λογισμικου εγραφε"απετυχε". Παρολα αυτα φαινεται να εχει παρει την τελευταια ενημερωση. Γνωριζετε μηπως γιατι εγραφε οτι απετυχε μετα το reboot? Δεν ειναι περιεργο?

• Εντάξει. Επιβεβαιώνω οτι το κινητο άνοιξε. Απλως θελει ολες τις ρυθμισεις ξανα. Σας ευχαριστώ όλους!

• Αδυνατον. Μου βγάζει αυτο οταν παω να φλασαρω το lazy :forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37349/

• Ααααα μαλιστα... Ωραια και εχω 2 τελευταιες ερωτησεις. 1. Που θα βρω το lazy flasher και 2. Ποια ακριβως εκδοση note εχω για να μη βαλω λαθος rom. Την 4 ή την 4χ? Εχω μπερδευτει...

• Τι ακριβως κανει το lazy flasher; Που θα μου χρειαστει?

• βασικα ηθελα να μεινω με την official προς το παρον αλλα να εχει το twrp εγκατεστημενο για μελοντικη χρηση. Μαλλον το twrp και η official δε δουλευουν παρεα ε;

• ΠΑιδια βοήθεια. Μάλλον την εκανα την χαζομαρα. Εγκατέστησα το twrp κανονικα (χωρις να βαλω αλλη rom) και τωρα κολλαει στο σημα mi και δεν κανει τιποτα. Εχω την global rom. Απο τον πανικο μου εκανα και wipe data, cashe kai Dalvik. Τωρα τι κανουμε?

• Χαχα, thanks. Ασχετηλα λέμε! Μάλλον για Global Stable με βλέπω. Δεν εχω χρονο γενικά για...πειραγμα!

• Αν τελικα θελησω να περάσω άλλη απο εδώ, κοιτάω για global ή developer? Sorry αλλα ειμαι ολιγον ασχετος!

• Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Γιώργο. Ετσι λέω και γω. Να μεινω λιγο με αυτην αν και εχω κανει ηδη αιτηση για ξεκλειδωμα

• Βεβαίως. Ορίστε :

• Καλησπέρα σε όλους. Μόλις σήμερα παρέλαβα από vickmall το νέο μου smartphone xiaomi redmi note 4 global Version με την band 800. θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες εδώ, αν αξίζει ο κόπος να αλλάξω την υπάρχουσα ROM (8.2.7.0) που μου φαίνεται αρκετά καλή και να βάλω ROM από εδώ από το forum. Θα έχει διαφορά σε κάτι?