Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 382.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΝα το ξαναδούμε @billfot να βάλουμε καμιά ... καινούρια xtrv!!! Γι' αυτό τα έχουμε άλλωστε για να τα πειράζουμε!!!
-
Εγώ έχω σταθεί πολύ τυχερός σε δύο αγορές τηλεφώνων η μία από το banggood 111€ είχε κολλήσει αρκετά στην Ολλανδία ζήτησα refund μου τα επέστρεψαν και μετά από μια εβδομάδα ξεκόλλησε και ήρθε κανονικά. Το πιο πρόσφατο από Ali 155€ αυτό έφτασε στα μέσα Ιουνίου στην Ελλάδα και κόλλησε ζήτησα refund εγκρίθηκε και περιμένω το refund γιατί... το κινητό ηρθε!!!!
-
Είναι πολύ χρήσιμο γιατί σου εμφανίζει τον αριθμό της κάρτας sim που θα βάλει αυτός που το βρήκε- έκλεψε οπότε τον έχεις ...δέσει. Ο αριθμός είναι που σε ενδιαφέρει για να τον ταυτοποιήσεις και αν δεν σου το παραδώσει κάνεις τις ενέργειες που αναφέρονται στην αρχή του νήματος και μετά δεν έχει επιστροφή πάει αυτεπάγγελτα!
-
Σήμερα πήγα να παραλάβω από ελτα ένα redmi note 4 που είχε περάσει τελωνείο. 143 $ το είχα αγόρασει 168 € έβαλε αξία ο τελωνης + ΦΠΑ +εκτελωνισμός 60 € καπέλο. Ήθελα να ξέρω πως υπολόγισε το 168 αφού δεν το άνοιξε και στη συσκευασία έγραφε την πραγματική 143 $? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δημήτρη καλημέρα, το fingerprint μπορεί να μπεί στην νέα οθόνη αλλά η τιμή της είναι φθηνότερη επειδή είναι με OEM digitizer. Να σου πω την αλήθεια εγώ προτιμώ τις 100% original μαζί το πλαίσιο Original Complete screen with front housing for xiaomi 5s Mi 5s - White αλλά ξεφεύγει η τιμή της. Δεν είχα δει πόσο κάνει η οθόνη για το Mi5s αν και το κοιτάω κάθε μέρα για να το παραγγείλω.... πολύ μου αρέσει! αλλά η τιμή της οθόνης δεν... μου άρεσε!
-
Πρόβλημα μικροφώνου
ΜήνυμαΌσο την έχω αγοράσει από dragon tt 15$ (9+6μεταφορικά). Για το πέρασμα αν σου πουν πάνω από 10€ στείλτο μου να σου το περάσω εγώ χωρίς κόστος παρά μόνο τα μεταφορικά.
-
Πρόβλημα μικροφώνου
ΜήνυμαΈχω την πλακέτα με το μικρόφωνο αν θες να σου τη στείλω