Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 553.
-
Παράθεση από NasDriver: “Κάνε αναζήτηση στο google και κατέβασε μία πιο παλιά έκδοση του viber ” Φιλε μου αυτο ακριβως εχω κανει και του εχω κοψει τις αναβαθμισεις,αλλα οσο να'ναι σε ενα τηλ.καινουργιο με nougat android και snapdragon 835 θελεις να δουλευουν ολα τελεια και να υπαρχει σε ολα η τελευταια εκδοση κ.τ.λ γι αυτο ειπα μηπως ξερει κανεις τον ακριβη λογο που μου το κανει αυτο.(Νομιζω βεβαια ειναι θεμα Ρομ και θα λυθει σε επομενη αναβαθμιση).
-
Καλησπερα.Εχω το εργαλειο περιπου 15 ημερες με επισημη Global Rom που χθες εκανε αναβαθμιση σε 8.2.2.0..Πολυ ομορφο-ταχυτατο-λεπτοτατο-κοσμημα.Λιγο δυσαρεστημενος απο την μπαταρια μιας και ειχα συνηθησει απο Note 4.Εχω ομως προβλημα με το viber.Η εκδοση που κατεβαζω απο το play store (τελευταια)μολις παω να την ανοιξω με πεταει εξω.Εχω κατεβασει και εγκαταστησει μια παλαιοτερη εκδοση απο το chrome κατευθειαν και κανω την δουλεια μου,αλλα τρελλαινομαι.............για πιον λογω γινεται αυτο και θε…
-
Εχω μαθει απο φιλους που εχουν την Global συσκευη με την Global 8.2.9.0 οτι το τηλεφωνο μερικες φορες κανει κατι κατι κολληματα καιμερικες φορες πατωντας καποιο γραμμα ή αριθμο,μενει κολλημενο το το touch και το παταει συνεχεια με μονο τροπο σταματηματος ή ξεκολληματος το κλειδω-ξεκλειδωμα της συσκευης.Εχει συμβει και σε αλλος παιδια;Θα λυθει με πιθανη αναβαθμιση ή ειναι κατι πιο σοβαρο;
-
Γνωριζουμε αν η Global Rom για Redmi 4 2g-16g (india version)αν εχει Ελληνικα και αυτοματες αναβαθμισεις για να την περασω σε ενα φιλαρακι;
-
Xiaomi Mi6 προβλημα με Viber
johnjor - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όταν άνοιξες την συσκευή, έκανες αρχικές ρυθμίσεις ή άνοιξε απευθείας στα μενού ? ” Κανονικα ρυθμισεις απο την αρχη.Χθες εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα παλι τιποτα............
-
ΜήνυμαΠροσφατα αγορασα ενα Mi6 και μου ηρθε με official Global stable rom 8.2.0.2.Ολα λειτουργουν αψογα εκτος απο το viber που δεν μπορω να το εγκαταστησω.Μολις μου ζητα τον αριθμο μου για να μου στειλει το μηνυμα ενεργοποιησης με πεταει εξω απο την εφαρμογη.Την εχω κανει απεγκατασταση και κατεβασμα παλι απο την αρχη αλλα χωρις επιτυχια.εκανα και εκαθαριση δεδομενων εφαρμογης μηπως και.......αλλα παλι τιποτα.Γνωριζει κανεις τιποτα;Την βοηθεια σας παιδια.
-
johnjor - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠροσφατα πηρα ενα Μι6 και ενω ολα δουλευουν τελεια δεν μπορω να κανω εγκατασταση το viber.Το κατεβασα και προσπαθησα πολες φορες αλλα τιποτα.Μολις γραφω τον αριθμο μου για να μου ερθει το μηνυμα ενεργοποιησης με πετα εξω απο την εφαρμογη.Το τηλ.μου εχει ερθει με την official stablr Global rom 8.2.0.2.Γνωριζεται κατι φιλοι μου;Την βοηθεια σας παρακαλω
-
Ωραιο δωρακι,Καλη Επιτυχια
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos Arazos: “Φαίνεται ότι η huami προσπαθεί πολύ με τα update της και εγώ δει να απαντάνε και σε κριτικές.. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το support.. ” Οσο δεν μπορει να φτιαχτει το θεμα με την εμφανιση του ονοματος επαφης που καλει................(μπορει οχι σε ολους) καλες κουβεντες δεν προκειται να πολυακουσει......................Ας κοιταξει να το φτιαξει ΕΛΕΟΣ
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από maik6600: “Επειδή ενδιαφέρει και εμένα αυτό και ψάχνομαι βρήκα δύο οδηγούς για αλλαγή γλώσσας. Στον ένα αλλάζεις την ρύθμιση σε αγγλικά και στον άλλον αλλάζεις ΟΛΟ το firmware. Ποιός τρόπος είναι ποιό σωστός? Επίσης είδα στο XDA ότι έχουν βγεί ρομ και με άλλες γλώσσες. Υπάρχει περίπτωση να βγάλει και η κοινότητα μας? ” Να αλλαξεις κατ'ευθειαν ολο το firmware για να λειτουργει σωστα με τις ειδοποιησεις και τις μετρησεις στα αθληματα.Εγω που ειχα γυρισει στην αρχη μονο την γλωσσα ειχα…
-
Καλησπερα.Περασα την καινουργια σε Mi5s και το τηλ.δεν συνδεεται με δεδομενα καθολου.Ουτε 3g-4g τιποτα.Υπαρχει κανενα θεμα;Γνωριζουμε τιποτα τι κανω;Για να γυρισω στην προηγουμενη κανω wipe dalnik cache -cache;
-
Καλη μας επιτυχια
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “Παράθεση από antouaa: “Ιδού και η δική μου ιστορία! Πήρα από Αλί (Xiaomi dreami strore) Το Mi5 64gb μου ήρθε μετά από ένα μήνα φυσικά με τελωνείο. Τιμή που το πήρα 226€, το δέμα επάνω έγραφε δώρο κινητό αξίας 60€, μου το χρέωσαν στο τελωνείο με τιμή από minideal (ευτυχώς για καλή μου τύχη το είχε περίπου στά ίδια λεφτά, φαινότανε στην απόδειξη τελωνείου που ήταν με printscreen). Οπότε μου βγήκε κουστούμι τελωνείο με ταχυδρομείο 55€+15€=70€... Σύνολο 300€! Μου αρέσει που π…