Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 553.

• Παράθεση από sidnick10: “Global stable με ελληνικά;;;; Καλο ακούγεται!!! Αυτο σημαίνει και updates και ολα κανονικά και εύκολα αφού το κινητο δεν το εχω για μένα!! Η διαδικασία εύκολη; αν μπορεις @johnjor στειλε μου τον οδηγό που ακολουθείς!! Εγω ειμαι ξεκλείδωτος με ελληνική dev ” Φιλε μου βαλε το κινητο σε fastboot και μετα περασε με το miflash του οδηγου την V8 1.2 .0 fastboot Global stable Rom που εχεις κατεβασει.(Προσεχε το κινητο να το βλεπει στην διαχειριση συσκευων σαν Marshal).Ετσι απλα…

• Παράθεση από NasDriver: “@johnjor , σωστά δείχνουν όλα Απενεργοποίηση ψηφιακών υπογραφών κτλ έχεις κάνει, σωστά ? Το έχεις συνδέσει σε usb 2 ? ” Ναι εννοειται..εχω κανει αρκετες φορες την διαδικασια................... =============== Ιαν 11th 2017, 9:21pm =============== Τελικα ..............απο fastboot mode και οχι απο Edl mode καταφερα και flashαρα την V8 8.1.2 Global stable που εχει και Ελληνικα.................

• RE:

johnjor - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από NasDriver: “ποιο miflash χρησιμοποιείς ? Μία φώτο από το miflash με το μήνυμα λάθος μπορείς να βάλεις ? ” Το τελευταιο που λεει ο οδηγος.Και το Miflash exe το κιτρινο αλλα τιποτα.......” 3b0692de44d85f3e487367b5a4427bb2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “ποιο miflash χρησιμοποιείς ? Μία φώτο από το miflash με το μήνυμα λάθος μπορείς να βάλεις ? ” Το τελευταιο που λεει ο οδηγος.Και το Miflash exe το κιτρινο αλλα τιποτα.......

• @NasDriver Σε Redmi 4 pro και ενω ειμαι σε edl mode και το βλεπει στην διαχειρηση κανονικα HS-USB 9008(com10) μολις παω να φλασαρω με το miflash global stable rom μου βγαζει ox8000fff receiving hello packet Τι κανω;Προσπαθησα και την 6.12.29 παλι τιποτα.

• Σε Redmi 4 pro απο ελληνικη developer πως παμε σε global stable ?Εργοσασιακες ρυθμισεις και περασμα απο Miflash?

• Παράθεση από Giannis Christian: “Καλημέρα σε όλους. Βγήκε η official global rom για το redmi 4 prime από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum Έχω την official αγγλοκινέζικη. Μπορώ να περάσω την global με κλειδωμένο bootloader? Και αν ναι, ο οδηγός είναι αυτός?: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” Απο επισημη Ρομ σε επισημη νομιζω οτι πηγαινουμε μεσα απο την αναβαθμιση του τηλεφωνου,αφου περασεις την Ρομ χυμα μεσα στο τηλεφωνο …

• Ολεεεεε το αξιζαμε πιστεύω....... Ιδίως φέτος.Μπραβο σε όλους μας...

• Παράθεση από brougos: “Καποιος κατοχος Redmi Pro που πηγε απο 8.0.6 σε 8.1.2? Ολα καλα?Υπαρχει καποιο προβλημα?μπαταρια? ” Σε 3 συσκευες που το εχω κανει(1 δικια μου και 2 φιλων)κανενα προβλημα.Ολα καλα.

• Παράθεση από johnjor: “@maddoctor μπορεις να με βοηθησεις γιατι δεν μου βγαζει το ρολοϊ στις κλησεις το ονομα της επαφης παρα μονο τον αριθμο; Εχω ολα τα δικαιωματα της εφαρμογης ανοιχτα και σε ολους τους αριθμους το +30 μπροστα. ” Επανερχομαι παιδια μηπως και γνωριζει κανεις............................

• Παράθεση από KillGamerGr: “Καλησπέρα σε όλους ... Χθές ελαβα το xiaomi redmi pro με 32 gb και xelio x20 και ειναι η πρώτη μου επαφη με xiaomi.Το κινητο ηρθε με miui 8.0.1.0.0 global stable ... ΄Εχω κάποιες απόριες και δυσταζω στο να πέρασω την ελληνική rom. 1) Χρείαζεται να απενργοποιήσω την ψηφιακή υποφραφη των Windows ( εχω windows 10 64bit ) στον οδήγο δεν το αναφερει αλλα στον οδηγό του redmi 3s το λέει 2) Αν ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος χρειάζεται να τον κλείσω πριν περασω την developer c…

• Παιδια λυθηκε το προβλημα της Ρομ για το Note 4 που δεν εβλεπε τις Σιμ;Και επισης η νεα Global stable v8.1.0.2 ξερουμε αν εχει Ελληνικα;Πως θα μαθαινουμε πια global stable που βγαινει θα εχει Ελληνικα;

• RE:

johnjor - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mathew bellamy: “Δουλεύει το led για το Facebook Messenger;” Αν το ενεργοποιήσεις απο την γραμμή κατάστασης ενεργοποίηση ειδοποιήσεων για την εφαρμογή.....Τέρμα κάτω......led Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dimitris kritikos: “Εκανα ολες τις οδηγιες ακριβως. Με το που τελειωνει η εγκατασταση βγαζει σφαλμα: updater process ended with error 7. Οποιος μπωρει ας με βοηθησει παρακαλω. ” Format data εκανες;

• @maddoctor μπορεις να με βοηθησεις γιατι δεν μου βγαζει το ρολοϊ στις κλησεις το ονομα της επαφης παρα μονο τον αριθμο; Εχω ολα τα δικαιωματα της εφαρμογης ανοιχτα και σε ολους τους αριθμους το +30 μπροστα.

• Παράθεση από shinig: “Θα προσπαθήσω να ξανα στειλω αίτημα για ξεκλείδωμα και αύριο..τι κόλλημα έχουν φάει εκει στην xiaomi δεν μπορώ να καταλάβω.. ” Με τον τροπο που σου ειπα παντως....δεν θελει ξεκλειδωμα

• Παράθεση από shinig: “Οχι ειναι κλειδωμενος δυστυχως!!Και εκανα αιτηση αλλα ουτε sms ηρθε ουτε τιποτα...αν λεω αν μπω σε edl mode περασω china den και μετα μεσω miflash και το κινητο σε fastboot mode περασω global dev? ” Φιλε μου εγω σε ενα τετοιο εχω βαλει το κινητο σε edl mode,περασα την stable global 7.5.2 νομιζω που δεινει σαν δευτερη επιλογη στον οδηγο unbrick Redmi note 3 pro και μετα μου εβγαλε μονο του μια αναβαθμιση για την 8.0.6.0 και μετα καπακι αλλη μια για την 8.1.1.0 που εχει και Ε…

• Παράθεση από demakhs: “μου θυμίζει ακριβώς αυτό που αντιμετωπίσαμε εδώ: Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader ” Θα το θυμωμαστε ολοι για πολυ καιρο αυτο........................@demakhs

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

johnjor - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν έμπενε σε twrp μέσω cmd από adb, με βοήθησε να το βάλω σε twrp μέσο shift και δεξί κλίκ εκτέλεση γραμμής εντολών εδώ ο @Thracia που το είχε αρπάξει από τον @geoanto555 . Στην συνέχεια παρόλο που έγιναν τα απαραίτητα wipes fr και τα λοιπά στραβόκατσε η ρομ, με τα unfortunately Google play Store services και τις αναφορές, δεν έμπαινε σε mtp και η αγωνία μου να κορυφώνεται σε επόμενο fr για να περαστεί μια προηγούμενη ρομ δεν μπήκε σε recovery mode λόγω bug στο reboot t…

• Παράθεση από tsprodromos: “καλημσπερα παιδια...μπαινω στο recovery και δεν διαβαζει τη rom...ξερει κανεις τι παιζει?? ” format data-back-back-reboot to recovery εκανες;