Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 553.
-
Παράθεση από johnjor: “Παιδια εχω το εξης προβλημα.το Redmi pro μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα can't get valid device id Τι ειναι αυτο; τι κανω; =============== Δεκ 19th 2016, 8:09pm =============== @Bodai βοηθεια....ο φιλος μου @lallasgr μου ειπε πως εσυ εισαι ειδικος σε Mtk.Παιδια εχω μεινει χωρις συσκευη ” Ρε παιδια καμια βοηθεια........
-
Παιδια εχω το εξης προβλημα.το Redmi pro μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα can't get valid device id Τι ειναι αυτο; τι κανω; =============== Δεκ 19th 2016, 8:09pm =============== Παράθεση από johnjor: “Παιδια εχω το εξης προβλημα.το Redmi pro μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα can;t get valid device id Τι ειναι αυτο; τι κανω; ” @Bodai βοηθεια....ο φιλος μου @lallasgr μου ειπε πως εσυ εισαι ειδικος σε Mtk.Παιδια εχω μεινει χωρις συσκευη
-
Τι ειναι αυτο που μου εβγαλε το Κινεζικο Recovery;Τι κανω;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25998/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25998/
-
Παράθεση από johnjor: “Καλησπερα.Προσπαθω να περασω fastboot Rom me sp flashtool και μου βγαινει το μηνυμα PMT change for rom .Δοκιμασα να κανω φορματ το spflashtool οπως ειδα καπου αλλα δεν ολοκληρωνεται ποτε.Τι κανουμε παιδια γνωριζει κανεις; ” Το εκανα format και τωρα μου βγαζει Error status sec image too large.Βοηθεια κανεις;
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά έχω πρόβλημα με την Stable XTRV-V8.1... Σε RM note 3 pro Μου το έκανε 4 φορές μέχρι τώρα, σαν μιλώ στο τηλέφωνο, κανει ρεσταρτ το κινητό από μόνο του.. Τι να κάνω? ” Εγω που θελω στο Kenzo του ανηψιου που φοραει την προηγουμενη 8,0 stable Ελληνικη να περασω την τελευταια Global stable τι κανω;Μεσω Miflash;
-
Παιδια ερωτηση.Για να παμε απο την δικη μας τελευταια stable σε global stable?Εργοστασιακες ρυθμισεις και εγκατασταση απο το τις τελιτσες του τηλεφωνου στην αναβαθμιση;
-
Παράθεση από lallasgr: “Εννοείται πως έχει βγει!! Δες το παρακάτω λινκ! en.miui.com/download-301.html#449 <-Kate en.miui.com/download-301.html#438 <- ke ” @lallasgrΕννοω και με Ελληνικη γλωσσα...................
-
Παράθεση από johnjor: “Καλησπερα στην ομάδα.Ημουν μόλις τώρα στον Κωτσόβολο και καμάρωνα τα Xiaomi.Ε χουν μέσα Ρομ 8.1.1 stable μέ πλήρως Ελληνικό μενού.Ο διαφημιστής-πωλητης εκεί δε μου είπε με σιγουριά ότι υποστηρίζει αυτόματες αναβαθμίσεις.Τι γνωρίζεται; ” @lallasgr kai @demakhs τι λετε;Εχει βγει τετοια stable και με OTA αναβαθμισεις;Τωρα που εισαγωνται επισημα θα γινουν ετσι;
-
Τελικά έχει μία 8.1.1.0 stable ,με android6.0.1.Α λλα ή ίδια γεύση....... Ήθελα να ήξερα τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις.....
-
Καλησπερα στην ομάδα.Ημουν μόλις τώρα στον Κωτσόβολο και καμάρωνα τα Xiaomi.Ε χουν μέσα Ρομ 8.1.1 stable μέ πλήρως Ελληνικό μενού.Ο διαφημιστής-πωλητης εκεί δε μου είπε με σιγουριά ότι υποστηρίζει αυτόματες αναβαθμίσεις.Τι γνωρίζεται;
-
Παράθεση από verfot33: “φιλε johnjor ευχαριστω για την βοηθεια σου αυτο που μου γραφεις το εχω κανει πολλες φορες για πολλοστη φορα ΔΕΝ βλεπει sd -εξωτερικη- φοβαμαι πως σας εχω κουρασει και νοιωθω μια ελαφρα επιθετικοτητα ευχαριστω ειλικρινα λοιπον και σταματω την ενοχληση και παλι ευχαριστω πολυ ” Καμια ενοχληση..............Να ενοχλεις συνεχεια μεχρι να λειτουργησει σωστα η συσκευη σου........Ετσι εκανα και εγω,αλλα και αρκετοι ακομη εδω μεσα οταν αντιμετωπισαμε προβληματα.Εδω αλλωστε ειμαστε…
-
Παράθεση από verfot33: “ok εχεις δικιο πιστευω εφοσον φτανω στοTWRP μεχρι εδω παω καλα μαλλον δεν κανω λαθος Κανω τον καθαρισμο μετα και ολες σχεδον οι γραμμες ειναι κοκκινες--ρομ δεν υπαρχει- Δεν καθαριζω παλι ρομ δεν υπαρχει ” Το ειπανε ολοι χιλιες φορες.....format data->yes->back->back->wipes->install rom.Αν δεν σου την βλεπει στο τηλ.να την βαλεις σε καρτα sd.
-
Παράθεση από vaxri: “Το link στο "μυστικό όπλο" δεν δουλεύει..... δες το λίγο!!! Νομίζω ότι κατάλαβα.... Κάτι αντίστοιχο με ότι κάναμε στο ΜΙ4 πού επίσης ερχόταν με μιά μυστήρια κινεζοrom από το ίδιο κινεζομάγαζο... Η συνέχεια αυρίο όμως, γιατί ήδη το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι ... Ευχαριστώ για την βοήθεια.... ” Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
-
Παράθεση από vaxri: “γεια χαρά! Μόλις παρέλαβα, "FAST AS A SHARK" όπως θα έλεγε το Udo, έχει πάνω την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.10.0.0 Είναι η official version.. ελπίζω να μην είναι καμία κινεζοrom... Μένουμε στην Stable ή βάζουμε την "δική μας"??? Χρησιμοποιώ το κινητό στα αγγλικά έτσι και αλλιώς... ” Αυτη η Ρομ φιλε μου ΔΕΝ ειναι official.Με αυτην ταλαιπωρηθηκαμε 3 ημερες για να το ξεκλειδωσουμε.Ευτυχως ομως τωρα για εσενα υπαρχει ο καταλληλος οδηγος,οποτε ακολουθησε τον.https://xiaomi-miui.g…