Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.

• Σε μένα πάντως όταν κλείνω το Wi-Fi δεν ξανά ανοίγει. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MeddlingMageGR - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Τελικά κατάφερα να ανοίξω το πίσω καπάκι! ΑΛΛΑ... έχει ταινία που λογικά δείχνει ότι έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο! Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δε μου λες, το έσπασες το λευκό καπάκι? Γιατί ψάχνεις ανταλλακτικό? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Παιδιά σοβαρευτείτε... Πηγαίνετε : Πρόσθετες ρυθμίσεις > πλήκτρα > πίσω, και επιλέξτε "κλείσιμο τρέχουσας εφαρμογής". Και από κάτω που λέει "ορισμός χρόνου πατήματος" επιλέξτε 0.5 sec. Κάθε φορά που θα θέλετε να βγείτε από την εφαρμογή του facebook, θα πατάτε λίγο παραπάνω το back και θα κλείνει εντελώς. Ούτε μνήμη καταναλώνει έτσι ούτε μπαταρία. Γιατί δε μένει τίποτα στο παρασκήνιο. Αλίμονο αν έχουμε φτάσει ναέχουμε 4GB RAM και να φοβόμαστε μια εφαρμογή, ενώ από πίσω τρέχουν άλλες 20 .... Στάλθ…

• RE:

MeddlingMageGR - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Mitsos: “Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ...” Σε μένα διορθώθηκε στην 7.1.5. Η προηγούμενη, 7.1.4 το είχε το πρόβλημα με το YouTube. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MeddlingMageGR - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Ααααα ευκολακι! Stable ή την άλλη? (την 1η φορά έβαλα την Stable) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ο,τι έβαλες την πρώτη φορά. Stable. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Εμένα μετά από λίγο facebook μέχρι 35 βαθμούς πήγε Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Ωπ !!! Ωραίο πρόγραμμα αυτό. Ποιο είναι να το κατεβάσω? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Πως γίνεται εμένα με λίγο Facebook να ζεματαει? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα με τίποτα δε ζεματάει. Σίγουρα δεν είναι η ιδέα σου? Το έχεις δώσει σε κάποιον φίλο σου που ξέρει από smartphone να σου πει εντυπώσεις? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Εμένα πάλι δε ζεσταίνετε καθόλου. Ένα πρόβλημα έχω μόνο, ορισμένες φορές όταν πατάω το κουμπί του Power για να ανοίξει η οθόνη, δεν ανοίγει... Ενεργοποιούνται όμως τα capacity και γίνονται λευκά, και πατώντας αυτά μετά από 1 με 2 δευτερόλεπτα ανοίγει η οθόνη. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ τα κράτησα τα τραγούδια και τα ακούω. Πλάκα έχουν, ωραία είναι. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Πατήσες ανανέωση? Από τις 3 τέλειες πάνω δεξιά. Επίσης στη μουσική βλέπω 1835 αρχεία. Για δες εκεί. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Πάντως, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, το καπάκι αυτό είναι όμορφο, ταιριάζει με το χρυσό μέταλλο, αλλά εγώ μετά από λίγες μέρες το βαρέθηκα. Ξαναγύρισα στο λευκό και δεν θα το ξανά βγάλω. Μου αρέσει η ομοιομορφία και η αίσθηση στο χέρι. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Τελικά κατάφερα να ανοίξω το πίσω καπάκι! ΑΛΛΑ... έχει ταινία που λογικά δείχνει ότι έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο! Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λες να μας έδιναν official καπάκι με σκοπό όταν το περάσουμε να χάνουμε την εγγύηση? Μεταξύ μας ποια εγγύηση? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Βάλε Textra Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MeddlingMageGR - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Όχι, είναι πιο εύκολη η ερώτηση μου. Είναι καινούργιος στο χώρο, και πριν λίγες μέρες εγκατέστησα μέσω των οδηγιών την 7.1.4.0. Την 7.1.5.0 πως την περνάμε? Αυτό εννοούσα.... Επίσης, χάνουμε δεδομένα? Θέλει στήσιμο από μην αρχή το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που μπορώ να βρω πληροφορίες για το πως θα κάνω την αναβάθμιση? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas189Σ: “ειχα παρει ενα καπακι bamboo !Ωραιο ! μαζι ειχε δωρο μια βεντουζιτσα ! στο βιντεακι του honorbuy το βγαλε πανευκολα ! Στην πραξη ομως , δεν πιανει δυνατα η βεντουζα οποτε δε μπορω να βγαλω το καταραμενο καπακι !!!” Αυτό το καπάκι, το λευκό, έχει κόλλα από κάτω. Εγώ το έβγαλα με μια βεντούζα, από αυτές που πουλάνε στα Jumbo και τις κολλάς στο μπάνιο για να κρατάνε τις πετσέτες. Αρκετά μεγάλη σε μέγεθος. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “ετρεξα antutu σε mi note pro Και mi3 και το Pro ειχε αισθητα αυξημενη θερμοκρασια ! αρκετα ανησυχητικο θα ελεγα! πφφ!!” Το θέμα είναι αν ζεσταίνεται σε καθημερινή χρήση και όχι στο Antutu... Άμα πας το αυτοκίνητο σου για δυναμομέτρηση θα παραπονεθείς αν αυξήσει τις θερμοκρασίες του? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis0547: “Ποια η διαφορα αναμεσα στις δυο ρομ? 7.1.4.0 και 6.1.7? Στάλθηκε από το ALCATEL ONETOUCH POPC3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Απ ότι έχω καταλάβει, η 7άρα είναι η stable και η 6άρα η developer. Αν όχι, κάποιος να μας διαφωτίσει. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι αυτή η ρύθμιση για αυξημένη ευαισθησία της οθόνης, για τη χρήση γαντιών ? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk