Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Στο 1 απλά προτίμησε την ελληνική. Είναι αρκετά πιο ελαφριά και προσεγμένη για ένα κινητό παρά οι βαρετές global. Αν θα πας για τις ξένες απλά θα επιστρέψεις σε κάποια φάση και θα πας πάλι για ελληνική, άρα κάντο από τώρα. ΓΓια το 2ο απλά ψάξε τη διάφορα της stable με της developer , υπάρχει στο φόρουμ 100δες φορές και αποφάσισε τι γουσταρεις εσύ προσωπικά. ΓΓια το 3ο που ρωτάς ναι το update γίνεται κάπως χειροκίνητα. Το κατεβαζουμε το αρχείο στο κινητό και με 2 κουμπάκι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Όχι, λειτουργεί με συσκευές απο πολλούς κατασκευαστές! Samsung, LG, Panasonic, Philips είναι λίγες που θυμάμαι εγώ. Για ΟΤΕ TV δεν είμαι σίγουρος και δεν έχω συσκευή να το δω. Κάποιος κάτοχος του Redmi Note 2 μπορεί να σε διαφωτίσει!” Εντάξει καλύφθηκα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα, που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο όλων, και έχει και Nova και ΟΤΕ, και είναι το Galaxy Universal Remote της Moletag Έχει άπειρες συσκευές. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Redmi 3 χρυσούν,αβλεπί. Έχει κάψει τις καρδιές πασών των γυναικών (μπορεί και Ρωσιών). Αμήν. Μην το βιαστείς, καλά λέει ο από πάνω μου!” Όντως πολύ όμορφο. Να ρωτήσω κάτι για την θύρα υπέρυθρων... είναι ανοιχτή σε προγράμματα άλλων κατασκευαστών? Ή λειτουργεί μόνο με το δικό του? Διότι στο παλιό μου Samsung Note 3, είχα ένα πρόγραμμα που είχε ρυθμίσεις για χιλιάδες συσκευές, μαζί και για τον OTE TV... που με ενδιαφέρει. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από MeddlingMageGR: “Εννοείς την επόμενη Πρωτοχρονιά? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” όχι! των κινέζων! 2 με 15 φλεβάρη έχουν διακοπές πρωτοχρονιάς (δικής τους πρωτοχρονιάς). Οπότε τώρα έχουν λίιιιγο τσιμπημένες τιμές + το οτι είναι πολύ φρέσκο και δεν έχει κάτσει ο αφρός στην τιμή του :lol:” Καταπληκτική αυτή η λεπτομέρεια που μου είπες. Έτσι θα κάνω... Ο,τι πάρω μετά από αυτή την ημερομηνία. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Redmi 3 32gb σε gold χρώμα! Με 4000mah μπαταρία θα το λατρέψει! Λογικά θα βγεί στα 190USD. Αν περιμένεις και μετά την πρωτοχρονιά τότε θα το πάρεις και παρακάτω! :thumbsup:” Εννοείς την επόμενη Πρωτοχρονιά? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά την επιτυχημένη δοκιμή μου με τις καταπληκτικές και ταχύτητες MIUI ROMS αυτής της ελληνικής κοινότητας, σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο κινητό Xiaomi είτε μεταχειρισμένο είτε από Κίνα, για την γυναίκα μου. Επειδή όμως έχω μπλεχτεί λίγο με τα ονόματα, θα σας πω τις ομολογουμένως περιορισμένες απαιτήσεις της και θα ήθελα να μου προτείνετε όποιο μοντέλο πιστεύετε εσείς ότι θα την καλύψει : Οθόνη 5 έως 5.2" με ζωντανά χρώματα, κατά προτίμηση FHD RAM 2GB ROM όχι λιγότερο από 16GB διότι θέλει να έχει…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΞαναπερνάω εδώ κάποια περίεργα προβλήματα που έχω με την τελευταία Stable ROM GTV 7.1.4.0. 1. Δε μπορώ να αλλάξω τη φωτογραφία στη lock screen. Έχω την "μαμά" με τον άνθρωπο που έχει ανοιχτά να χέρια του. Πάω Ρυθμίσεις > Ταπετσαρία > Επιλογή ταπετσαρίας, επιλέγω τον φάκελο με τις φωτογραφίες, και.... τίποτα. Δεν ανταποκρίνεται το σύστημα. 2. Λειτουργεί διαφορετικά το led notification. Έχω επιλέξει πράσινο χρώμα για αναπάντητες κλήσεις, κόκκινο για ειδοποιήσεις, και μπλε για SMS. Έ, στα μηνύματα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sidnick10: “Για την ληψη εφαρμογων: ληψεις-> 3 τελειες επανω δεξια->ρυθμισεις->οριο μεγεθους-> απεριοριστο ή οπως θες....” Τέλεια. Αυτό έφτιαξε. Τί περίεργη ρύθμιση κι αυτή... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξαναλέω : Οι αναβαθμίσεις δεν λειτουργούν ο,τι και αν κάνω. Έχω τικαρισμένη την δεύτερη επιλογή. Τότε μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο, και καλύτερα είναι να το κατεβάσω με Wi-Fi που το έχει με τικ. Εγώ βγάζω το τικ και συνεχίζει να κάνει αναμονή για Wi-Fi. Όσον αφορά τη lock screen δεν έχει επιλογή apply γιατί δεν φτάνω ως εκεί. Φτάνω μέχρι να επιλέξω τη φωτογραφία που θέλω. Πατάω επάνω της και δεν γίνεται τίποτα Και τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο που λειτουργεί περίεργα. 4. Όλα μ…
-
Πράγματα που μάλλον δεν λειτουργούν (σωστά) στην τελευταία Stable έκδοση 7.1.4.0. 1. Δεν μπορώ να ενημερώσω ή να εγκαταστήσω apps απο το Play Store, ενώ είμαι με δίκτυο κινητής. Μου γράφει συνέχεια "Αναμονή για Wifi", ενώ έχω επιλέξει να γίνονται ενημερώσεις με όλα τα δίκτυα. 2. Δε μπορώ να αλλάξω τη φωτογραφία στη lock screen. Έχω την "μαμά" με τον άνθρωπο που έχει ανοιχτά να χέρια του. Πάω Ρυθμίσεις > Ταπετσαρία > Επιλογή ταπετσαρίας, επιλέγω τον φάκελο με τις φωτογραφίες, και.... τίποτα. Δεν …
-
Και εγώ νέος είμαι στο MIUI και στην Xiaomi, και έχω κάποιες εύλογες απορίες : Πέραν από την εμφανής διάκριση ανάμεσα σε Stable και Developer εκδόσεις, παρατηρώ ότι υπάρχουν διακρίσεις ακόμα και ανάμεσα σε αυτές, και έχω χαθεί λίγο. Όταν μπήκα να "διαλέξω" ROM για το Mi Note Pro έλεγε η σελίδα για την τελευταία έκδοση, με αριθμό GTV 7.1.4.0 αλλά μετά διάβασα για μια άλλη έκδοση GTV 6.1.14. Ποιες οι διαφορές τους? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να περάσει στον Nova launcher το όμορφο κάθετο ρολόι της αρχικής επιφάνειας εργασίας του miui? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Δεν θελει ουτε βιντεακια ουτε τιποτα.μπαινεις απλα στο how to νημα του xiaom note pro ,βρισκεις τον οδηγο και το φτιαχνεις μονο σου,δεν ειναι τιποτα.. Στάλθηκε από το ONE TOUCH 4033D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Να τον ακούς τον Σάκη. 2 πράγματα μου είπε, έτοιμο το MI Note σε 10 λεπτά. Ποιος εγώ, ο πανάσχετος όλων. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
Μήνυμα26 Δεκέμβρη έκανα παραγγελία, 14 Γενάρη στα χέρια μου. Vickmall. 5591cef15735fd6d9833aef669fc0993.jpg Ερώτηση : Υπάρχει κανείς από Αθήνα ο οποίος θα μπορούσε επί πληρωμή να μου εγκαταστήσει την τελευταία ελληνική stable έκδοση? Στείλτε μου pm.
-
mi note pro
ΜήνυμαΕγώ αύριο παραλαμβάνω. Μου ήρθε και το ειδοποιητήριο. Γιούπι... Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά. Ρωτάω γιατί το κινητό που χρησιμοποιώ τώρα και που θα αντικατασταθεί οσονούπω απο το MI Note, καταγραφεί αυτές τις κλήσεις ως εξερχόμενες και μου μαμάει τις καταγραφές στα προγράμματα μέτρησης κλήσεων. Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΜια εύκολη ερώτηση : Όταν καλείτε κάποιον και δεν απαντάει, το σύστημα καταγραφεί αυτή την κλήση ως "εξερχόμενη" ή ως "δεν συνδέθηκε" ? Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi note pro
ΜήνυμαΚαι εγώ με SG Post. Στάλθηκε από το R8106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Red21: “7-10 μερες κανει συνηθως το vickmall.....26 δεκεμβριου εφυγε παραγγελια δικη μου παρελαβα σημερα και με πρωτοχρονια στην μεση!!” Απίστευτο. Εγώ έκανα παραγγελία 30/12. Λες να το πάρω σύντομα? Πρώτη φορά έχω ενθουσιαστεί τόσο με κινητό τηλέφωνο. Το περιμένω πως και πως. Στάλθηκε από το R8106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk