Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 169.

• σε mi note pro οποιος την εβαλε ας μας πει εντυπώσεις..

• About Mi Note Pro...

apollo_il - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

παιδια επειδή εχω μπερδευτεί:ειμαι με την 6.6.23.σημερα το πρωι μου ηρθε ειδοποιηση ότι πρεπει να αναβαθμιστεί το supersu.την παρεκαμψα για την ωρα την αναβαθμιση.τι να κανω τελικα?να προχωρήσω ή θα εξαφανιστεί κ σε μενα η εφαρμογή???

• εγω δεν την εβαλα ακομα αλλα να ρωτησω κατι σχετικα ασχετο..εχετε δει καποια βελτιωση της καμερας με την v8? εχω αυτή την αισθηση στο mi note pro.βεβαια,ακομα δεν προλαβα να την δοκιμασω εκτενως..

• σε mi note pro κοντευω να κλεισω 24ωρο με την 6.6.23,ερχομενος από v7.εγινε καθαρη εγκατασταση.δεν παρατηρησα καποιο bug περα από αυτό που εχει ηδη αναφερθεί,δηλ να μην μπορεις να ορισεις ξεχωριστο ηχο κλησης στην 2η sim. από μπαταρια παει ικανοποιητικα,βεβαια είναι νωρις ακομα. ευχαριστούμε παιδια για την καλη δουλεια κ για τον χρονο σας!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από apollo_il: “παιδια οσοι βαλατε το χθεσινο update καντε ενα review της ρομ..εχετε παρατηρησει καποιο σημαντικο bug? ψηνομαι να την βαλω αυριο αλλα από την άλλη προβληματίζομαι κ λιγο..αξιζει ή να περιμενω να στρωσει κ άλλο η v8? είμαι με την miui v7 ακομα. ” Δεν έχω προσέξει κάτι μέχρι στιγμής.... ” αριθμομηχανή δουλευει κανονικα?κ τα λεντακια που γραφουν καποιοι ότι δεν λειτουργουν,εχεις δει στο pro να δουλευουν καλα γιατρε μου?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

παιδια οσοι βαλατε το χθεσινο update καντε ενα review της ρομ..εχετε παρατηρησει καποιο σημαντικο bug? ψηνομαι να την βαλω αυριο αλλα από την άλλη προβληματίζομαι κ λιγο..αξιζει ή να περιμενω να στρωσει κ άλλο η v8? είμαι με την miui v7 ακομα.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

παμε τωρα κ στο θεμα της πυξίδας...γνωριζει καποιος αν ενδεχεται να είναι πρόβλημα hardware? συντεταγμενες βρισκει σωστα απλα κολλαει στη βαθμονομηση.Με το που την ανοιγω με βγαζει στην βαθμονομηση.Οταν ολοκληρωνω τον κυκλο με το μπαλακι μου γραφει συνεχεια ''προσπαθήστε ξανα''.Κ ξανα κ ξανα κ ξανα...:(

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

το βρηκα επιτελους!το παραθετω εδώ για οποιονδηποτε αντιμετωπισει παρομοιο πρόβλημα: Πληκτρολογείς το εξης:*#*#6484#*#* στο dial. Μπάινεις σε ένα test menu κ από εκει πας στην επιλογη 8.Ακολουθεις τις οδηγιες κ κανεις καλιμπραρισμα.(Εγω προχωρησα βεβαια κ στην επιλογή 9). Επειτα το δοκιμασα σε κληση κ επιτελους δουλευε η οθονη!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

τις τελευταίες 2 μερες παρατηρησα ότι όταν τελειωσω την κληση κ βγαζω το κιν από το αυτι εχω μαυρη οθονη (τις περισσοτερες φορες) κ αναγκαστικα περιμενω να το κλεισει ο συνομιλητης!πολυ σπαστικο! καπου δεν υπαρχει μια ρυθμιση που του κανεις σαν καλιμπραρισμα? χμμμ..σαν να αρχιζει να μου βγαζει προβληματάκια η συσκευή....ας ελπισουμε να είναι όλα αυτά θεμα software...που θα διορθωθεί με τις επομενες αναβαθμίσεις.

• Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• σχεδόν 24 ωρες με τη νεα ρομ,ολα οκ για την ωρα στο mi note pro.μεγαλη ανοδος στο antutu (86.000 από 80.000 που χτυπουσα). ευχαριστούμε ομαδαρα!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

κατεβασα τη ρομ παιδια.απο ο,τι καταλαβα όταν την φλασαρω θα είναι unroot η συσκευή?κ αν είναι θα πρεπει να φλασαρω το supersu επειτα?( το εχω ηδη σε φακελο μεσα στη συσκευή μου). αν την κατεβασε κανεις ας μας πει πρωτες εντυπώσεις..:)

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

παιδια με την πυξιδα εχετε κανα θεμα?δεν καλιμπραρει μου βγαινει να κανω βαθμονομηση,κανω,κανω,ξανακανω, κ εκει μενει μια ζωη στη βαθμονομηση! όχι τιποτα άλλο αλλα θελω να ανοιξω ένα πρόγραμμα για τον ουρανο το οποιο δεν λειτουργει σωστα αν δεν γινει πρωτα καλιμπραρισμα στην πυξιδα! φοραω την 6.4.21 GTV αλλα δεν ξερω αν είναι θεμα ρομ,γιατι 2 μηνες περιπου που εχω το τηλ δεν ετυχε ποτε να ασχοληθώ με την πυξιδα! την..πυξιδα μου μεσα!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

κ σε μενα γιατρε δεν εμφανίζεται το balance/performance (που εχω lollipop)και το ειχα αναφερει όταν ειχα παρει το τηλ αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειχες γραψει,νομιζω ότι ηταν φυσιολογικο κ ο,τι δεν φαινεται..κατι τετοιο

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

τελικα δεν θα βγει ρομ για το pro μας αυτή την εβδομαδα? μηπως πρόκειται να δωσουν την MM κ για αυτό καθυστερουν το update???

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παιδια η ποιοτητα βιντεο αλλαζει αναλογα τι διαστασεις οθονης χρησιμοποιείς (4:3 ή 16:9) όπως γινεται κ στην φωτογραφικη ή όχι?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

2elfcb7.jpg forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13904/ από το minideal όπως εχω ξαναπει

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

2015021 και σε μενα.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

ρε παιδια πως βαζω την καταναλωση των mb να είναι απεριοριστη?κατεβαζω κανονικα εφαρμογες από το playstore αλλα μου πεταει ειδοποιήσεις κάθε τοσο ότι περναω το οριο κτλ κτλ.θελω τα παντα απεριόριστα να μην μου βγαζει τιποτα.γινεται?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

το σιγουρο είναι ότι το τηλ είναι πανεμορφο κ πολύ δυνατο!θα το ερωτευθείς φιλε..χαχαα εγω αν και ερχόμενος από το θρυλικο mi3,ένα πολιτισμικο σοκ το επαθα!