Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 169.

• About Mi Note Pro...

apollo_il - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

κ μενα MSM8994 v2.1. αγορασμενο από minideal πριν περιπου 1.5 μηνα!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

τελικα μετα τα wipes,το κιν δεν μου εχει κανει κανενα random reboot ξανα! :))) η νεα gtv τι λεει?να την ριξω??παντως κ με την 6.4.21 μια χαρα ευχαριστημένος είμαι.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από apollo_il: “φοραω την 6.4.21 dev κ νομιζω ότι το πρόβλημα αρχισε στις δυο τελευταίες ρομ. ” Δεν ξέρω ποιά 6.4.21 Developer φοράς, αλλά εγώ που κάθησα 8 μέρες στην GTV 6.4.14, άλλες 8 ημέρες στην GTV-6.4.21 και σήμερα είναι η δεύτερη μέρα με την GTV-6.4.28, δεν είχα ούτε μία επανεκκίνηση, ούτε για "δείγμα"... ” αυτην που μας δινει η κοινοτητα μας κάθε εβδομαδα.ακολουθησα τη συμβουλη του maddoctor κ εκανα wipes.θα το παρακολουθησω κ θα δω.σας ευχαριστω παιδια

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

καλημέρα παιδια.εχω ένα θεματακι κ θα ηθελα να δω αν το εχετε αντιμετωπισει κ αλλοι.το κιν παθαινει τυχαια reboots.τις τελευταίες 10 μερες το εχω παθει 5-6 φορες.σημερα μαλιστα εκει που μιλουσα σε κληση εγινε!τις άλλες φορες απλα το εβλεπα εκ των υστερων κ μαλιστα δεν ειχα δωσει βαση γιατι θεωρουσα ότι απλα πατουσα κατά λαθος τα πλαινα κουμπια οποτε εμπαινε στην οθονη που εχει κ το reboot κ επομένως γινοταν κατά λαθος από πατημα( βεβαια παιζει να ισχυει αυτό το σεναριο σε καποια από τα reboot αλ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από maddoctor: “Στην οθόνη του εκάστοτε κινητού.... ” Εμ...και εγώ στην οθόνη του κινητού μιά χαρά τα έβλεπα... Επίσης : ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ να κάνει λήψεις όπως το iphone...προς θεού...στο 1/3 των χρημάτων είναι... Τέλος πάντων. Κοντός ψαλμός αλληλούια...σελίγο έρχεται το εργαλείο...θα δείξει...προς στιγμή μόνο την εμπειρία μου απο NOTE 3 pro μπορώ να εκφράσω. ” πολύ πιο ομορφο από το iPhone.Οσον αφορα την καμερα με καλο φωτισμο βγαζει φοβερες φωτος αλλα κ …

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

7 ωρες οθονη???δηλ τσαμπα αγορασα power bank??? :PPPPPPPPPP κανα bug εχεις παρατηρησει φιλε?

• Antutu score από τα xiaomi

apollo_il - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

με τη νεα ρομ 14segk5.png

• σε mi note pro όλα οκ μεχρι τωρα! ευχαριστουμεεεεεε :))))

• σε mi note pro όλα πολύ καλα μεχρι στιγμης (την εχω μεσα από χθες το απόγευμα).μονο στο antutu επεσα λιγο από 79.500 78.500 :P. ευχαριστούμε ομαδαρα!!!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από barcelonistas1899: “Μιλάμε μόνο για development Rom? Γιατί ούτε έτη Stable έχει! Βέβαια δεν ξέρω αν είναι εφικτό να πιάσω 4g+ στη Ξάνθη Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ developer έχω. Το flex2 δεν ξέρω τι έχει, αλλά δεν δέχομαι να μην βλέπω το +! ” ακομα κ ετσι γιατρε η κινηταρα μας είναι κατά πολύ ανωτερη από το flex!! :)))))))))))))))

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από apollo_il: “παιδια 2 ερωτησουλες. 1) υπαρχει καπου επιλογή να βαζουμε την μπαταρια σε φουλ επιδοση (πχ όταν θελουμε να κανουμε antutu test) γιατι ενώ στο mi3 υπαρχει επιλογή,στο ιδιο ακριβως μενου δεν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογή στο pro. 2)η τελευταια dev πως δουλευει στην κινηταρα μας?να την βαλω? ” 1) Όχι δεν υπάρχει. Η επιλογή αυτή υπάρχει σε kit kat μόνο στο mi3 2) Μία χαρά είναι, βάλτη Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε ευχαρ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

παιδια 2 ερωτησουλες. 1) υπαρχει καπου επιλογή να βαζουμε την μπαταρια σε φουλ επιδοση (πχ όταν θελουμε να κανουμε antutu test) γιατι ενώ στο mi3 υπαρχει επιλογή,στο ιδιο ακριβως μενου δεν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογή στο pro. 2)η τελευταια dev πως δουλευει στην κινηταρα μας?να την βαλω?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Protector of Screen Glass Tempered for Xiaomi MI Note 5 7" Note Pro | eBay εγω λεω να παραγγειλω αυτό. το κιν το εχω 8 μερες περιπου,ειναι πανεμορφο κ πραγματικα τα σπαει!!

• Παράθεση από apollo_il: “Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από apollo_il: “την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :(((( τελικα το απεγκατεστησα κ εβαλα το…

• Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από apollo_il: “την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :(((( τελικα το απεγκατεστησα κ εβαλα το runkeeper να το δοκιμασω…

• την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :(((( τελικα το απεγκατεστησα κ εβαλα το runkeeper να το δοκιμασω αυριο. δεν ξερω αν αλλοι χρηστες εχουν αντιμετωπισε…

• να δουμε αν σε αυτή τη ρομ φτιαξει το gps..αλλιως βλεπω να απεγκαθιστω το cardio trainer λογω μακροχρόνιας αδρανειας!! ευχαριστούμε παιδια για ακομα μια φορα!

• κατεβαζω κ εγω σε mi3.ευχαριστουμεεε!!! :))))))))))

• παιδια εχετε παρατηρησει κανα θεμα με gps?βγηκα για τρεξιματακι σημερα κ μου εδειξε ότι σε 50 λεπτα εκανα 600μ!!!ουτε μπουσουλώντας να πηγαινα!!!:)))))))))))))))))))))) κατά τα αλλα η μπαταρια από προχθες εχει βελτιωθεί παρα πολύ σε σχεση με τις πρωτες μερες.

• όπως κ με την προηγουμενη ρομ,ετσι κ με αυτή η μπαταρια φευγει νερο,και ακομα χειροτερα:με 1Ω 15Λ ενεργη οθονη, στο 43% η μπαταρια!!!!κ η ελευθερη μνημη μετα από καθαρισμο 600-700mb.