Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
Οκ τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ και πάλι. Όταν επιστρέψω θα το κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή στο αρχείο το twrp να γράψω και το όνομα της συσκευής το joeyure πχ; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ. Μόλις έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου θα δοκιμάσω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι αυτό power shell μου έβγαζε αντί για cmd. Απλά το μόνο που θέλω αν είναι εύκολο πως ακριβώς γράφεται εκεί μέσα η νέα ονομασία για το δικό μας twrp αυτό με κατάληξη img. Αν είναι εύκολο να το γράψετε εδώ πιστεύω θα το καταφέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατάρχην ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αυτόν τον οδηγό ακολούθησα αλλά δεν ήξερα πως να κάνω μετανομασια το kwrp και δεύτερον στον υπολογιστή μου στον φάκελο adb που έβαλα το twrp δεν μου το άνοιγε με cmd να βάλω εντολή αλλά με άλλο πρόγραμμα δεν θυμάμαι πως λεγόταν τώρα εδώ που είμαι δεν έχω υπολογιστή Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν με πειράζει το φόρματ. Προσπάθησα από υπολογιστή δεν τα κατάφερα. Είπα μήπως γίνεται από το κινητό. Νομίζω είναι σωστά αυτά που έχω κατεβάσει b117b1083dbbe0a032a1c75003755ca6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο δηλαδή; Σε custom εννοώ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να μην βάλω xtrv δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk fcf0f35a8cb99cb83c0522c76922f518.jpg
-
Miui global 12.0.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά. Επειδή από πι σι δεν έβγαλα άκρη γίνεται από το κινητό να περάσω twrp και μετά την xtrv ρομ? Εννοείται έχω ξεκλείδωσει
-
Redmi note 9 Pro έχω όχι το s. Θα κοιτάξω, σας ευχαριστώ. Στο θέμα του Pro έχει αυτή [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links)
-
Περιμένω να ξεκλείδωσω. Ποια είναι η τελευταία xtrv για redmi note 9 Pro?
-
Με σταθερή ρομ;και στο κατεβάζει κανονικά από play store;Παράθεση από rascal: “Σε μένα παίζει μια χαρά το NetflixΠαράθεση από tolisfar: “Netflix γιατι δεν παίζει το τερατακι μας;λέει μην συμβατό Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk