Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 142.
-
Καμία απο τις τρεις επιλογες δεν κάνει τίποτα. Δοκιμαζω fast boot kai ενημερώνω
-
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω σας παρακαλώ την βοηθεια σας. Σήμερα μου έδωσε ενας συνάδελφος το Note 5 της κόρης του διοτι εχθες το βράδυ της έβγαλε μυνημα να κάνει αναβαθμιση ,την έκανε και μετά παπα. Οταν αγόράστηκε το τηλ. δεν μου το έφερε για να του κάνω τους απαραιτητους ελέγχους με αποτέλεσμα το brick. Δεν γνωρίζω ουτε τι λειτουργικο είχε ουτε έκδοση ουτε τιποτα. Μου έδειξε το κουτι του τηλ.σε φωτο και το μόνο που λέει είναι redmi note 5 6/64 και τελος είδα to τιμολογιο αγορας το οποιο ειναι απο …
-
Ο.κ έστειλα mail και περιμένω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
-
Μόλις άλλαξα τον κωδικό και πάλι δεν μπαίνει.
-
Δεν έχω πειράξει καθόλου τον λογαριασμό τον έχω 3 χρόνια και κάτι. Ξαφνικά μου πέταξε μήνυμα στο τηλ.οτι δεν μπορεί να κάνει valid τον λογαριασμό.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63839/
-
Καλημέρα. Από υπολογιστή δοκιμάζω αλλά όχι δεν μου κάνει την χάρη.
-
Καλησπέρα και πάλι.Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι το site της xiaomi μάλλον έχει καποιο πρόβλημα και δεν δημιουργει λογαριασμούς; διότι σήμερα στο δικό μου τηλ.μου βγάζει μύνημα ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει για τον mi λογαριασμό τον κωδικο η τον χρήστη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Οχι περιμένω ακομα το λινκ για να ενεργοποιηθει ο νεος λογαριασμος.
-
Παιδια καλησπέρα. Αγορασα στην κόρη το mi8 lite και έφτιαξα νέο λογαριασμό. Ξέρει κανείς το χρόνο που χρειάζεται για να σου στείλει η xiaomi το link ενεργοποιησης του λογαριασμού; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων
-
Ένας άνδρας επιβιβάζεται στο αεροπλάνο, κάθεται στη θέση του και καθώς βάζει τη ζώνη του, βλέπει να μπαίνει στο αεροπλάνο η πιο όμορφη γυναίκα που έχει δει ποτέ στη ζωή του. Αντιλαμβάνεται ότι έρχεται κατευθείαν σ’αυτόν και τον πιάνει κρύος ιδρώτας, καθώς βλέπει τη γυναίκα να κάθεται στη διπλανή θέση. Ανυπομονώντας να αρχίσει κουβεντούλα μαζί της, τη ρωτά: – Επαγγελματικό ή ταξίδι αναψυχής; – Συνέδριο Νυμφομανών στο Σικάγο, του απαντά η γυναίκα. Θεούλη μου, σκέφτεται ξεροκαταπίνοντας... Η πιο όμ…
-
Παράθεση από fog: “Φυσικά και γίνεται. Μπορείς μέσα από τα wipes του twrp να καθαρίσεις τα data, cache και art/cache (factory reset είναι αυτό). Αν θες να σβήσεις και προσωπικά αρχεία όπως φωτογραφίες, μουσική κλπ. να κάνεις wipe και το internal storage (πιο δραστική λύση αντί για wipe, να διαλέξεις format data), να περάσεις ξανά τη rom από τον υπολογιστή στο κινητό (ή να την έχεις ήδη στην sd κάρτα) και να την κάνεις install.Μια τελευταία ” Μια τελευταία ερώτηση. Το mui10 global aroma την τελευ…
-
Παράθεση από fog: “Φυσικά και γίνεται. Μπορείς μέσα από τα wipes του twrp να καθαρίσεις τα data, cache και art/cache (factory reset είναι αυτό). Αν θες να σβήσεις και προσωπικά αρχεία όπως φωτογραφίες, μουσική κλπ. να κάνεις wipe και το internal storage (πιο δραστική λύση αντί για wipe, να διαλέξεις format data), να περάσεις ξανά τη rom από τον υπολογιστή στο κινητό (ή να την έχεις ήδη στην sd κάρτα) και να την κάνεις install. ” Ευχαριστώ πολύ όλους.