Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 142.
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!
-
Παράθεση από kyriakos8: “Παράθεση από Manolis_Mar: “Παράθεση από kyriakos8: “Ελλάδα το ένα μαγαζί είναι το 8cores στο Νέο Κόσμο και το άλλο το Citismarket στην Μεταμόρφωση. ” Καλησπέρα παίδες. Εγώ αγόρασα για την γυναίκα το εν λόγο κινητό απο to 8cores και δεν βλέπω την 800αρα. Είναι σίγουρα απο κίνα πάντως. ” Είναι οκ το τηλέφωνο, έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Στις πληροφορίες τηλεφώνου στο μοντέλο γράφει note 4 ή note 4x? =============== Φεβ 12th 2018, 10:19am =============== Παράθεση από ANDRE…
-
Εξαιρετική έρευνα , πολύ κατατοπιστικη. Συγχαρητήρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και από εμένα!
-
Παίδες καλημέρα. Το τηλ. της συζυγου τα σπάει.(note 4x). Επειδή νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει update αλλα το τηλ. δεν το βρίσκει.Τα στοιχεία είναι στην φοτο , μήπως θα μπορουσατε να μου υπενθυμίσετε την ρύθμιση που αλλάζω για να την βρει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48931/
-
Παράθεση από makis1024: “Κόντυνε την διαδρομή , φέκελος adb κατευθείαν στον C:\ Άσε τους user και τον Μάνο. ” Ευχαριστώ makis αλλά στο c:\adb είμαι. Απλά λέει ότι περιμένει την συσκευή. Λοιπόν μπήκα στις ρυθμίσεις ενεργοποιησα το developer options μαζι με τις επιλογές που χρειάζεται. Το 1ο βήμα πέρασε και βλέπω την συσκευη με κάποιο αριθμο βάση του οδηγού. Κολλαει όμως στο 2ο βήμα. Παιδιά ευχαριστώ τα κατάφερα κάπως και ο bootloader είναι κλειδωμένος. Τον αφήνω ως έχει
-
Παράθεση από kyian: “Καλημερα, κανεις δεν εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα ? createTarFork() process ended with ERROR=255 ,το εχω ποσταρει κανα 2 φορες εδω ,εχω διαβασει απειρες σελιδες στο google χωρις κανεις να εχει βρει την λυση ,καποιος πιο ειδικος σε TWRP recovery? Ευχαριστω ” Καλό μεσημέρι παιδιά μετά απο πολύ καιρο. Σου βρήκα αυτό αν βοηθάει. Απο XDA I've answered this numerous times... So I'm positive that a search would have yielded the answer.... You need to look at /tmp/recovery.lo…
-
Καλή τύχη σε όλους. May be the force with us
-
Παράθεση από Manolis_Mar: “Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν σας έτυχε φυσικά. Μεχρι σήμερα φόραγα στο τηλ. την DEV XTRV 7.2.9 και το ευρετήριο δίπλα στο τηλ. είχε ελληνικα τα γράμματα της αναζητησης. Σήμερα πέρασα την 7.2.23/24 και τα ελληνικά αντικατασταθηκαν απο αγγλικά Έχει κάποιος καμία ιδέα γιατί έγινε αυτό; Διορθώνεται κάπως; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ” Καμία ιδέα κανείς;