Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 361.

• Παράθεση από makis1024: “miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.4.0.MHOMIDL_c50034ca06_6.0.zip ” ευχαριστω... κατεβαζω

• Παράθεση από makis1024: “Ναι , εάν δεν το κάνει, κατέβασε recovery rom και κάνε την αναβάθμιση χειροκίνητα από το choose update package. ” πια να κατεβασω και απο που.??

• Παράθεση από makis1024: “Γύρνα την χώρα σε Ινδία και ξαναδοκίμασε. ” ινδια ειναι το region.. χτες κατεβασε μια. δν βγαζει αλλη

• το κινητο φοραει global 8.0 stable 8.0.6.0 LHOMIDG δεν εχει ελληνικα μεσα ουτε αναβαθμιση αλλη.. τι κανω για να μπουν τα ελληνικα...( δεν θελω να περιμενω να περιμενω για ξεκλειδωμα...)

• Εννοειται.. όρμα. Χτυπατο. Τι περιμένεις....??? Κινηταρα ολκης

• Magic WormHole

ALXIOA - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ποιά ρομ έχεις τώρα; Κάνε αναβάθμιση και θα πάρει Ελληνικά. ” global 7.2 stable.εβγαλε αναβαθμιση. την κατεβαζω. να δουμε...!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

ανοιξε κομπλε.. ελληνικα θελω μονο τωρα.. ουτε ξεκλειδωμα ουτε τπτ.? εχει φαστβοοτ ρομ με ελληνικα χωρις ξεκλειδωμα..??

• Magic WormHole

Μήνυμα

#geoanto555 και #gkalen εχω θεμα redmi note 3 KENZO. ΕΙΧΕ μαμου ρομ . με ξκελριδωτο βοοτλοαδερ. φλασαρα twrp και απο κεκτημενη ταχυτης καπακι την ελληνικη. και μπρικαρε..... μνον fastboot μπαινει.... ολο μλκς ειμαι κατεβασα edl fastboot και τωρα φλασαρω με miflash..!!

• crhοme μόνο. Νομίζω πιο γρήγορος απ'ολους

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “@ALXIOA αν μείνεις στο νήμα καλό είναι να διαθέτεις γατοπιγκίαση καθώς θα λείψω και ψάχνω αντικαταστάτη! ” δεν παω πουθενα πουθενα πουθενα... εδω θα μεινωωω

• Ευχαριστουμε αδερφέ.. να είσαι καλα

• Magic WormHole

Μήνυμα

επιβεβαιωνω demakhs.. απλα το γιωργος τα εγραψε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και τα καταλαβα..!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΣΑΚΑΛΙΑ...!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παμε απο την αρχή. Κατεβασε αυτό... mediafire.com/file/1cyslijqqvt…w_3.1.0-0_miui-hellas.img μετονομασε το σε twrpmarkw αντεγραψε το στο φακελο adb και δωσε fastboot flash recovery twrpmarkw.img fastboot boot twrpmarkw.img ” ρεκοβερυ μπηκαα .. ετσι ακριβως που ειπες.. οπως μου ειπες.. επιτελους.. τωρα πια ελληνικη φλασαρω? μαρκο η prada.?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Λοιπον... ανοιξε το ζιπ της ρομ και συρε εξω το boot.img Ανεβασε το καπου και δωστο μου. ” pio zip re παιδια πια ρομ.. η ρομ ειναι περασμενη στο κινητο μεσα. δεν την εβαλα εγω..!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δωσε βρε το boot.img απο την ρομ που έχεις να δουμε τι παιζει.. Δύσκολο να έχει αλλάξει κάτι βέβαια... Θέλω επίσης να μου ανεβάσεις και το twrp που χρησιμοποιείς γιατί κάτι δεν πάει καλά.. ” πως θα βρω το αρχειο. δυσκολα με βαζετε

• Magic WormHole

Μήνυμα

δεν μπαινει παιδια...!! με τπτ...θα το ζαβουρτιξω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@ALXIOA Δοκίμασε να μπεις σε twrp πατώντας και τα δύο πλήκτρα φωνής ( vol+ και vol- ) και το power .. Αλλιως κατεβασε κι αυτό .. TWRP_prada.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other .. και δοκίμασε πάλι με τις εντολές ” με τα πληκτρα με βαζει σε ρεκοβερυ μι 3,0. εχς την ελληνικη ρομ . εκανα αποσυμπιεση. και περασα και το αρχειο που ειχε μεσα το twrp και παλι το ιδιο πραμα..!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

3,1 markw. . h redmi 4pro δοκιμασα

• Magic WormHole

Μήνυμα

IMG_20170822_183630 — Postimage.org IMG_20170826_121045 — Postimage.org