Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 393.
-
Παράθεση από maikmaik: “Αν όμως περάσεις το patch για τα θέματα το γυρίζει στο Κινέζικο γιατί αυτό αρέσει περισσότερο στον UserXP ” Και από ότι θυμάμαι σου δίνει απεριόριστα credits για να κατεβάζεις όποιο σου αρέσει όπως είχε αναφέρει και ο δημιουργός των patches. Παράθεση από UserXP: “Όσο για τα κινέζικα, ναι το patch αυτό κανει. Βλέπεις την κινεζική σελίδα, με πολλά μπόνους... ”
-
Ναι το ξέρω αυτό. Το ανέφερα απλά γιατί και παλαιότερα το είχαμε συζητήσει με τον @UserXP και σαν τελειομανής πιστεύω θα τελειοποιήσει κάποια στιγμή και αυτό το κομμάτι των patches!!!
-
Ευχαριστούμε @UserXP περάστηκαν για άλλη μια φορά και όλα καλά! Το όνομα παρόχου μετά τις διορθώσεις σου εμφανίζεται μεν αλλά σε μπερδεύει λίγο ποια γραμμή έχει 4g ποια 3g πχ έτσι όπως τα εμφανίζει! (λεπτομέρειες ) Ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Περάστηκε σε whyred η απλή xtrv και όλα δείχνουν άψογα. Σαν να βλέπω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο πρώτο 3ώρο... Ίδωμεν... Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά!! Edit: Μόλις παρατήρησα ότι και σε αυτή τη rom το πρόβλημα με το bluetooth εξακολουθεί να παραμένει. (αν το απενεργοποιήσεις μετά δεν ενεργοποιείται χωρίς επανεκκίνηση το κινητού )
-
Περάστηκε η απλή χtrv σε whyred και όλα άψογα για ακόμα μια φορά! Διορθώθηκε και το θέμα με τα αμετάφραστα σημεία στο ξυπνητήρι από την προηγούμενη έκδοση. Ευχαριστούμε πολύ!
-
Κάποια αμετάφραστα σημεία στο ξυπνητήρι είναι κάποιο bug?προυπήρχαν στην μετάβαση μας σε cn/eu source? Τώρα το πρόσεξα. αναφέρομαι σε whyred
-
Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά @UserXP! Καλή πρωτοχρονιά σε σένα και την οικογένειά σου!
-
Περαστηκε σε whyred η απλή xtrv και όλα λειτουργούν άψογα! Ευχαριστούμε πολύ! Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Περαστηκε σε whyred για άλλη μια φορά η απλή xtrv και όλα άψογα! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!
-
Ευχαριστούμε @UserXP για άλλη μιλά φορά όλα άψογα!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από 3ftw: “Μια ερώτηση. Δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να μην βλέπω καθόλου αυτήν την ειδοποίηση του Facebook messenger χωρίς να επηρεαστεί η φουσκιτσα του τσατ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 20da2d42ed31e9f8debc4482e504ef79.jpg ” Σύρε την ειδοποίηση είτε δεξιά είτε αριστερά (δεν θυμάμαι ακριβώς) και θα σου βγάλει επιλογή να την απενεργοποιήσεις!
-
Πιστός στο ραντεβού μας και άψογος όπως πάντα!! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά @UserXP!!! Όταν θα αλλάξεις συσκευή ενημέρωσε σε ποια θα πας για να πάμε στην ίδια ώστε να έχουμε τα αντίστοιχα patches τόσο απαραίτητα έχουν γίνει!!!
-
Περάστηκε σε whyred η απλή xtrv και όλα άψογα για άλλη μια φορά! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!! Να αναφέρω ότι νομίζω ότι εξαφανίστηκε το διπλό πάτημα στο power button που γινόταν 3 στις 10 φορές. Νόμιζα καλωδιοταινία αλλά κάπου διάβασα στο xda για bug. λέτε να ήταν όντως bug και να έστρωσε??
-
Όλα καλά και σε αυτή την έκδοση! Ευχαριστούμε @UserXP