Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 51.

• Παράθεση από kostas234: “να μην το ματιάσω μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά το wallet Σε mi11 lite 5g με την rom xiaomi.eu Στο μεταξι ήρθε και ενημέρωση για το πορτοφόλι την οποία και δεν έχω κάνει ακόμα ” Αυτη η eu εχει ηχογραφηση κλησεων?

• Εγω περασα τελικα το magisk και το integrity check,μου βγαζει οτι η συσκευη μου ειναι google certified αλλα δεν με αφηνει να βαλω καρτες στο πορτοφολι. Εχει κανεις καμια συμβουλη?

• Λετε να κανει για Mi Lite 11 5g με περασμενη xtrv?Nα δοκιμασω?

• NFC τελος?! Help!

Evil 13 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από aopvet: “Παράθεση από Evil 13: “Καλα,ενταξει,επομενο σταδιο να επιδιορθωσουμε το διαστημοπλοιο του Musk... ” Η επόμενη επιλογή είναι να γυρίσεις στην επίσημη έκδοση της xiaomi και να κλειδώσεις τον bootloader. ” Θα χασω την ηχογραφηση κλησεων(που μου ειναι υπερ-απαραιτητη),ετσι δεν ειναι?

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Καλα,ενταξει,επομενο σταδιο να επιδιορθωσουμε το διαστημοπλοιο του Musk...

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Το επελεξα,αλλα παλι τιποτα.Δεν περναει καν τις καρτες μου και μαλλον το μπλοκαρα γιατι μου εβγαλε ενδειξη να δοκιμασω παλι μετα απο 2 μερες λογω πολλων προσπαθειων...

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Αν κλειδώσω το κινητό?Το έχω ακόμα με ξεκλειδωμενο bootloader

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Ευχαριστώ,το έκανα αλλά και πάλι δεν δουλεύει το wallet.Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά?

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Παιδια εβαλα την ενημερωμενη xtrv για το Lite 11 NE αλλα και παλι δεν μου δουλευει το google wallet.Πως γινεται ο καθαρισμος data στο wallet και στο google play?

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Παράθεση από geogian: “Η εμπειρία από το πέρασμα της τελευταίας αναβάθμισης στο MI11 lite 5g NE λέει: 1. Απεγκατέστησα το πορτοφόλι google πριν την αναβάθμιση και διέγραψα τα δεδομένα από το google play. 2. Μετά την αναβάθμιση εγκατέστησα ξανά το πορτοφόλι google. 3 Άνοιξα το πορτοφόλι google με κλειστό το NFC και το ενεργοποίησα μέσα από την εφαρμογή. 4. Όλες οι κάρτες που είχε μέσα υπήρχαν κανονικά και δεν χρειάστηκε να τις προσθέσω εκ νέου. 5. Η πρώτη συναλλαγή ενώ το πορτοφόλι google την πέρ…

• NFC τελος?! Help!

Μήνυμα

Κι εγω το ιδιο προβλημα με google wallet,κινεζικη MIUI 14.0.5.0.TKOCNXM και ξεκλειδωμενο bootloader. Πως διορθωνεται ρε παιδια?

• TWRP & αλλαγή Rom

Evil 13 - - Mi 11 Lite 5G NE (Lisa)

Μήνυμα

Καλησπερα, Οφειλω ενα πραγματικα τεραστιο ευχαριστω στον jimxai!Ασχοληθηκε με το θεμα μου,περασε την rom στο κινητο και πλεον η συσκευη ειναι σουπερ!Οπως και στον Αποστολο amavroudis για την συσκευη που μου προτεινε να παρω! Μονος μου δεν υπηρχε περιπτωση να το καταφερω ουτε σε 5 χρονια!Ευχαριστω παρα πολυ τον Δημητρη αλλα και ολους οσους εδω προσπαθησαν να με κατατοπισουν!Να'στε καλα παιδια!

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

jimxai εισαι παικταρας μεγαλε,ευχαριστω!Το καταφερα το γ@@%$#@νο! ΥΓ.Καντε κι ενα τελευταιο καλο ρε παιδια και γραφτε σας παρακαλω αναλυτικα και βημα-βημα την διαδικασια αλλαγης ρομ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια!

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Ευχαριστω φιλε,θα το δοκιμασω μολις ξελαμπικαρω λιγο

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Παράθεση από dfoust: “Τζάμπα λεφτά για πιο πράγμα; Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; ” Εχω ενα Note 7 που με βολευει αφανταστα στην δουλεια μου λογω της ηχογραφησης κλησεων αλλα δεν εχει NFC.Ειπα λοιπον να δωσω καποια χρηματα παραπανω και να παρω ενα νεο καλο για μενα και το 7 να το δωσω στην συζυγο μιας κι εχει ενα αθλιο παλιο samsung.Το πηρα λοιπον με την σκεψη να το ξεκλειδωνα και να εβαζα custom ελληνικη που να ειχε και ηχογραφηση κλησεων. Και εδω και 20 μερες εχω χασει την ...θεληση για ζωη πλεο…

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Οχι,τιποτα.Το πηγα και σε μαγαζι που ασχολειται με Xiaomi κτλ κι ουτε αυτοι μπορεσαν.Φτιαξαμε κι αλλα account και τιποτα.Δεν ξερω,ισως υπαρχει καποιο θεμα με τους servers της Xiaomi. Τζαμπα πεταξα τοσα λεφτα γ@#@# την xiaomi...

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Τελικα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω,δοκιμασα τα παντα κι απο 675 φορες!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δεχεται το Mi account.Δοκιμασα τον δικο μου τον παλιο αλλα κι εναν νεο που εφτιαξα. Σηκωνω τα χερια ψηλα...

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Οχι,δεν μου το εβγαλε αυτο.Τι κανω λαθος?

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Παράθεση από dfoust: “Τι σφάλμα σου βγάζει? ” Μετα απο ...3 μερες ψαξιμο μαλλον βρηκα το προβλημα απο την Miui EU.Πρεπει να περιμενω 7 μερες για να "δεθει" το κινητο με τον mi account και μετα να προσπαθησω να το ξεκλειδωσω! Ελεος δλδ,στο τσακ ημουν να το πεταξω απο το παραθυρο!Σε διαφορα βιντεο και παλιοτερες εκδοσεις το mi unlock εβγαζε ενδειξη οτι θα πρεπει να περιμενεις 7 μερες.Τωρα δεν βγαζει τετοια ενδειξη,αλλα οπως διαβαζα θεωρειται αυτονοητο!Οταν εγω λοιπον εβαζα,αφαιρουσα και ξαναεβαζα …

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Δεν με αφηνει να το ξεκλειδωσω με τιποτα κυριοι. Μια ...ανασα πριν σπασω καινουριο κινητο και pc μαζι.